Wpisy użytkownika plusikx10
Łącznie 267 wpisów w archiwum, pokazane od nr 282 711. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
o wygrałem prenumerate forbsa na skarbcu kilo srebra nie dla mnie
na 15 liczb obstawcie wszystkie20 i 5 jakiś niskich 8 na 15 powinno wejść
a zawsze przed losowaniem jeszcze ***zielą banialuki a komputerek pracuje za ścianą
zobaczcie że nawet jak łącze siądzie z jakimś lottomatem to już kuponu nie wyślesz tak się zabezpieczają a co to by im szkodziło liczby wydrukowane i już by było uczciwie a tak nie jest
kilka sekund przed losowaniem a nie jak lottomat siądzie o godz. 12 też nie puścisz
ja obstawiłem wszystkie 70 plus 5 niskich może jakaś 10/15 wpadnie oby
ale do niczego to nie doprowadzi już ci powiem 100% że w niewysłanych będziesz mieć więcej trafień
jedyne co można zrobić aby trafiać jak ktoś ma wejscia w kolekturze często odwiedzanej jakie zestawy są wysyłane na dane losowanie i obstawiać te liczby kombinacje najmniej puszczane to tyle
nie patrzą na jednostkę ale na tysiące ludzi dla ciebie mogli by nawet wylosować 9 aby 100 innych oszwabiść z 8/8 czaisz
zróbmy taki 79 osób wysyła 1 liczbe każda inna z plusem x10 a jedna osoba pozostałą liczbe razy jeden bez plusa i co będzie właśnie ona wpadnie haha
lubisz bo nic nie robisz i bierzesz jeszcze trzynastkę i dodatki 15 lat i emeryturka przestań
jak by mi było żal to bym tam siedział z wojstkiem starczało13 lat a ty masz stażu 4 lata a buchasz jak byś była komisarzem
oby trafnie bo jak nic nic nie bedzie wchodzić to odpuszczam z 1000 w plecy jestem przez miesiąc
aniqa twoją fotkie chyba widziałem na kurniku i grałem z tobą w kanaste mogę się mylić ale jakieś takie skojarzenie
5.8.10.11.13.14.15.20.21.23.
27.28.29.32.36.61.62.71.72.76. n.y
27.28.29.32.36.61.62.71.72.76. n.y
witam grajcie na wieczór mają zamieszanie w systemach przez tą kaskade bedą spore wygrane w mm
powaga dzisiaj wychaczyłem 4 takie ulotki nawet ładne dziewczyn dawały dajesz w kolekturze i masz kaskade zobacz na stronie lotto powaga
końca świata nie ma ale ładnie trzęsie http://quakes.globalincidentmap.com/
« Poprzednie 100Kolejne »