Wpisy użytkownika michellex
Łącznie 11 775 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 055 158. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
krzysio744 a moj mózg mi mówi że w końcu 5/5x2 wpadnie lada dzień
trzeba spisać cyferki i się z tym przespać, a jutro od nowa walczyć
wojtas198721002 Unia Leszno tak tak chociaż ja kibicem nie jestem reniuszka dzięki za miłe opinie pozdr. jutro bede teraz musze uciekać
Pada i pada, dopiero co wróciłam z kuponikami i oczywiście multipasko nie da mi zatypowaćna 14:00 puściłam tak 5:8,32,45,51,77 7:11,25,30,39,42,54,69 i 10:4,7,12,28,33,41,49,58,70,75
tom 28 ok na ile typujesz mm? mi gorzej idzie trafienie 3/3 niż 5/5 itd więc na 2/2, 3/3, 4/4 nie puszcam w ogóle
mała557 ja w mini nie gram chociaż może zacznęa jeśli chodzi o mm to też czasami by było dobrze gdyby ręka troche w bok poszła
islandorka30,5 nie martw siępo burzy zawsze nie raz wpadało więcej po właśnie takich pudłach
majwoj23 dużym i mini nie ma co się dzielić na forum niee?wrazie głównej wygranej trzeba by się też było podzielić
mała557 no takale to np że pieniadze ciągna do pieniedzy sie sprawdza, ja jak mam kase to wygram, a jak mnie przycisnie i mi zależy to nici
tak? hmm.. to ja chce Moreno, był ostatnio przychylny dla mnie 8/10
wiecie co zagram mini dzisiaj a jak 4 zakłady nawet niech strace te 5zł
tom28 ok. zaraz tam wlecemam nadzieje że się postarałeśhehe okaże się o 22:15
tom28 czasami typuje, a czasami albo zapomne, albo jest za późno na typowanie i multipasco mnie blokujeszczególnie w popołudniowym losowaniu się spóźniam
ja się biorę za czytanie co to są te systemy w mini i dużym i sie jeszcze nie wzielam
tom28 a mini i duży to te systemy typujesz? i tak puszczasz systemem, czy wybrałeś z nich?
tom28 a wiec jeden mm i mini puszczam z twoich, a dwa mm i 3 mini lece na żywioł
mała557 wygrana to też twoja kasa życze szczęcia kto nie ryzykuje ten nie ma
mała a ile kasy leci na TS, juz sama nie wiem ile i dali wygrać, a ile tak wlaściwie oddali
żeby wygrać trzeba grać, innej opcji nie ma, jedynie trzeba wiedzieć za ile mozna sobie pozwolić żeby nie zbankrutować
tom28 róznie od 10zł do maks 30zł, tylko ostatnio malo losów wysyłam bo stawke robie x2
deobrze jest jak na losowaniu zwróci sie chociaż to co się włożyło
tom28 tj. tak że kreśle przed wyjsciem do wysłania, bo jak wczesniej sobie skresle to potem kombinuje i zaraz wysylam wiecej i kasa leci
5/5 i 10/10 i to co mnie najdzie raz 7/7, raz 8/8, 9/9, albo dwie piątki
nie ma reguły na nic, widzisz w czwartek polowalam na 5/5 i wyslalam x6, a trafiłam 8/10x2
tom28 ja ok 17 wychodze to przed wyjsciem dopiero mm skreśle i tyle, nie kombinuje za dużo