Wpisy użytkownika rav444
Łącznie 2 763 wpisów w archiwum, pokazane od nr 234 397. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
witam ponownie ,dzisiaj znowu kilka fajnych meczyków prawie pewniaków hmm

aga 22,15 wiadomo bedzie co bedzie ,zycze ci zeby weszło to co skreslasz 

wesoly a ty to jakiej jestes płci ,mowisz w rodzaju meskim a profil masz damski ,

zresztą mam juz zatypowane i chyba pierwsze mysli sa najlepsze ,wiec wysle te co podałem wczesniej 

sugeruje sie tym ,ze im wystarczy remis ,graja u rywali i ostatnio to im sie fuksło
szczesciara ,lech mecz moze wygracc ,ja mam tylko obstawioną połowe dla bragi
buzka
buzkaoby tylko Braga nie przegrała połowy,a reszta to juz mi obojetne Nich wygra Lech
no tak ,był remis ja tez miałem na tym gownianym kursie paris i tez 
obstawiłes cos dzisiaj /?

obstawiłes cos dzisiaj /?
3,23 pierwsza polowa Wynik połowy: Wolfsburg
Wynik: Wolfsburg
Kurs:: 3,25 prosze ,taki kurs
Wynik: Wolfsburg
Kurs:: 3,25 prosze ,taki kurs
skopiowane 
i co wesoły ty nie miałes a ja miałem taki kurs heheehe

i co wesoły ty nie miałes a ja miałem taki kurs heheehejesszcze ci dodam ,zakład pojedynczy godz 19,54
sprawdz sobie wesoły na zakladach betclic ,zresztą nie musze ci nic udowadniac hehehe

sprawdz sobie wesoły na zakladach betclic ,zresztą nie musze ci nic udowadniac hehehewidocznie jeszcze mało wiesz ,ze kursy sie zmieniają z czasem {{jezyk2}
zdrówko wesoly i nie stresuj sie 
zdrówko wesoly i nie stresuj sie 
mini mini ,tez cos pomysle ale po poludniu ,ja w mini nigdy jeszcze nie miałem nawet trojeczki buuu
pozdrawiam
pozdrawiam
co tu słychac na pasko ,są jakies nowe wiesci ,były jakies większe wygrane wczorajszego dnia ??
rav444 wypraszam sobie takie teksty bezpłuciowy obojniaku bez ogonka żal Ci?
andromeda ,proszę sie liczyc ze slowami by sie to zle nie skonczylo ,ja nikogo tu nie obrażam i liczę na wzajemnosc
andromeda ,proszę sie liczyc ze slowami by sie to zle nie skonczylo ,ja nikogo tu nie obrażam i liczę na wzajemnosc
wszystko ok ,potwierdzilem tylko ,ze duze ryzyko z meczami na szczycie
Ja gram przez internet obstawiam rózne mecze ,raczej takie pewniejsze pierwsze połowy wtedy kurs jest lepszy
powodzenia w grach
Ja gram przez internet obstawiam rózne mecze ,raczej takie pewniejsze pierwsze połowy wtedy kurs jest lepszy powodzenia w grach
wesoly do twojej informacji na tych zakladach co ja czasem gram to na teraz juz jest kurs 6 zł torres ,powodzenia
na lato załozysz felgi alu i bedzie po problemie ,napij sie z nami kawy i złosc minie ,
ja zmykam papaptki
ja zmykam papaptki
buziak lila ,hm a ja prawie raz w tygodniu jade przez stuttgart do ch 

moje typki na 22
2,14,70
2,4,69
2,4,12,27,42,69,75,77
1,2,3,4,10,21,28,72
2,14,70
2,4,69
2,4,12,27,42,69,75,77
1,2,3,4,10,21,28,72