Wpisy użytkownika nil
Łącznie 1 478 wpisów w archiwum, pokazane od nr 461 889. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Wiecie co? juto są moje imieniny, idę do szpitala wystraszony jak niemowlę w zimnej kąpieli i nie napiszę żegnajcie bo to byłoby nie fer więc do następnego stuknięcia.
Życzę wszystkim trafnych typów nie (tych z pod ciemnej gwiazdy) lecz liczb. Które dziewczyny przyjmą

ale słodki!!! daje słowo.
PA PA
i Cześć Panowie.
Życzę wszystkim trafnych typów nie (tych z pod ciemnej gwiazdy) lecz liczb. Które dziewczyny przyjmą

ale słodki!!! daje słowo.PA PA
i Cześć Panowie.
Jeszcze raz, dzięki Wam zaaa
będzie się lał po powrocie. Co prawda mam tylko M-3 ale zapraszam wszystkich bez wyjątku, kasiore wygrałem więc nie zbankrutuje?! mam nadzieje.
będzie się lał po powrocie. Co prawda mam tylko M-3 ale zapraszam wszystkich bez wyjątku, kasiore wygrałem więc nie zbankrutuje?! mam nadzieje.Witam wszystkich tu obecny 

Gdybym popełnił gafę proszę o zrozumienie.

Gdybym popełnił gafę proszę o zrozumienie.
Wstępne badania wykazały coś bardzo paskudnego
do przeszczepu, podkreśla to wstępne badania.
do przeszczepu, podkreśla to wstępne badania.Powiększona lewa komora serca, ściana komory wygląda jak podeszwa kilku letniego wojskowego buta
Fizycznie nigdy nie pracowałem, trenowałem owszem i to bez opamiętania nagły "zastój" przerwanie treningów i praca siedząca prezesa zrobił swoje.
Liluś. do diaska
nie czytałaś moich wpisów, ciekaw jestem twojej opinii
nie czytałaś moich wpisów, ciekaw jestem twojej opiniiKrzyś 3355. wymieniłem oleje, filtry 10km. jechałem 90 min.komputer domaga si serwisy - prawdopodobnie chodzi "mu" o reset.
Andruś. ile ich znasz? tego w Anglii, masz prawko gdyby coś zemną się działo 

Krzychu 744. ja byłem kilka razy w tum toku, chcę jechać dzisiaj padł mi komputer pokładowy, w serwisach kolejki jestem umówiony na 17.00
Liluś. czytałem Was wieczorem, jednak nie mogłem dołączyć po diagnozie byłem wściekły i obawiałem się bym czegoś nie "walną" głupiego, wiesz jak to bywa

Liluś. gdzie Ty byłaś jak Cię nie było, podałem Ci pewniaczka 69
a Ty o czym myślałaś ??? niegżeczna dziewczyna
a Ty o czym myślałaś ??? niegżeczna dziewczyna
anzu. w czerwcu 11 r. kupiłem subaru outback 3,6 nav dobre bydle ale pali jak smok jak nie poznam jakiegoś szejka to go sprzedam 

anzu. miałem imreskę - subaru 2,0 wystarcza mi w zupełności, syn ją rozwalił we Włoszech, przyjechał stopem.

anzu. po powrocie z Londynu idę do kliniki na kilka dni(koronografia),po wyjściu mam zamiar poszaleć po kraju do końca urlopu a w Łodzi mam "kogoś" fajna laseczka, może się spotkamy, nie znam Łodzi... . dobrych knajp.
anzu. co mnie zostało, wszystko mam ustawione, umierać zdrowo ??? to nie dla mnie, ostatnio piłem (alkohol) 2005-10-15 więc czas zacząć.
dariusz. powoli się pakuje - ciuchy prezenciki i tam takie drobiazgi więc mogę nie kontaktować
Andruś. nie Lądkiem tylko Londynem, jadę ta o17.30 odwiedzić znajomych, mam jeszcze urlop i chcę to jakoś wykorzystać, poza tym zapraszają mnie od dwóch miesięcy
Andruś. jadę sam, dla towarzystwa i kierpce, a przede wszystkim poszaleć, Angielki są nie, napiszę.
Andruś. to kawałek drogi, więc jest mi potrzebny ktoś kto ma prawo jazdy i tak jak napisałem do towarzystwa - bez zobowiązań.
Ostatnio przy dużej prędkości za Berlinem zacząłem zasypiać.
Ostatnio przy dużej prędkości za Berlinem zacząłem zasypiać.
lotto12. głowa boli wiesz ile to zakładów ??? musisz podać ilość trafnych będzie mniej bo pełny system nie zdążysz wypełnić w kuponach !!!
LOTTO12. MASZ JAKIŚ PROGRAM DEMO ??? już mam 188 zakładów na 10 - skreśleń lak Ci go mam przesłać, zaraz kończę i wyjeżdżam !
lotto12. niema sprawy, mogę Ci podać każdy system na kążdą gre i ile tylko sobie życzysz zakładów.
Zrobiło się cicho i pusto.
PA PA
Do niedzieli wieczorem.
Życzę trafnych typowań.

PA PA

Do niedzieli wieczorem.
Życzę trafnych typowań.

andruś. Andromedy sąsiadem jest Pegaz
wię jakim ja jestem nieznajomym

Mam ten znak w adresie mailowym ... .
wię jakim ja jestem nieznajomym

Mam ten znak w adresie mailowym ... .