Wpisy użytkownika multi multi plus 1984
Łącznie 20 264 wpisów w archiwum, pokazane od nr 227 052. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Witam mówiłem nie ma jak losowania w telewizji

już mało ludzi gra a po tej wpadce TS chyba tylko wytrwali będą grać

TS śpi...

w telewizji to chociaż jest komunikat a w internecie to człowiek myśli czy losowanie już było czy nie i teraz czekasz za wynikami
asik ks a skąd znasz wynik?
Eryka1 w 100% się z tobą zgadzam 

no w końcu wyniki i jedyne 4 złote wygrane
TS
TS
asik ks ale skąd znałaś wyniki?
chyba pracujesz w TS
kaaliczw na stronie lotto.pl też już są wyniki
to ja mówię wam dobranoc

witam wszystkich i co ktoś coś miał po wczorajszym losowaniu lotto bo ja nie grałem ale dziś jak byłem w kolekturze to ktoś miał 240zł

raczej tak
choć to jest najmniejszy problem tylko trzeba pierw trafić

wygrana do 2.000zł odbiór w kolekturze powyżej tej sumy w oddziale TS
czy ktoś wie gdzie padły te cztery szóstki w lotto?

hefajstos głowa do góry

no właśnie jak też już wcześniej zadałem te pytanie o wygraną w lotto i chyba nikt nic nie wie

hafajstos choć dobrze było by wiedzieć gdzie padły te szóstki bo może gdzieś blisko i warto by zagrać w tej kolekturze.

nie no bez przesady ale nie ukrywam że jak padnie jakaś większa wygrana w moim mieście lub koło mojego miasta to tam lubię grać

kto nie gra ten nie ma znam kolekturę gdzie w 2 latach padły 4 szóstki w lotto
gram już 10 lat i tylko stwierdzam fakty ale każdy ma inne własne zdanie które szanuje

jeżeli jesteś wytrawnym graczem to wiesz że lottomaty ma teraz skarb państwa bo firma G-tech zakończyła umowę z totalizatorem sportowym.
nie wiem ale pamiętam jak mówili że jeżeli skarb państwa by nie wziął na siebie lottomatów to dziś byśmy kreślili liczby na kalkach właśnie podobnych do tych co były 20 lat temu.
no tak ale nie czekasz cały tydzień na wygraną

jak w przypadku kalki
ale kalki 20 lat temu były spytaj się kogoś i właśnie niedawno chcieli to znów wprowadzić
widzę że trudno cię przekonać ale uwierz mi bo trochę informacji też słucham i chcieli wprowadzić kalki jak by skarb państwa nie przeją lottomatów.
tylko z tym się zgodzę że skarb państwa ma za lottomaty kasę i dlatego je teraz oni mają
jak nie wierzysz to zadzwoń TS-u bo nie wiem jak cię mam przekonać
ale muszę już kończyć wysokich wygranych życzę o 22:15

witam

mała1438 ja też mam 3/10 i plusa nie trafiłem
ale jakbym wczorajsze powtórzył miałbym 3/10 z plusem
ale widzę że od 71 do 80 5/10 z plusem często można trafić

myślę że z tego może być więcej trafnych 

a bonus rośnie ciekawe kto go trafi i kiedy

aner nie smuć się i tak dość trafnych masz gratuluje 4/5

wesoły tobie też wielkie gratulację bo wiem jak trudno jest wygrać sts-a
sam osobiście nie gram w zakłady bukmacherskie ale znam ludzi którzy grają i nie tak łatwo jest trafić
to jestem godny podziwu
typuj tak dalej i licz 100zł banknoty tego tobie życzę 

typuj tak dalej i licz 100zł banknoty tego tobie życzę 

wesoły widzę że jesteś wytrawnym graczem

to dla ciebie wesołyno naprawdę nie każdy tak potrafi typować jak ty

a ja dziś wysłałem na chybił trafił narazie słabo zobaczę co wpadnie na wieczór

witam wszystkich
Pasko nie ma co się martwić jak trzeba będzie podpisać petycje w sprawie obrony stron to ją podpisze a TS niech lepiej inwestuje w emisje losowań w telewizji

a to dla TS
(czerwona kartka)

(czerwona kartka)

jakby ludzie nie wysyłali kuponów albo konkurencja by im wyrosła koło nosa to TS wtedy inaczej by szanował swoich graczy 

dream masz rację dzięki tej stronie więcej ludzi gra TS jeszcze powinien podziękować panu pasko

bella34 w 100% cię popieram

pasko będzie ok
to ja zmykam

to ja zmykam
witam w ten wspaniały dzień

czy ktoś dziś pobił rekord w pączkach 

torsan to nie jesteś sam ale przynajmniej muszę choć jednego zjeść bo jak nie zjem to wtedy podobno przynosi nieszczęście a szczęście musi być mówię tu o grach TS

a bardzo słabo 0/10

milan1980 jeszcze jesteś na czacie a jak jesteś to napisz ile miałeś o 14:00

czy ktoś w kolekturze dostał płytę o kubicy i formule 1
cześć krysia
to dla ciebie

to dla ciebie

krysia coś ostatnio miałaś jakąś wygraną od 10zł wzwyż

ja bym się nie zdziwił jak by wieleba w wieczornym losowaniu był przebrany za pączka

krysia ja nie lepiej coś ostatnio szczęście mnie opuściło

Krysia ja też mam dwie kolektury trochę bardziej szczęśliwe niż inne w Chodzieży i w Pile

a moja miejscowość o takiej samej nazwie jest koło Warszawy
muszę zaraz iść kupić pączki bo dziś jak tu żyć bez pączków
krysia bo ja w Pilę mam moją szczęśliwą kolekturę na ulicy powstańców wielkopolskich 167
krysia jak daleko mieszkasz od Chodzieży chodzi mi o kilometry jeżeli (nie chcesz podać miejscowości)
bartuś18182 to na pewno nie ta nazwa gdzie mieszkam
nie chciałem zdradzać nazwy swojej miejscowości ale napiszę mieszkam w małym miasteczku o nazwie Szamocin od Chodzieży 16 kilometrów
a ja sobie myślałem żeby dać liczby z przedziału od 01 do 10 ale jak na razie nie chodzą
no nic życzę szczęścia o 22:15 i rekordów w jedzeniu pączków do zobaczenia jutro wieczorem 

witam wszystkich
lila to jak by się kanały telewizyjne zmówiły bo rzeczywiście madagaskar w tvn a epoka lodowcowa w polsacie czyli nie ma co oglądać na dziś jak bym miał wybrać wybrał bym internet

lila wzajemnie 

bartus18182 przed losowaniem to każdy ma humorek dobry ale po losowaniu to już niekoniecznie 

jestem tylko ciekaw jaki humor będę ja miał dziś po losowaniu ale jak znam życie to będzie raczej taki 

życzę wzajemnie to cześć bartus18182 

lila a ty coś ostatnio wygrałaś?

miroslav czy w czechach jest też taki bałagan jak w polsce chodzi mi o bezrobocie i o drogą żywność

miroslav rozumiem

miroslav to cześć

jak dobrze że strona multipasko istnieje bo przynajmniej można "porozmawiać" i wymienić się różnymi spostrzeżeniami oraz zatypować swoje typy 

to trzeba się pomału przygotować do losowań 

a ja jak zawsze 

a to dla TS

a to dla TS
dobranoc wszystkim życzę kolorowych snów 

Witam wszystkim 

wczoraj miałem 8/10 ciekawe ile dziś będę miał

wczoraj nie mogłem tu być i dlatego nie pisałem na czacie

a teraz trzeba zatypować na dziś bo kupon już wysłany także na chybił trafił

lila wystarczy spojrzeć na mój profil a kupon wysłałem w realu po co miałbym kłamać

a jakbyś już bardzo nie wierzyła to mogę zdjęcie wykazu dać na mój profil

lila to ok

za 8/10 bez plusa płacą 520 złotych a z plusem płacą 1520 złotych jak miałem wygraną bez plusa czyli wygrałem 520 złotych

bartus18182 nie będę dziękował żeby nie zapeszyć 

bartus18182 masz rację jestem takiego samego zdania

bartus18182 ja miałem cały 2010 rok taki kryzys a zobacz może miliony to nie są ale zawsze coś a liczę że kiedyś może coś więcej trafię jak by się powiedziało kto nie gra ten na pewno nie wygra 

mała557 a ty ile wygrałaś?
to cześć bartus18182
mała557 to wielkie gratulacje a tak z ciekawości ile trafiłaś?