Wpisy użytkownika puszek735
Łącznie 625 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 734 082. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Multi Multi Loteria 2016 !
W dniach 14.03.2016 - 17.04.2016, grając w dowolne gry liczbowe Totalizatora Sportowego, otrzymujemy dodatkowo specjalne kody promocyjne, które po zarejestrowaniu na stronie www.multimulti.pl, biorą udział w losowaniu cennych nagród....
W dniach 14.03.2016 - 17.04.2016, grając w dowolne gry liczbowe Totalizatora Sportowego, otrzymujemy dodatkowo specjalne kody promocyjne, które po zarejestrowaniu na stronie www.multimulti.pl, biorą udział w losowaniu cennych nagród....
Rekordowa kumulacja Lotto - 60 000 000 zł !
Historyczna kumulacja Lotto Historia dzieje się na naszych oczach. W najbliższą sobotę, 07.05.2016, do wygrania w Lotto może być nawet 60 milionów zł. Jest to efekt 11-krotnej kumulacji. Do tej pory najwyższa kumulacja miała miejsce 27.09.2011 r. Wtedy to do wygrania było nieco ponad 56 milionów zł. Wygraną podzieliło się 2 graczy. W ostatnim losowaniu w puli było prawie ... Czytaj dalej >>
Historyczna kumulacja Lotto Historia dzieje się na naszych oczach. W najbliższą sobotę, 07.05.2016, do wygrania w Lotto może być nawet 60 milionów zł. Jest to efekt 11-krotnej kumulacji. Do tej pory najwyższa kumulacja miała miejsce 27.09.2011 r. Wtedy to do wygrania było nieco ponad 56 milionów zł. Wygraną podzieliło się 2 graczy. W ostatnim losowaniu w puli było prawie ... Czytaj dalej >>
Rekordowa kumulacja Lotto - 60 000 000 zł !
Orędzie Matki Bożej przekazanej przez Mirjanę 02.01.2017.
http://medziugorje.blogspot.com/search?updated-min=2017-01-01T00:00:00%2B01:00&updated-max=2018-01-01T00:00:00%2B01:00&max-results=2
http://medziugorje.blogspot.com/search?updated-min=2017-01-01T00:00:00%2B01:00&updated-max=2018-01-01T00:00:00%2B01:00&max-results=2
o której godzinie mniej więcej podają wyniki wygranych w mini lotka ???
trafiłem 3-liczby 12, 24 i 28 chciałem skreślić liczbę 2 ale skreśliłem liczbę 5.
Pytam się.
Ile jest możliwości, że się trafi trójkę w mini lotka ???
Ile jest możliwości, że się trafi trójkę w mini lotka ???
bo w lotto jest 169 możliwości na trafienie trójki. Ale w mini lotto napewno więcej, prawda ???
angierski
Na czym lepiej jest programować. Na laptopie 10-cali czy tablecie 10-cali.
Jeśli na tablecie to z jakim systemem ???
Na czym lepiej jest programować. Na laptopie 10-cali czy tablecie 10-cali.
Jeśli na tablecie to z jakim systemem ???
angierski
czy tablet za 230zł z androidem nadaje się do programowania np. c++
czy tablet za 230zł z androidem nadaje się do programowania np. c++
295-moożliwości w mini lotto. TO dlatego taki długi okres oczekiwania mam na trafienie trójki w mini lotto niż w lotto
sporadycznie gram w mini lotto od dwóch lat, i tylko trzy razy trafiłem trójkę, o czwórce nie mówiąc
dziś wysłałem 5-zakładów mini lotka. Zobaczymy czy coś wpadnie.
My sobie tak gramy w totka, a w Polsce jest ponad 10-tyś bezdomnych. W telewizjii pokazywali.
numerków się nie wie , jakie padną. Chyba że nimi manipulujesz. Był kiedyś taki przypadek że jeden trafił DL 6/6 i 11-dni później znów trafił 6/6.
Gdybym był bogaty, jabadaba jabadaba dybydyby cały dzień bym.
Miliard w środe miliard w sobotę.
Miliard w środe miliard w sobotę.
policz dobrze.
Bo DL przy 163.
Jednego dziennie puszczam DL i EL to więcej trójek mam zawsze w DL.
Bo DL przy 163.
Jednego dziennie puszczam DL i EL to więcej trójek mam zawsze w DL.
Tak sobie myśle , że te całe lotto jest dla ludzi nadzieją głupich, no nie ?
o wiele większa będzie skuteczność wygranej jeśli 2.50 zł wżucimy do skarbonki , a nie zostawimy w kolekturze. To w ciągu roku nam się uzbiera sporo kasy. WYGRANEJ W SKARBONCE...
Ci którzy wydali grubszą kasę na dzisiejsze losowanie, radzę wygodnie usiąść w fotelu, być spokojnym opanowanym i oczekiwać losowania, bo najprawdopodobnie pżegraćie tą kasę.
Jak myślicie. Dlaczego w kaskadzie nie można samemu skreślić liczb tylko komputer robi to za ciebie ???
Ludzkość ma przed sobą następującą alternatywę: albo się nawróci albo z uporem
będzie trwała w błędach i grzechach - wtedy zostanie ukarana...
będzie trwała w błędach i grzechach - wtedy zostanie ukarana...
Przesłanie z Fatimy.
W tym roku setne objawienie Matki Bożej Fatimskiej, dokładnie 13-5-2017r.
W tym roku setne objawienie Matki Bożej Fatimskiej, dokładnie 13-5-2017r.
ralffek
Tego nie wiedziałem.
Na betgun wchodzę od czasu do czasu, tak z ciekawośći i to wszystko.
Tego nie wiedziałem.
Na betgun wchodzę od czasu do czasu, tak z ciekawośći i to wszystko.
Dlaczego nie idzie wejść na stronę internetową www.betgun.com
Nie gadajcie o Bankach, bo banki to złodzieje. Nawet do domów dzwonią by wziąć pożyczkę. Jak będę chciał pożyczkę to sam pujdę po nią a nie że dzwonią do mnie.
Co to jest duchowa matematyka ???
Duchowa matematyka jest to między innymi. Jak Bóg sądzi Duszę z matematyczną dokładnością za Jej czyny popełnione tutaj na ziemi kiedy była ta dusza w śmiertelnym ciele !!!
Duchowa matematyka jest to między innymi. Jak Bóg sądzi Duszę z matematyczną dokładnością za Jej czyny popełnione tutaj na ziemi kiedy była ta dusza w śmiertelnym ciele !!!
130-mln zł do wygrania ja pie......
Z taką kasą w polsce długo by człowiek nie pożył, bo by miał mafie na karku co nie ???
Z taką kasą w polsce długo by człowiek nie pożył, bo by miał mafie na karku co nie ???
Ja rocznie w mini lotto wygrywam 456zł i to na 100%.
Po prostu co dziennie wrzucam 1.25zł do skarbonki i po roku mam 456 zł wygraną.
Pomyślcie w ten sposób.
Po prostu co dziennie wrzucam 1.25zł do skarbonki i po roku mam 456 zł wygraną.
Pomyślcie w ten sposób.
Chcecie zarabiać ?
To zarabiajcie na SMS-ach. Zaoferujcie ludziom w jakiś sposób czy przez radio czy przez internet że jest do wygrania 5000zł wystarczy wysłać SMS-a za 1.25zł by wziąć udział w grze i w ten sposób zarabiacie, proste no nie ???
To zarabiajcie na SMS-ach. Zaoferujcie ludziom w jakiś sposób czy przez radio czy przez internet że jest do wygrania 5000zł wystarczy wysłać SMS-a za 1.25zł by wziąć udział w grze i w ten sposób zarabiacie, proste no nie ???
Po prostu trza mieć szczęście aby wygrać główną wygraną, prawda ???
A mówią że pieniądze szczęścia nie dają, prawda ???
Jedno z drugim się gryzie com napisał powyżej no nie ?
A mówią że pieniądze szczęścia nie dają, prawda ???
Jedno z drugim się gryzie com napisał powyżej no nie ?
W Eurojackpot 115 mln wcale bym nie chciał wygrać tych pieniędzy, bo gdybym jechał do helsink je odebrać to zaraz był bym zabity na śmierć.
Na jakiej stronie www mogę zagrać legalnie w ruletkę w Polsce ???
znacie stronę www z tą grą ? Oczywiście żeby była legalna w Polsce ?
Orędzie Matki Bożej dla Mirjany 2.01.2019 - Medziugorje
https://medziugorje.blogspot.com/2019/01/oredzie-matki-gozej-dla-mirjany-2012019.html
Orędzie, 25. stycznia 2019- Medziugorje
https://medziugorje.blogspot.com/2019/01/oredzie-25-stycznia-2019-medziugorje.html
https://medziugorje.blogspot.com/2019/01/oredzie-matki-gozej-dla-mirjany-2012019.html
Orędzie, 25. stycznia 2019- Medziugorje
https://medziugorje.blogspot.com/2019/01/oredzie-25-stycznia-2019-medziugorje.html
Cześć.
Wie ktoś z was, czy da rade uruchomić aplikację viber na smartfonie bez karty SIM ?
Czy w ogóle da się uruchomić smartfona bez karty SIM ?
BO chodzi mi o to że chciałbym smartfona połączyć z WI-FI i korzystać z aplikacji viber bez karty SIM, da się czy nie ???
Wie ktoś z was, czy da rade uruchomić aplikację viber na smartfonie bez karty SIM ?
Czy w ogóle da się uruchomić smartfona bez karty SIM ?
BO chodzi mi o to że chciałbym smartfona połączyć z WI-FI i korzystać z aplikacji viber bez karty SIM, da się czy nie ???
Krzysztof Krawczyk umarł na śmierć. Może do jutra odżyje. Jeżeli do jutra odżyje to będzie żył.
Dzisiaj jest święto miłośierdzia Bożego. Należy dzisiaj pójść do spowiedzi i komuni św. Dzisiaj są otwarte wszystkie upusty boże, w dzisiejszym dniu. Niebo pochyla się nad ziemią. Kto dziś przystąpi do spowiedzi i komunii św. Ten ma odpuszcznie całkowite win i kar, tak powiedział Pan Jezus do św. Siostry Faustyna.

Dziś dzień miłosierdzia Bożego. Spowiedź i komunia polecam każdemu, w szczególności w dobie pandemi.
Telewizor mi się zepsuł. Muszę zadzwonić do mediaexpert czy mają telewizory.
Nawracajcie się do Boga puki czas puki jeszcze czas, bo tego czasu już mało pozostało. Wojna zapuka już za nie długo do naszych drzwi.
Według jasnowidza x bomba atomowa w Polsce ma mieć swoją ekspansje 2032 r. Jasnowidz x powiedział o tym 2006 r. Boję się że mógł się pomylić o równe 10 lat.
Ja potępiam każdą wojnę, dosłownie każdą. Nigdy więcej wojny.