Wpisy użytkownika multi multi plus 1984
Łącznie 20 283 wpisów w archiwum, pokazane od nr 440 401. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
andromeda a to z plusem trafiłaś
andromeda szkoda że nie zagrałaś z plusem ale i tak tobie gratuluję i życzę wysokich wygranych z całego

Boguś Linda tak mówił...

dobra to na mnie już czas życzę wszystkim wysokich wygranych cześć
do poklikania

do poklikania
witam wszystkich
coś mi śmierdzi 

darek
andromeda

andromeda

cms-news czy wiesz może dlaczego friend7 usunął swoje 2 konta
darek dzięki ja tobie także

lila

cms-news ujawni się i nie kombinuj
lila mówię że to powtórka z rozrywki tylko pod innym nickiem
***player*** a ile najwięcej wygrałeś i w czym
***player*** tyle ile najwięcej wygrałeś
darek zgadzam się w pełni z tym 

darek z tym że nie podajesz swoich danych osobowych
cms-news akurat jedzie mi czołg

***player*** to wielkie gratulację i
ja jak na razie mogę tylko pomarzyć o takich wygranych i życzę tobie jeszcze większych wygranych

ja jak na razie mogę tylko pomarzyć o takich wygranych i życzę tobie jeszcze większych wygranych

***player*** dziś także niezłe strzały 

lila szkoda temat kręcić i tak swoje wiemy a i tak się nie przyzna
lila ja mogę się tobą napić kawy

witaj amour

lila ja także dziękuje za kawę
lila co my byśmy zrobili bez ciebie

darek

co do niektórych to powinien pasko wprowadzić zakaz czatowania bo za dużo wałkują ten sam temat
nie dotyczy ciebie Darek
witaj pozytywka
pozytywka

to ja uciekam cześć

witam wszystkich
ostatnio ktoś wygrał w sąsiedniej miejscowości laptopa w loteriadzie
saltosky nie mam żalu że to nie ja wygrałem tylko piszę że wygrana padła koło mojej miejscowości 

robal 36 a pierwszy to kiedy był
ja tak samo brak wygranych choć zarejestrowanych kodów loteriady było chyba z 200
robal 36 rozumiem
dotam wieleby w studio lotto już nie ma
gała

wieleba dlatego nie prowadzi losowań bo wygrał szóstkę i jest na hawajach

bella34 gratuluję 

bella34 nic to co dopiero ja mam powiedzieć 

saltosky
profesor1980

profesor1980

lila królowa młodości jak afrodyta 

lila to tak jak ja
no bella34 nie mów że jesteś babcią

witaj jocia gratulację 

robal 36

gala

no dobra to już też uciekam powodzenia wieczorem
do poklikania
do poklikania
Witam wszystkich nareszcie znowu strona działa i można typować i na czacie być

powiem szczerze że trochę wątpiłem ze strona się wznowi choć trochę to trwało ale jak zawsze pasko nie zawiódł
gała 

andromeda

lila

andromeda

lila

szkoda że już wczoraj pasko nie uruchomił strony bo wczoraj mi się nudziło i chciałem wejść na czat no ale co zrobić dobrze że choć dziś strona się uruchomiła
lila tak się mówi ale ma jak to multipasko
lila ma to także dobre strony może niektórzy już zrezygnowali żeby pisać tu głupoty i męczyć swoimi pytaniami innych użytkowników tej strony choć ja do nikogo nic nie mam tylko tak pisze
a u mnie pada deszcz
to uciekam cześć wszystkim
do poklikania
do poklikania
Witam wszystkich wielkie gratulację mała1438 ja myślę że jeszcze coś trafisz we wrześniu

bo wygrane lubią się przyciągać
mała1438 a te wygrane to miałaś z plusem czy bez plusa
mała1438 to i tak ładne ja jak miałem większe wygrane to głównie na chybił trafił choć nie zawsze nieraz też samemu ale to już naprawdę rzadko
ja ostatnio też byłem zły bo z niedzieli jakbym powtórzył te same liczy w poniedziałek miałbym 7/10 z plusem 380 złotych poszło

a wczoraj to wygrałem o 14:00 2/10 z plusem czyli 4 złote i o 22:15 1/10 z plusem czyli 10 złotych ale dziś jeszcze mam te same liczby co wczoraj
strona niby działa ale jeszcze to nie jest to a po losowaniach w ogóle nie idzie na nią wejść mam nadzieje że pasko coś z tym zrobi bo nie długo strona znowu zniknie a ja jednak wolał bym żeby była ta strona bo rzeczywiście jest najlepsza pod względem tematyki gier lotto no i nie ukrywam że trochę się przyzwyczaiłem do strony multipasko.pl
robal 36 jak zmienisz avatar to stronę odśwież powinno pomóc
bella34 ta baba powinna pójść z "torbami" jak nie umie prowadzić biznesu i ludzi oszukuje
bella34 ale rzeczywiście się można wkurzyć
wygrana jest a jak by jej nie było
bella34 tego ci życzę abyś coś większego trafiła o 14:00
ja najbardziej lubię te kolektury gdzie jest tylko toto lotek a nie że mają wszystko po trochę a póżniej oszukują ludzi ja także czym wyjdę z kolektury lubię zobaczyć czy mi dobrze wydrukowali kupon bo już nie raz mogłem więcej wygrać ale przez pomyłkę w kolekturze miałem mniejszą wygraną mówię tu opcji plus
qń z tym się zgadzam

gała

Qń jak już pisałem to sprawdzam cyfry w kolekturze a jeżeli kupon jest w jakiś sposób nie zgodny to go przepisuje na blankiet poprawnie i wysyłam ponownie a ten nie poprawny kupon anuluję
Witam pasko

jeszcze 10 minut
andromeda jeszcze dwa takie same wpisy i się spotkasz z lilą przy kawie
bella34 wieleba rzeczywiście skończył karierę w TS pamiętam jego ostatnie losowanie wygrałem wtedy 3/5 w mini lotto
muszę przyznać że pasko się postarał bo dziś losowanie wyjątkowo obejrzałem bez żadnych przeszkód od nie pamiętnych czasów

o 14:00 miałem 1/10 bez plusa
bella34
bella34

ale rzeczywiście wpisy trochę muli ale dobrze choć można pisać
no dobra to na mnie już czas wieczorem życzę wysokich wygranych cześć
do poklikania
do poklikania
witam wszystkich
lila
adromeda
darek
gała
Qń

adromeda

darek

gała

Qń

darek to mamy taki sam pogląd na liczbę 4 bo też ją mam na kuponie ale 10 liczb
już za chwilę...

a ja mam 4/10 bez plusa

lila gratuluje trzymaj tak dalej 

wynik 29,67,28,76,33,10,74,14,20,54,19,51,43,24,47,42,9,3,1,32 plus 32.
choć strona już dużo lepiej pracuje to pasko jeszcze powinien coś tam poprawić
przypominam sobie choćby jeszcze 3 dni temu jak chciałem zobaczyć wynik w telefonie to nie mogłem ani wejść na stronę z laptopa wszedłem na stronę ale też po długim czasie
choć teraz rzeczywiście czat nie najlepiej chodzi i nie tylko czat bo strona też się muli
to ja uciekam życzę wysokich wygranych 

jeszcze na chwilę powróciłem bo widzę że się robi bałagan na lotto.pl jest pomyłka korzystajcie z moich wynik które prędzej wpisałem na czacie bo jak oglądałem losowanie na żywo
no dobra jak już się wszystko wyjaśniło to pomykam bo ściągam grę z internetu

Witam wszystkich
w kolekturze mi powiedzieli że końca roku muszą być wymienione wszystkie lottomaty na nowe w jednakowej obudowie
andromeda
deki72
gała
andromeda

deki72

gała

w mojej miejscowości mam dwie kolektury i w oby dwóch są już nowe lottomaty
deki72 nie ważne jest granie tylko wygrywanie 

deki72 co zrobić taki jest los gracza