Wpisy użytkownika pedzio72
Łącznie 151 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 839 892. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Każdy ma dwie zdrowe ręce,rozum,sprawne nogi..Może iść sobie zarobić..
Ludzie poprzez swoją wredotę,niedobry charakter i cwaniactwo sami sobie zasłużyli na taki stan rzeczy.
zbydlęcenie i upadek moralny ludzi jest tak w fatalnym stanie że nie dziwota iż tak się dzieje.
I nikt z tym nic nie zrobi.Nie ma na to sposobu.Internet pod kontrolą,społeczeństwo na każdym kroku też ..A jednak.
Racja.."Czas chwały kłamstwa" dobrze powiedziane
Internet jest pod kontrolą.Spróbuj ponapisywać poważnych rzeczy związanych choćby z islamem to zobaczysz.
Internet jest pod kontrolą.Spróbuj ponapisywać poważnych rzeczy związanych choćby z islamem to zobaczysz.
do mnie kiedyś przyszła policja ponieważ napisałem kilka (mocnych ) słów znajomej było między nami nieporozumienie.Wtedy skończyło się na pouczeniu ale i tak gliniarz powiedział mi żebym uważał i potem wymienił strony na jakie wchodzę i co nawet oglądam.Od tamtej pory staram się uważać
Tak ...ale inna sprawa że ktoś jednak śledzi i widzi gdzie wchodzimy i co czytamy..
A Facebook to jednak moim zdaniem jest odpowiedzialny za pewne zło które się dzieje.
A Facebook to jednak moim zdaniem jest odpowiedzialny za pewne zło które się dzieje.
Facebook to nie żaden portal społecznościowy tylko narzędzie do szpiegowania ludzi
Kiedyś miałem Fb i tam było napisane " O czym teraz myślisz"?
chodzi o to by ludzie pokazywali jak żyją o czym myślą co planują i co posiadają.
chodzi o to by ludzie pokazywali jak żyją o czym myślą co planują i co posiadają.
ja już dawno temu pisałem że grami Ts w Polsce rządzą służby specjalne
To mnie wyśmiali
To mnie wyśmiali
A jak spojrzysz na forumowe wpisy w dziale zdrapki to zauważysz naganiaczy z TS jak to oni wygrywają co chwilę i co dzień...
człowiek nie może wydrapać nawet 50 zł
a panie i panowie drapkowie wygrywają co drugi dzień po kilka stów
a panie i panowie drapkowie wygrywają co drugi dzień po kilka stów
kiedyś to nawet Pasko pogadał z ludzmi tutaj.organizował chaty live.Aż chciało się być
A teraz nawet nie ma komu wpisać wyników po losowaniu
A teraz nawet nie ma komu wpisać wyników po losowaniu
ja mam kolegę w służbach specjalnych ...
NIKT nie zgarnia milionów w lotto
dopuszczalne są jedynie 5-ki w różnorakich zakładach i systemach
A jeśliby któryś z graczy chciałby walczyć jest na straconej pozycji
NIKT nie zgarnia milionów w lotto
dopuszczalne są jedynie 5-ki w różnorakich zakładach i systemach
A jeśliby któryś z graczy chciałby walczyć jest na straconej pozycji
« Poprzednie 100Kolejne »