Wpisy użytkownika pafty
Łącznie 1 768 wpisów w archiwum, pokazane od nr 953 090. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
3/6 w lotto i 3/5 w-mini,w mini żal-byłaby czwórka zamiast 18 było19 byłoby 800 ponad
I ZNOWU ***A NIC ANI MULTI ,BUK,ANI LOSY-IDZIE SIĘ W***IĆ-DZIADYPILNUJĄ NIC NIE MULTUJĄ
PRZECIEŻ WIĘKSZOŚĆ WAS BYŁA GŁOSOWAĆ NA NICHI LIPA JEST STRASZNA-DO BANI
jak były kupony banderolowane to system w dl na 8 skr kosztował ok 10 zł zakład teraz wiadomo a wygrane były podobne
koko koko euro spoko piłka leci w c..j wysoko właśni słucham przeróby elektro zaje fajna
piłka leci w c..j wysoko Tomaszewski nie ogląda bo Smuda wybrał wielbłąda
***a jak dawałem 9 i 16 to nie wychodziło przestałem wyszło -by ich kruk c***em tłukł
***a 3/5 nie chce dać całej 5-tki-fuck,fuck dziadki leśne totalizatory fuck
kupiłem 2 losy tutti frutti-ucieszylem się bo na bonusie była wisienka-jakież było w***ienie gdy ujrzałem wygrana 1 zł-to jest już ni kant ,ale kant wycior-dziady leśne ts-leczcie się ze swej pazerności
***a jego mać-wygrana w losach 1 zł TS złodziejski pazerne oszusty juz chyba tysięczny raz zł czyli nic
do jasnej ciasnej nie ma za co grać-to wszystko przez ułomów z PO-liberały z Tuskolandii
nie jesteście sami bando buroków -kończci waście wstydu oszczędzcie panie Rostowski łyta pało jak żyć w tym Tuskolandzie
dziadostwo za PO-jebów,szlag moz trafić w tym kraju ps Tuskolandzie brawa dla Jana Tomaszewskiego
JUŻ SIĘ MÓWI ZE MAMY TRUDNĄ GRUPE A HAŃBA BY BYŁA Z NIEJ NIE WYJŚĆ Z NASZYMI ORŁAMI FARBOWANYMI POLAKAMI
ALE MAJA KORZENIE POLSKIE A PERKIS CO PRZYPOMNIAŁ SOBIE ŻE MA BABCIE POLKE
PIŁKARZY TO OD RAZU NATURALIZUJA,A GRALI CHOCIAŻ SEZON W POLSCE-AHOKEISCI ZATKO KUBAT STARAJA SIE JUZ KILKA LAT I NIC-PRZEZ TO PÓŻNIEJ PRZEGRYWAMY Z KOREĄ U SIEBIE-A RAUS JUŻ Z TUSKOLUDKAMI
jebany Tuskoland-narobili- ludziom dziadostwa biedy-badzieże jedne to już Kaczynski rozumiał najuboższych przyznając 1 dodatek w roku ok 600zł,a te-france powiedziały-nie bedziemy ich rozpuszczać-ty obłudniku żyj za parę stówek miesięcznie dawanych na ostatnią chwilę u KACZYŃSKIEGO KILKA DNI WCZESNIEJ,precz z ***ołami PO- łytym Rostkowskim
poczytujac wasze wpisy nie żałujcie że nie nadaliście a wyszło jakby tam nadali to siedzą te leszczei wajchlują w kuponach moglibyście nie mieć nic
tak pracuje komisja hazardowa PO-JEBÓW,NIC NIE DA SIĘ WYGRAĆ-wygrywają kolesie
ostatni w tej układance to łyta pała Rostkowski-tak zamieszo ze nie ma na na co liczyć
dzisiaj puściłem multi za minutę 14.00 zeby dziady nie miały czasu zwajchlowac -a i tak nic nie miałemfuck ts
5/8 w multi a trzy numery dośłownie o jedno-kużwa nie ma bata siedzą te łorysporadycznie coś rzucą ochłap 2 w porywach 20 zł
nie łam się graj dalej może wkońcu cos ustrzelisz-tych dziadów najpredzej
proponuje z powrotem klejone banderole nie będą ciulać w komputerach pały