Wpisy użytkownika multi multi plus 1984
Łącznie 20 280 wpisów w archiwum, pokazane od nr 323 784. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
może wieczorem...
coś wpadnie
coś wpadniegała co racja to racja ale jedna ósemka z plusem na multipasko trafiona ciekawe czy w realu i plusem

lestek najgorzej jak 69 będzie dziś plusem
bo liczby 69 na moim kuponie nie mam
to ja muszę zmykać życzę wysokich wygranych w wieczornych losowaniach i dziękuje za miłą rozmowę cześć wszystkim.

witam wszystkich
krysieńka dawno się nie widzieliśmy w co dziś zagrałaś?
krysieńka no tak wyszło

a pro po tego mijania wieczorem rzadko siedzę przed komputerem
a ja na dziś wysłałem kaskadę multi multi plus i joker który już cały miesiąc jest wysłany z liczbą 6
i co ktoś coś ma bo ja słabo

krysieńka kolorowych snów dobranoc

lila to tak samo jak ja
lila zależy z czego bo z fotela napewno nie

lila chodziło mi że jestem nocny marek choć napewno ty bardziej
pijmy mleko będziemy wielcy wygrani

lila to jednak ja krócej do pierwszej ale jak trzeba to nocki dla mnie nie straszne
lila od drugiej do której godziny będziesz pracować?
lila trochę ci współczuję o drugiej w nocy zacząć zmianę w pracy do kitu ale co zrobić ja najlepiej lubię zmiany nocne od 22 do 6
lila dobranoc

to ja też pomykam dobranoc wszystkim

witam wszystkich przed losowaniem miałem małą awarie zawieszenia się systemu windows włączyłem komputer a tu na monitorze ciemność pierwszy raz miałem taki przypadek czy ktoś miał podobny dodam tylko jeszcze że losowanie zdążyłem obejrzeć i mam 1/10 bez plusa
lila

yapa ja mówię poważnie i nie mi do śmiechu wręcz przeciwnie trochę się zdenerwowałem
aniqa a ty ile dziś trafiłaś?
aniqa rozumiem że nie grałaś ale jeżeli mogę spytać to skąd te łzy
aniqa no trudno nic się na to nie zrobi życzę ci abyś na wieczór coś trafiła tym razem w realu a to dla ciebie żebyś miała lepszy humor 

to ja uciekam cześć

witam wszystkich
krysia a ty dziś masz wolne?

andromeda

krysia rozumiem
a ja jutro jadę do Poznania to napewno coś wyślę
krysia to powodzenia cześć

a u mnie coś nie chce padać tylko żeby jutro nie padało w Poznaniu
lila a ty jesteś z Gniezna?
lila to ja chyba też się tego deszczu doczekam bo jednak Szamocin nie leży tak daleko od Gniezna
vanilla masz ładnego kotka na swoim profilu to twój czy z internetu ściągłeś to zdjęcie
vanilia tak pytam bo jestem miłośnikiem kotów
andromeda to czysta prawda

to ja już też zmykam dzięki za miłą rozmowę cześć wszystkim

witam wszystkich coś chyba znowu studio lotto nawaliło
ja zawsze mówię telewizja jest najlepsza
yapa raczej prezes Dudziński ja myślał o projekcie losowań w internecie
a u mnie wielkie nic 3/10 bez plusa

keri1 ja także tobie gratuluje 

keri1 skąd jesteś?
chciałbym jeszcze tylko dodać żeby nie strona multipasko to chyba prędzej bym zjadł kupon że zdenerwowania niż bym zobaczył jaki jest wynik

ja także mam na wieczór kupon mini lotto na 10 zakładów wysłany wczoraj w Poznaniu
witaj krysia miałaś coś dziś o 14:00
krysia bo ja wczoraj miałem z Poznania wygrane 9 złotych a dziś o 14:00 3/10 bez plusa zobaczę co będzie wieczorem bo mam multi multi plus oraz mini lotto na 10 zakładów także wysłane w Poznaniu
adlero13 w tym przypadku rzeczywiście jeden zakład w mini lotto na 8 liczb kosztuję 70 złotych
krysia wierzę w to ale nie zapeszam bo w mini lotto na tyle grania jeszcze nic nie wygrałem
choć prawda w mini lotto gram tylko od przysłowiowego święta
krysia nie zapeszam ale dzięki

krysia to do poklikania cześć

a ja już też zmykam cześć wszystkim

witam wszystkich
dawno mnie nie było na czacie
witam Darek

kto już wysłał kod loteriady
lila
lila

aniqa a ty dzisiaj jesteś w pracy czy masz wolne?
aniqaaniqa chyba że tak

milan1980 ile kilometrów te Żubrowo od Piły leży
aniqa lepiej się przyznaj wygrałaś główną wygraną w lotto

milan1980 rozumiem 

aniqa coś przestała pisać chyba rzeczywiście wygrała i nie chce się do tego przyznać 

Darku jak znam życie to będzie ta druga propozycja
Darek pytam tylko z ciekawości jak nie chcesz to nie odpisuj.Ile najwięcej wygrałeś i w jakiej grze?

a moja największa wygrana 900 złotych w 3 dni
aniqa no nie wiem czy to nie czasami taka zmyłka
frend7 jeszcze by się przydało typować 4,5,6,7,8,9 w multi multi
a u mnie 4/10 bez plusa no i 2 złote w zdrapce ale zobaczę co będę miał wieczorem bo na wieczór mam multi multi jokera i kaskadę
aniqa jak ciebie nie ma pewnie że jesteś wpisana

wiedziałem że coś tu "śmierdzi"
optymistka45 wzajemnie 

aniqa choć nic co dziś piszesz nie mogę rozumieć za to ja bez kłamstw napiszę prawdę trafiłem dziś jak na razie 4 złote
aniqa ale to chyba wczoraj za przeproszeniem było ostro 

ale coś czuje że to nie tylko ten kac ma winę
joseph a co się stało?
aniqa i wychodzą skutki pracoholizmu
no nareszcie
przez chwilę kłopoty ze serwerem były
aniqa to ty już nie pracujesz w kolekturze
no dobra uciekam cześć wszystkim

witam
aniqa jak długo chodzisz na kurs prawa jazdy
witaj lila

lila nie ma za co a tak z ciekawości przeprowadziłaś się koło Warszawy
lila rozumiem praca w delegacji pytam bo masz wpisane na swoim profilu obok Warszawy
aniqa przepraszam za mój błąd poprawię się aniqa to dla ciebie przyjmij moje przeprosiny

aniqa a wracając do kursów prawa jazdy moim zdaniem teorię szybciej jest zdać niż praktykę przynajmniej w moim przypadku tak jest
aniqa a powiedz mi czy plac manewrowy też jeszcze jest
aniqa ja też chodziłem na kurs prawa jazdy ale na razie to zawiesiłem powód brak kasy i parę nie udanych prób zdania
a jeszcze nie miałaś i instruktor nie tłumaczył?
aniqa wracając do naszej rozmowy wiem że nie jest to łatwe ale najlepiej się dostosować do zaleceń instruktora i zbytnio się nie denerwować szczególnie na egzaminie choć wiem że mało który egzaminator jest przyjemny jeżeli można mówić że jakikolwiek egzaminator jest przyjemny
aniqa mam tylko jedną radę podejdz do tego bardziej na luzie może nie za pierwszym razem ale na pewno szybciej zdasz niż jakbyś się miała zamartwiać np placem manewrowym
andromeda 37 może być nawet plusem