Wpisy użytkownika multi multi plus 1984
Łącznie 20 283 wpisów w archiwum, pokazane od nr 393 317. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
aga32 zgadza się
anzu jak PIS dojdzie do władzy to TS przestanie istnieć
anzu właśnie to zrobiłem 

jeszcze 12 minut do losowania
friend7

i raczej głupi rząd i duże bezrobocie takie rzeczy tylko w Polsce

picasso19 tak i wiele innych dziwnych rzeczy co są w naszym dziwnym kraju
jeszcze 2 minuty
torsan gratulacje a u mnie 1/10 bez plusa
andromeda no to ładnie

no dobra to czas na mnie cześć wszystkim

witam wszytkich
lila

aniqą

andromeda

aniqą

andromeda

jeszcze 10 minut i bomba w góręwitam frend7

friend7 no niestety ale tym razem nie zagram lotto
główny problem jest to że lotto kosztuje 3zł
a ja wolę więcej zakładów wysłać a nie jeden
witaj kryśia

dawno się nie widzieliśmy jak u ciebie z wygranymi

dawno się nie widzieliśmy jak u ciebie z wygranymija też wole grać na 2 losowania
lila 

krysia nie martw się jest lepszy czas i gorszy ja tak samo mam
krysia prosty przykład w tą sobotę wysłałem lotto na 10 zakładów i mini lotto na 10 zakładów i nic nie miałem a jakbym je powtórzył we wtorek to w lotto miałbym 4/6 i 3/6 na jednym kuponie oraz w mini lotto 3/5 czyli 400 złotych w plecy

krysia zgadza się trzeba być dobrej myśli i grać choć nie przesadnie tylko dla hobby bo nigdy nie wiadomo co nas czeka może akurat mamy wygrać
ja by się powiedziało trzeba szczęściu szansę dać
krysia dawniej był mniejszy dylemat czy nie dać na więcej losowań dziś jest gorzej bo gry TS-a są droższe i w lotto gram od przysłowiowego święta
gała ja też mam mini lotto na dziś
to prawda jak się zagra to nic nie ma a jak się nie zagra to wtedy jest wygrana ja żeby liczyć to w mojej karierze gracza już parę razy bym wygrał około 5.000 złotych
krysia ja w mini lotto jeszcze nic nie wygrałem ale jak już to wolę to od lotto bo jest tańsze
krysia to i tak ładnie

gała trójka się powtarza na moim kuponie w paru zakładach może jest to dobry znak choć wole nie zapeszać

gała rozumiem presja presją ale przeznaczenie przeznaczeniem 

friend7 nieraz najdziwniejsze liczby okazują się tymi najlepszymi
anzu ja nigdy nie przyrównywałem polityków do liczb w takim razie to ciekawe co sądzisz o Ryszardzie Kaliszu bo ja myślę ze jak na niego to liczba 80 by pasowała bo jest okrągła tak jak on

krysia to co powierz u mnie brak wygranej brak wygranej brak wygranej... itd

anzu mam na myśli mini lotto a tak to zdarzają się wygrane a w mini lotto to i tak rzadko gram
krysia liczbę 4 też wtedy chciałem dać ale niestety wtedy i teraz cały czas gram chybił trafił i wtedy pamiętam że tej liczby nie miałem
krysia zawsze coś

krysia to zdrowe te soki z czarnej i czerwonej porzeczki szczególnie zimą dobre na przeziębienie no i na przyrost krwi
krysia a gdzie wtedy wyjechałaś na wczasy
ja jeszcze lubię ogórki po warszawsku
mówiąc potocznie konserwowe
tak
krysia też jest urodzaj na ogórki każdego roku i nie ukrywam że szybko znikają ale tak jak mówię szczególnie te z octem
andromeda to pychota przyjdę do ciebie na obiad

i do kryśi też by się przydało wpaść na obiad
to cześć krysia życzę powodzenia w grach to do poklikania

aga32 to też pychota szczególnie te z czekoladą
Darek

witam korn748
no ja niestety nie tym razem

no ja niestety nie tym razem

korn748 a no rośnie tylko kiedy go trafimy
aga32 miłego popołudnia życzę 

korn748 też tak myślę
profesor1980

gała mam nadzieję ze nie tą w działkach

no dobra na mnie już też czas dzięki wszystkim odwiedzających czat za miłą rozmowę i miłe spędzenie czasu życzę wysokich wygranych to cześć wszystkim do poklikania 

witam wszystkich jestem pod wielkim wrażeniem po wczorajszej 9/10 na multipasko szkoda że wsc nie dał z plusem ale dobrze że wysłał w realu

dodam tylko że wsc dziś o 14:00 miał na tych samych liczbach jeszcze 6/10 ciekawe czy zagrał sam kreśląc liczby czy na chybił trafił
friend7 wczoraj nie grałem w lotto ale jak widać się opłacało
friend7 a no tak poczekam może dojdzie do 20 wtedy zagram a jak nie dojdzie to przynajmniej zaoszczędzę kasę na multi multi plus
witaj lila

friend7 jak pisałem wcześniej to raczej nie a z tą kumulacją to bywa różnie bywała i taka gdzie było 40 milionów złotych
friend7 choć prawda że w mojej kolekturze przy większych kumulacjach już bywały nawet dwie 5/6 w lotto w jednym dniu ale jeszcze trochę poczekam z tym wysyłaniem kuponu lotto na większą kumulację

friend7 choć jak chcesz to mam na 3 losowania na 2 zakłady na chybił trafił
mini lotto
za chwilę wyślę ale tylko to
friend7 mail już wysłany
a ja miałem 4/10 bez plusa
friend7 ale tylko na chwilę
friend7 wysłałem wiadomość do ciebie
a ja uciekam i mówię wszystkim kolorowych snów i dobranoc

a ja uciekam i mówię wszystkim kolorowych snów i dobranoc

witam wszystkich

w sobotę wieczorem jak wieleba ostatni raz prowadził studio lotto to wygrałem 3/5 w mini lotto ale to nie koniec tego kuponu bo jeszcze mam na wtorek oraz czwartek
aniqa i jak kurs
Anita to dobrze że sobie radzisz trzymam kciuki
a co do wyrzucenia jak instruktor za dużo marudzi to ty go wywal przynajmniej będziesz miała święty spokój

witam korn748 a ty co dziś wysłałeś
aniqa ja wiem
aniqa za wpi....l egzaminatorowi zdałaś prawo jazdy

aniqa a teraz mówiąc poważnie jak wcześniej piałem ja także będę trzymać kciuki i jeszcze mam jedno pytanie ile godzin masz do wyjeżdzenia
jeszcze 10 minut
lila kto jest yogi a kto bubu
lila wcale się nie zmył

a ja 2/10 bez plusa
friend7 no tak po kumulacji a zaoszczędziłem kasę

friend7 ale w mini lotto miałem 3/5
czyli 20 złotych
friend7 z tych typów co podawałem tobie
friend7 choć przyznaję że w sobotę szczególnie w lotto to oprócz szóstki to same małe wygrane
friend7 a ty grałeś w sobotę w mini lotto lub lotto
witam lestek w mini lotto 20 złotych i o 14:00 brak wygranych

friend7 a ile wysłałeś zakładów w lotto i ile trafiłeś
friend7 a ty z jakiej miejscowości jesteś oczywiście jeżeli chcesz podać jeżeli nie to ja to rozumiem
andromeda a co masz do ziemniaczków
andromeda to pychota smacznego

odwiedzić nie ale dobrze wiedzieć skąd każdy jest
friend7
do poklikania
do poklikaniaa ja też już uciekam życzę dużych wygranych to cześć wszystkim do poklikania

witam wszystkich a co tu tak wesoło czy ktoś trafił główną wygraną