Wpisy użytkownika qjaster
Łącznie 6 303 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 569 195. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
kiedys dawali wygrac 3 w lotto i 3 w plusie 34 i bylo lepiej jak 3 a tu 4 39zl
poznan jedna 6
swadzim kolo poznania 6 ,zut beretem od poznania w strone pomorza
swadzim kolo poznania 6 ,zut beretem od poznania w strone pomorza
7 razy dwa melony = 14melo co to za kumulacja gdzie tu wiecej ludzi gralo to byla 7 krotna kumulacja
kup mu obrorze przeciw pchlom i kleszczom i masz pul roku spokoju nie ma ich wcale
nie powiesi sie jak jest pól dziki , na obrorzy sa takie powycinane rowki tam peka pod ciezarem kota
mi taka fajna babka nos skladala jakis czas temu cyce fajne miala
nie myslalem o tym ze mnie boli tylko sie skupilem na jej klatce piersiowej
ludzi typujacych 10 procent za pewniaka obstawia 27 na okolo 500
to ile ts zarobi na ludziach jak jej nie bedzie
to ile ts zarobi na ludziach jak jej nie bedzie
podales mi 4/4 ta co wyszla najwiecej razy a mi chodzilo o prosta twoja opinie na ten temat czy ta co podalem 74 75 76 77 . 26 razy to duzo czy malo razy dala zarobic
król multi wszystko chcesz liczyc z pamienci byc co podal ulubiona twoja na ktorej zarobiles plny
18,59,5,9,58,51,15,1,8 wiencej ztego sie wycisnonc nie da
18 59
18 59
taki wydrók to zwykle jeest przyczepiony do kartki ksera kuponu w kolekt takie widzalem nie raz bo takim wydrukiem to sobie marzna dupe podetrzec
fajna tam kase maja w odziale zorro wybieram sie a tu ts nieche mnie tam wyslac#
zorro88
zorro88
z tego co widze to 20 sztuk po kolei z poczontku paczki wystarczylo do bilansu +30
mam pytanko czy liczba 27 sie powtózy czy nie po przerwie 26 losowan
pochodzisz po deptaku napijesz sie wody z pijalni na jaworzyne gondolowa cie wywioza spacerkiem sobie zejdziesz albo na parkowa góre torami wywioza
hipopotan ile na tych 6tka na chybik da sie wygrac ile tobie sie udalo
ja w tamtym roku w odstempie dwóch dni trafilem 3 razy 5/6 2012
to jak bedzie pogoda to sie wybiesz to jest kurort uzdrowisko miasto ladne widoki jedz
to bys wybral jakies 3 korony albo inne atrakcje morskie oka abo cos
skalar a w popradzie byles na slowacji
to jest lepsze jak ta tropicisland zobacz sobie w necie aqwacity poprad
to jest lepsze jak ta tropicisland zobacz sobie w necie aqwacity poprad