Wpisy użytkownika opium
Łącznie 219 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 774 557. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Myślisz sobie, że co,że parę zidiocialych debili może sobie z***c mi Psyche pozbawić jakiejkolwiek radości, bo sam nieszczęśliwy i rozejdzie się po kościach
Aż się dziwię, że nie wyskoczyła jeszcze tutejsza gwiazda i mi nie nawtykala kim jestem itp tak dławie się nienawiścią ale jej i jej przyjaciół depresja kilka lat,psychiatryka,strata dzieci,długi. Mam za to kochać
Wybaczyć nie potrafię, zdaje się,że limit na wybaczanie został wyczerpany
Wjepala mnie w dół wraz ze swoimi przyjaciółmi pociągne ze sobą to tyle
Mam osobistego,nie rokuje dobrze. Szkoda facia,bo za nędzne grosze próbuje naprawiać to co jakiś niedojepany psychopata spiertoli
Bujaj się Wasyl trolu. Myślisz,że jaj mi wyślesz sms odgrazajac się to co? Będę robiła, myślała i czuła się jak ty byś chciał. Ja psycholka? Zastanów się kim Ty jesteś. Co gatki już pełne he he
Tak gryks niedojepane to nie tylko męczące ale i agresywne. Przykładów tutaj co nie miara teraz tylko strach wobec mnie jednego śmiecia z drogim hamuje
Że co,że niby szantażuje samobójem? A żadne takie ja to nie Ty. Nie podoba się efekt tego co mi zrobiliście. O jak mi przykro ale życie to nie koncert życzeń debilu.A wracając do tematu tak mam cały kubek sproszkowany leków nasennych,przeciw padaczkowych,obniżających ciśnienie i przeciwbólowych na bazie morfiny. W końcu się uda. Napiszę tylko wszędzie gdzie się da DLACZEGO. Nigdy już taki śmieć jak Ty nie dokopie nikomu.
Nie podoba ci się obecna wersja mnie samej tamta też ci się nie podobała ale tak to jest jak się samemu sobie przeszkadza. Psycholka? Tak doktorek mi wytłumaczył, że po molestowaniu JUŻ NIGDY nie jest się takim samym jak wcześniej miał rację, bo uśmiechi dawno już znikł,nawet błyszczeć mi się już nie chce. I kto mi to zafundował. Sfafrane obecnie trole netowe
Dla mnie wyjątkowe jak i w tamtym roku jak i dla moich dzieci. Pewnie bardzo szczęśliwe, że jakiś niedojepanego trol dojechał ich matkę.
I te twoje akcentowanie postawy antykatolickej,pieprzenie o ,69 jakieś problemy natury wewnętrznej? Pod jakim nickiem ulewasz swoje frustracjie na innych? Bo zakładam,że doszło do rozszczepienia i osobowości wielorakiej A zastanawiałam się dlaczego jakiś tutejszy niedojepek tak usilnie próbował mi to wmówić,zameczajac przy okazji. Projektował swoje chorobsko.
Przykro mi nie dość, że chora główka to i pizd... Wedle życzenia trolu. Jednak nie na tyle aby jarać się podsluchem i czyimś życiem
I jeszcze taką osobę kopać. To trzeba być frustratem nie reagujacym na normalne bodźce seksualne
Wytrzep się porządnie nie będziesz miał ciśnienia i potrzeby męczenia innych
jedyne co możesz już tylko to to że po krzyczysz tutaj,a rzeczywistość i tak cię sięgnie
Widzisz gryksio ja nie realizuję swoich potrzeb po trupach,przekraczając czyjeś granice np podsluchem.
Nie zdziczalam jeszcze na tyle. Ale debilu prawo chyba po coś jest. Jeżeli nie wiesz po co to ci przypomnę. Po to by chronić przed takimi jak tutejsi.
I to nie kojarzy pizd.. z chorobą i mózgiem tylko się boję takich, bo doświadczyłam na własnej skórze, co taki debil może zrobić i zrobił tutaj MI
I jeszcze ma pretensję, że w***l mnie w depresję oj jak mi przykro
Zniszczyliscie mnie moje życie
Piszczcie sobie o wygranych,prezentach.
Powodzenia, baj
Piszczcie sobie o wygranych,prezentach.
Powodzenia, baj
To nie ja żyję na haju,że mogę sobie kogoś odkopać bezkarnie nawet jeżeli to tylko internet. Przykro mi
Ale nim kopne w kalendarz to dopilnuje aby troliska nigdy już nikomu.
Że co,że po kasę tutaj przyszłam? Nic bardziej mylnego. Umierał mi wtedy tato jedna z nielicznych osób, które spotkałam w życiu osoba,która wiedziała, co to są granice u drugiego. A gdy dowiedziałam się, że o bajpasach może zapomnieć tak przywleklam się tutaj. Nie sądziłam w najczarniejszych scenariuszach co dostanę.
No to jeszcze się okaże smieciu. Jeszcze nikomu kto mi dołączył nie uszło to płazem patrząc chłodno z perspektywy czasu. Ktoś pytał o mój filtr ochronny, cień. Owszem istnieje podświadomości się nie oszuka
Nawet jeżeli świadomie nie mam w planach z kasy uzyskanej z mieszkania przeznaczyć na po obcinanie ci paluchow żebyś zaprzestał ulewania przez neta
Pociągne cię wraz ze mną. Nigdy już nikomu nie napiszesz co powyżej
A ja już nie dam żadnemu psychologia wyzycia się tylko dlatego,że w swoich urojeniach myśli,że może
Możesz posiadać jeszcze tylko sms do mnie co byś mi zrobił gdybyś mnie złapał
Nie będziesz miał okazji tak,że twoje fantazje zostaną tylko chorymi fantazjami
A co do dzieci to przerażenienie mnie ogarnia, że są w jednym miejscu z takim psycholem jak Ty na necie i Twoi przyjaciele. Mam nadzieję, że to się zmieni PO
Bujaj się jeszcze trochę i nie będziecie czytać o tym co mi zrobiliście
nie gram nigdy nie lubiłam, a to że zjawiłam się tutaj to tylko dlatego, że mój ojciec grał
Nie interesuje mnie Twoje zdanie i nie pisz do mnie. Nie interesuje mnie Twoje zdanie i nie licz na to,że będę robić, pisać to co Ty byś chciał
Myślę wasylku,że wiesz skąd niejaki majpan wiedział o moim stanie uzębienia
Nie żale się stwierdziłam tylko że jak będę miała kasę to go znajdę. Masz z tym problem
Niskopochylony nie przypominam sobie abym miała przyjemność z Tobą