Wpisy użytkownika pylcek
Łącznie 1 418 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 241 192. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Wpłacajcie kase na moje konto a szczęście Was kochani moji nie opuści
Nie duźo!Co łaska po 500!Pany w POWERBAÄšL 325mln na Globlotto.pl los 13 zł!Ale marne szanse
WitajcĂŽe kochani moji!Błądzące owieczki opętani grzechem HAZARDU!
Cześć wszystkim!Ja to już nie wiem w co grać i za ile?Wszycho tyły
Siema podlasiak !Raczej nie licz na cud!Będziesz i tak w plecy!Próbowałem różnych systemów strata kasy!Lepiej zagraj systemem prostym na 7 albo 8liczb jak masz trafić to trafisz!Gra losowa
Wijam Was!Miałem doła.Zagrałem w KENO na 3losowania nd 9liczb Wpadła 7 i 4 67zł.Jest troche lepiej!Zaraz gram ML
Ten co mi wysyłał mówi że ma szczęście!Może Lila!Życze wszystkim BONUSA!Lila skreśl dziś 5,6,26,28,33,34,52,54,65,67
Ale się Lila wnerwiła!Ale chyba nie przez moje numery!O 22 będą!
Witam wszystkichLila nie weszły liczby!Jak o 22 nima to jutro będzie spalona buda Ts!
Puszcze Keno na 9liczb 7 wczoraj wlazła.Mało płacą ale 65zł na gre mam!
W KENO NALEPIEJ GRAĆ NA 8,ALBO 9 LICZB PRZY TRAFIENIU MAXA JEST JUŻ JAKAŚ KASA!No ale trzeba trafić!Większa szansa niż w MULTI
kondi nie łudźmy się wszędzie są ustawki od czasu do czasu dadzâ wygrać
Dni takie że kutfa deprecha!Jandzia ja puściłem keno 9l na 5losowań*2 jeszcze nie sprawdzalem.Wczoraj 7/9
jandzia nie martw się!Później puściłem te same liczby na 10 losowań i nic!Zero!
Zobacz w kaźdej grze jest ciężko trafić!Masz racje teor.jest łatwiej trafić ale w praktyce
pylcek dzięki za typy lece to toto grać.Z poważaniem twój wierny fan pylcek
Siema!Kutfa w niemieckim lotku 22*6 trafnych i 3*6+S a nas robia w balona z kumulacjami!Ale nie maja ustawki wydmuszki tylko beben!
Tak unhappy masz racje!I to jest kutfa skandal!Niemcy przez pewien czas też mieli taką wydmuszkę i przestali ludzie grać!Wrócili do bębna!W Polsce to nie realne!
W DL TO USTAWKA TO PEWNE!Ja gram bo mam nadzieje że znowu dadzĂĄ wygrać 5!
A ja mam to wszystko w dupie!Jade za***alć za granicę bo w tym AMBERLOTTO też ***a nie dadzą wygrać!