Wpisy użytkownika qbam
Łącznie 4 037 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 946 575. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
nie dam to bedzie mój i mariana sekret zobaczycie na Marianie da sie wycisnac 10/10
Jak tam feministki ucza ze zgwalcenie przez muzulmanina to nic takiego
Chetnie podyskutowalbym o matematycznych metodach przewidywania o ile istnieja.Artur jak zwykle w dobrej formie.
Tak tomi nakazde losowanie.Pan ale nie da sie przewidziec wyniku nastepnego rzutu
Kiedys pisalismy o tym.Chodzi o to ze sa dzialy matematyki ktore na rozne sposoby opisuja to samo zjawisko.od wrozek daleko
Z ogromnym szacunkiem dla typerow i statystykow ich wygranych nie ma w tabelach mm
aaaa po protu multipairs sobie przejrzałeś
makler tak nie dowierzam
makler tak nie dowierzam
https://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/
montezuma pikuś nic tylko zarabiać na multi
kopulacja ekstra
montezuma pikuś nic tylko zarabiać na multi
kopulacja ekstra
kedzior ja ostatnio rozważam progresje 1/1 ale w Keno tylko boje się tych komputerowych losowań
niestety trzebaby uzyc 1,3,9,27,81,243 X stawka a to już nie zabawa
Exp fajnie wygląda płacone 2/5+ 0
tylko koszt zakładu-ktoś to cwiczył z Was?
tylko koszt zakładu-ktoś to cwiczył z Was?
Masz rację Iwonka
tylko znając moje szczęście raz nie wyslę i wejdą
tylko znając moje szczęście raz nie wyslę i wejdą
wiesz co innego grać 10/10 i 9/9 a co innego niskie skreślenia to dwie różne gry
ostatnio oblegamy zielona
jeśli chodzi o mini to znacznie łatwiej trafić 5/5 niż 9/9 w multi wiec tabele wygranych nie dziwią.
Gorszą rzeczą jest 3/5-szansa 1:128 wiec niska zwracalność
jeśli chodzi o mini to znacznie łatwiej trafić 5/5 niż 9/9 w multi wiec tabele wygranych nie dziwią.
Gorszą rzeczą jest 3/5-szansa 1:128 wiec niska zwracalność
przeglądam mapy i trudno mi tam dostrzec reguły które inni widzą
hej śnieżynek ja w pracy
hej śnieżynek ja w pracy
Dragon coś Ci powiem ale typerzy mnie zjedzą-nie ma metody doboru liczb
niee ja pracuję dyspozytornia telefony
dobranoc jak co
Cześć forsami
jak sukcesy w grze?
dobranoc jak co
Cześć forsami
jak sukcesy w grze?
tak nocki są spoczko Artur
a ta ruska strona jest dobra
w ogóle myślałem żeby wspierać nieskomputeryzowanych graczy ,,za symboliczna złotówkę"
pasja i mały zarobek równocześnie
a ta ruska strona jest dobra
w ogóle myślałem żeby wspierać nieskomputeryzowanych graczy ,,za symboliczna złotówkę"
pasja i mały zarobek równocześnie
tkaże Artur 3maj kciuki bo muszę się odkuć wtedy się skumamy jakoś będzie siano na wycieczkę
Marek-tak,ale jest duza dostępność no i mają monopol
musiałby się pojawić podmiot zarejestrowany za granicą i zbudować podobne zaufanie jakkolwiek smiesznie to brzmi
musiałby się pojawić podmiot zarejestrowany za granicą i zbudować podobne zaufanie jakkolwiek smiesznie to brzmi
dzięki
ja tez będę podawał numery ale od momentu większego sukcesu choć to i tak slepy traf losu
ja tez będę podawał numery ale od momentu większego sukcesu choć to i tak slepy traf losu
Marek idąc głębiej można powiedzieć ze kazda forma hazardu jest do dupy