Wpisy użytkownika nil
Łącznie 1 478 wpisów w archiwum, pokazane od nr 623 554. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
majoreczko. pytałem ponieważ teraz skojarzyłem pewną farmaceutkę łudząco podobną do Ciebie.
majoreczko. niestety ja rano mam odprawę 7.00 węc idę w pieluszki,
nie chcę wyglądać przed Pracownikami jak "wymoczek"
Pa
do postukania.
Kolorowych i miłych snów.
nie chcę wyglądać przed Pracownikami jak "wymoczek"
Pa
do postukania.
Kolorowych i miłych snów.
Witam Wszystkich.
majoreczka.
andromeda.
Darjusz W.
albinlotto.
majoreczka.
majoreczka.
andromeda.
Darjusz W.
albinlotto.
majoreczka.
majoreczko. sieć do obecnej chwili zrobiła 54% 10 liczb, o to one:
1,3,19,21,22,26,29,31,36,69. trafionych 5 czyli b.d. Widocznie przy sprzątaniu "babsko" wyłączyło listwę p.p. a następnie uruchomiła i stąd opóźnienie.
1,3,19,21,22,26,29,31,36,69. trafionych 5 czyli b.d. Widocznie przy sprzątaniu "babsko" wyłączyło listwę p.p. a następnie uruchomiła i stąd opóźnienie.
majoreczko. to liczby które typuje sieć n. na godzinę 14.00 nie "widzi" wprowadzonych losowań z tej godziny czyli 14.00 więc jest to próba co by zrobiła.
majoreczko. jutro "bumluję" w środ lecę do Londynu więc umówimy się w mailu i otrzymasz zestaw na losowanie godz. 14.00
majoreczko. to 100% mojej myśli - program, jedynie algorytmy od fizyka który pracuje na uniwerku i zajmuje się fizyką statystyczną.
majoreczka. do tamtego zestawu 10-ki dożucił 44,45,54 czyli jak narazie 6/13
majwoj23. jak "weszło" skoro jej nie było o 14.00 to próba co by było dzisiaj o godz.14,00 nie było jej w losowaniu i jej nie typował, czyli prawidłowo. wczoraj w obydwu losowaniach typował rewelacyjnie!
jocia. podejrzewam że nie zdąży w czasie.
można by liczyć na te o ile będą powtórki (dużo powtórek z 14.00)
można by liczyć na te o ile będą powtórki (dużo powtórek z 14.00)
jocia. prognoza-obliczenie trwa od 3 do 6 godzin.
ten program wymaga procesora o slnej mocy obliczeniowej, pominą liczbę 68
ten program wymaga procesora o slnej mocy obliczeniowej, pominą liczbę 68
jocia. zakres losowań jest ustawiony na datę 27-11-2011r. więc dzisiejszego losowania on "nie widzi"
majwoj. istnieje coś takiego jak blokada i nieobecność na tym portalu ... .
majwoj. pisałem że mam wyrobiony pogląd na pewne osoby i wcale tego nie ukrywałem, traktuje to jako odskocznię i dobrą zabawę ale bez ściemy.
majoreczko. już raz wpadłem tu w wir kłótni przez własną głupotę więcej tego nie zrobię więc to jest Wasza sprawa!
Dziewczyny. Typujcie sieć zrobiła 19% obecnie jest na liczbie 16 ja Wam będę mówił czy Wasze typy pokrywają się z typami programu
jadę do knajpy na kolacię, wrócę w okolicach 4 - 5-tej podam wam typy OK?
ulala. jeszcze nie dojechał.
ulala. jeszcze nie dojechał.
majwoj. tego niestety nie wiem jutro mam mieć gotowy na LOTTO (sieci n.) zobaczę co będzie działać po przylocie.
dariusz. czytam tu że Jesteś dobry w Lotto.
Ja jutro mam mieć właśnie programik do ... .
Ja jutro mam mieć właśnie programik do ... .
Dariusz W. nie bawiłem się w typowanie kilka lat około 4-ch mam problem z dopasowaniem parametrów, brak czasu itd.
Dariusz tak.
Wiesz, wczorajsze typy sieci zrobiły na mnie duże wrażenie i mam obawy by teko nia "zepsuś"
Wiesz, wczorajsze typy sieci zrobiły na mnie duże wrażenie i mam obawy by teko nia "zepsuś"
doskonale wiesz jak to jest, wczoraj 9/16 a pozostała 11-ka obok dosłownie, więc jest nad czym myśleć.
Ten programik to świeży nabytek, nauka odpowiedniego czytania go wymaga czasu i cierpliwości.
majoreczko.
Wczoraj pisałem do Ciebie że jutro Lecę do Londynu
jeżeli dzisiaj zdążę podam Ci na 22.15
Wczoraj pisałem do Ciebie że jutro Lecę do Londynu
jeżeli dzisiaj zdążę podam Ci na 22.15
majoreczka. o której możesz puścić?
tz. jak najpóźniej, tak by program zrobił a Ty zdążyła.
tz. jak najpóźniej, tak by program zrobił a Ty zdążyła.