Wpisy użytkownika qbam
Łącznie 4 037 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 939 573. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
tzn ja uważam, ze od 1 do 3 skresleń warto grać.tylko wtedy odrzucamy marzenia
nie sądzę ze ustawiane.
nie ma powodów-matematyka wystarczy.
W kaskadzie losy unikatowe-to zmniejsza jakiekolwiek szanse.
nie ma powodów-matematyka wystarczy.
W kaskadzie losy unikatowe-to zmniejsza jakiekolwiek szanse.
keno? ma potencjał ale to dla mądrych ludzi w sensie podatnosci na hazard-dla mnie to istotne.
tak,Opatrzność daje wygraną.
Jedyny system zebym miec pewne zero to progresja na 1 liczbe
Jedyny system zebym miec pewne zero to progresja na 1 liczbe
tak się chciałem podpytać w co grasz jesli to nie tajemnica bo che ustalić sobie gameplan
Co do SS,Kaskady, ja bym dodał ExP pełna zgoda to lipa.
A keno mnie przeraza trochę
A keno mnie przeraza trochę
pewnie.ja to traktuje jako zabawe i jeszcze poznaje fajnych ludzi tu na portalu.
Ale wiem że trzeba uważać na koszty gry, czasem kusi.
Ale wiem że trzeba uważać na koszty gry, czasem kusi.
sebol ja tez niby przypadkiem skoczylem do sklepu i jeszcze mini dokupiłem-trzeba uważac
sebol zauważyłem ,że jak sie człowiek przykłada do gry to jest cuenko, a jak cos wysle na pałr to często wchodzi
gry losowe nie premiują umiejetności, moze jedynie systematyczność tak
haha gdyby można było przewidywać parki to rozwijajac sie dałoby sie przewidziec i 6?49
20 tys moze tak.ale moze sie zdarzyc ze nikt nie wygra czegos duzego
Pileczki nie wiedza kto jest pasjonatem a kto przypadkiem puscil i czesto duze wygtane trafiaja do osob ktore nie wiedza co to prawdopodobienstwo albo typowanie
I wiesz to moze nastapic gdy juz polozymy na to lache i bedziemy slac czasami z przyzwyczajenia
Tylko mnie zastanawia jaki skill maja milionowi wygrani.chyba zaden w wiekszosci
Ale wierze ze sie uda bo wiele ludzi wklada w to serce napracowanie i swoje pieniadze
faktycznie w zakresie jednej liczby można wyciągać wiele w niosków-dla dwóch już bym się bał.
trochę w typowaniu blokuje mnie tradycyjna matematyka ale już się otwieram
a to prawda. szczerze to warto puszczać te same liczby, zmienić jak ,,wejdą"
ew tak jak mówisz kojarzyć je z układem ale co powyżej to już mega losowość.
ew tak jak mówisz kojarzyć je z układem ale co powyżej to już mega losowość.
Pełna zgoda.
niestety gry losowe nie premiują zaangażowania i pasji.
Systematyczność i owszem.
niestety gry losowe nie premiują zaangażowania i pasji.
Systematyczność i owszem.
ja lubię mini i mm bez plusa-matematyka pojmowana tradycyjnie mnie sklania. Ale większość np. milionowych graczy po prostu przypadkiem kupila kupon w kumulacji i tyle
a to tak. nie miejsce abym rozwodzil się nad swoimi problemami ale wie ze to ja je wygenerowałem i nie z dnia na dzień jednak zastosowania w grach losowych nie dostrzegam
Rozumiem
W matematyce są odkrycia i nowe ujęcia tych samych problemów.
Jednak probabilistyka trzyma się mocno na swoim tronie.
Pileczki mogłyby być np. kolorowe(80 kolorów) i wtedy rozważania na temat parzystości czy mało prawdopodobnych ciągów jak 1,2,3,4,5,6 byłyby bezwartościowe
W matematyce są odkrycia i nowe ujęcia tych samych problemów.
Jednak probabilistyka trzyma się mocno na swoim tronie.
Pileczki mogłyby być np. kolorowe(80 kolorów) i wtedy rozważania na temat parzystości czy mało prawdopodobnych ciągów jak 1,2,3,4,5,6 byłyby bezwartościowe
Pan a co myślisz aby w progresji zastosować ciąg Fibonacciego zamiast geometrycznego?
zapytałem się serio bo podoba mi się jego poczatkowa łagodność.
interesuj się matematyką i łamigłówkami
interesuj się matematyką i łamigłówkami
Pan
jak wrócisz chętnie podyskutuje o narzędziach matematycznych do gier choć mamy niewiele
jak wrócisz chętnie podyskutuje o narzędziach matematycznych do gier choć mamy niewiele
witaj Tomi
no tak niestety jest w tej dziedzinie.
dlatego zostaje mini.
Swoją drogą te wygrane w lotto wzgl. prawdopodobieństwa...
no tak niestety jest w tej dziedzinie.
dlatego zostaje mini.
Swoją drogą te wygrane w lotto wzgl. prawdopodobieństwa...
UFO możliwe ale za słabo się na tym znam. W oparciu o internet ciężko się wyszkolić