Wpisy użytkownika qbam
Łącznie 4 037 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 941 652. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
tak tylko wtedy lepiej nie monitorować tego o 14:00 bo akurat coś wpadnie... ts niezle to wykombinował
dlatego jak sie ma stałe liczby to jak najmniej zakładów i na kazde losowanie
wiecie co dziewczyny-ja przyjałem zasadę ze niewysłane blankiety wywalam-najlepszy sposób.Sydney-co najwyzej połowe
jedyny sposób to ograniczenie liczby zakładów i wysyłanie na wszystkie losowania.
Cześc Brian-3mam kciuki
Cześc Brian-3mam kciuki
witaj Finsia
granie w gry w rozsądnych granicach nie obraża Pana Boga
więc można uderzać do Świetych
granie w gry w rozsądnych granicach nie obraża Pana Boga
więc można uderzać do Świetych
inna sprawa, że w czasie pobytu na tym zacnym forum poznałem tylko 1 osobę z wysoką wygraną na koncie.
arczi-to gdzie Ty jestes w tabelach wygranych?nie wierze w sukcesy wgrze powtarzane cyklicznie sorry
te stawki to juz grubo dl mnie-ale był przypadek 9/10 30 krotna stawka
ale zastanawiam się czy typować z tego co wpadło i jak wpadło, czy z tego czego nie wpadło.
Przy 1 liczbie programy sie przydają przy wiecej nie sadze
Przy 1 liczbie programy sie przydają przy wiecej nie sadze
Przeszkodą jest natura ludzka lub mentalność narodowa.nie jestem pewien co bardzij
w kontekscie syndykatu to raczej chodzi-sam nie wezme drugiemu nie dam
albo brak zaufania
albo brak zaufania
myslałem o graniu na parki Forsami
tylko takie porzadne granie na nie jest kosztowne,ale ma sens.
tylko takie porzadne granie na nie jest kosztowne,ale ma sens.
wiesz ,Forsami-jak gramy na mini, lotto, czy MM 9 skr 10 skr-nie mamy oczekiwań wielkich.
ale trafić parkę to też matematycznie trudne wiec 16/17 ze nie wpadnie-a jednak spodziewamy sie wiecej po grze na parkę
ale trafić parkę to też matematycznie trudne wiec 16/17 ze nie wpadnie-a jednak spodziewamy sie wiecej po grze na parkę
ciagle szukam zwiazku miedzy graniem, PO i smolenskiem i nic mi nie wychodzi
mini 7,10,17,18,41
a wiecie co? chodzi mi po głowie budowanie mampek przestrzennych na planie kuli lub prostopadłościanu
a wiecie co? chodzi mi po głowie budowanie mampek przestrzennych na planie kuli lub prostopadłościanu
na forum załozyłem temat ANALIZA Mini-coby była równowaga dla hegemona MM.
Zapraszam do sugestii.
Zapraszam do sugestii.
ta gra nie jest porywajaca ja MM jocia. Ale zainteresowałem się nią ze względu na uwarunkowania matematyczne.
trzeba @twójkwiat mieć farta i trafić-nie ma sposobu na przewidzenie wuynikw losowania
naklady wplywajace na efektywnosc mało kto ma lub chce poniesc.zostaje systematycznosc
najwrażliwszy na gre systemową jest mini.mimo psiej zwracaloności ratuje omega.Sporo osób z listy wygranych grało systemem pełnym.
no są jeszcze kaskada i zdrapki, gdzie mozna obserwować transze.Ale to sliski temat.
Pan-kiedys podjelismy dyskusje nt wyjscia gier liczbowych z obrębu probabilistyki
twojkwiat wiadomozeszyt chyba leszy zaraz ci powiem czemu.
arczi-istnieją opinie,zeby grać na stałych numerach regularnie
opcja 2)ok 60% milionowych wygranych z chybika.
i jka tu byc madrym?
arczi-istnieją opinie,zeby grać na stałych numerach regularnie
opcja 2)ok 60% milionowych wygranych z chybika.
i jka tu byc madrym?
twojkwiat-programy dają.... troche za duzo informacji.np wartości srednie ni mają zastosowania bo wychodzą nam mianowniki prawdopodobieństwa.
a w zeszycie robisz swoją esencję
a w zeszycie robisz swoją esencję
ale tez po trafieniu 5 lub 6 na 10 warto zmienic bo takie zestawy zwykle nie mają cyklicznosci
gdyby skumulować kupony i wysyłac raz na 3 miesiace na jedno losowanie to byłby ukłon w stronę matematyki ale rozrywka odchodzi na 2 plan
arczi-nie wiem-gdyby iść globalnie całym zbiorem-losowania się nie powtarzają-więc lepiej szukać tych kombinacji ,których nie było. Jednak to może nie mieć znaczenia ,bo bo losowań było lekko ponad 10 tys a prawdopodobieństwo trafienia 10 to 1 do ok 9 mln
iwona-wyłapałas sporo parek, ale trójek ju bym się bał
iwona-wyłapałas sporo parek, ale trójek ju bym się bał
niezle-szkoda ze gry nie premiują osób z pasją-kiedys juz to pisałem
Artur, Iwona-jesli to nie tajemnica-jak gracie na codzień?
ja 10 na 2 los + mini.Czasem 9z + lub loto ale rzadko
ja 10 na 2 los + mini.Czasem 9z + lub loto ale rzadko
a masz opinie na emat innych gier?
moja czarna lista to mm+.SS EXp
moja czarna lista to mm+.SS EXp
SS-naciaganie-drukuja nr zeby prowokować
ExP i MM+ cena
Keno-smieszne wygrane
jeszcze Lotto plus ok
ExP i MM+ cena
Keno-smieszne wygrane
jeszcze Lotto plus ok
kumam.dasz jakis zestaaw? tylko nie 10 zeby nie zapeszac, wiekszy lub mniejszy
moze-zamit a pamietasz moze jaki ciag arytmetyczny najwiecej elementowy padł w MM?
Artur -mi awet nie chodzi o liczbe skresleń, tylko zabawa w niewysłane 10 mnie nie kreci bo akurat moze wpasc. dlatego lubie na sucho typowac pewniaki , parki, trójki i piatki.
a zauwazyłes ze 4 nikt nie sle?
a zauwazyłes ze 4 nikt nie sle?