Wpisy użytkownika medea76
Łącznie 25 043 wpisów w archiwum, pokazane od nr 907 457. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
wedrowiec jeśli chodzi o to mogę wybrać płyn do konsumpcji ? Bo o tej porze to raczej herbatka
krzysio
Dzięki za wprowadzenie do tematu.
ulexxa
Po przeczytaniu tym bardziej i
Dzięki za wprowadzenie do tematu.
ulexxa
Po przeczytaniu tym bardziej i
wędrowiec
A to ja w rewanżu inkaski napój bogów. Podobno odświeża umysł, jest afrodyzjakiem no i takim legalnym dopalaczem.
Zaparzamy szklanką wrzątku łyżkę ciemnego kakao i doprawiamy łyżeczką czyli w proszku.
Jak z innymi działaniami nie mam pojęcia, ale zatoki przeczyszcza wspaniale
A to ja w rewanżu inkaski napój bogów. Podobno odświeża umysł, jest afrodyzjakiem no i takim legalnym dopalaczem.
Zaparzamy szklanką wrzątku łyżkę ciemnego kakao i doprawiamy łyżeczką czyli w proszku.
Jak z innymi działaniami nie mam pojęcia, ale zatoki przeczyszcza wspaniale
Lila
Bo czekolada pitna to właśnie pochodna tamtego cuda
no i rzeczywiście czekolada szczególnie mleczna z chili to pychotka
Bo czekolada pitna to właśnie pochodna tamtego cuda
no i rzeczywiście czekolada szczególnie mleczna z chili to pychotka
emeryt
Masz rację, ale to tak jak z masłem. A już wódką może być w tej chwili wszystko co ma co najmniej 40 %
Masz rację, ale to tak jak z masłem. A już wódką może być w tej chwili wszystko co ma co najmniej 40 %
dotam
tylko nie zapomnij tej kobitce kupic dobrą pralkę i proszek
tylko nie zapomnij tej kobitce kupic dobrą pralkę i proszek
Lila
Jak mawiali kiedyś marynarze wkładka mięsna jeszcze nikomu nie zaszkodziła
Jak mawiali kiedyś marynarze wkładka mięsna jeszcze nikomu nie zaszkodziła
Lila
Owi marynarze mówili tak o sucharkach tak więc była to wkładka białkowa z larw i wołków zbożowych. Czego dodają do parówek wolę nie wiedziec
Owi marynarze mówili tak o sucharkach tak więc była to wkładka białkowa z larw i wołków zbożowych. Czego dodają do parówek wolę nie wiedziec
No to piknie, moje skreślenia autorskie 1/8 za to chybik wzięty w ostatniej chwili 3/5 czyli będzie się za co pobawic jutro
Jakby ktoś szukał inspiracji do Mini to proponuję liczby : 6/23/31/38/42.
monet jesteś dziękuję i szczerze obiecuję poprawę
A teraz na dłuższą chwilę muszę zniknąć bo wyruszam służbowo w teren jako obstawa pracownika socjalnego
A teraz na dłuższą chwilę muszę zniknąć bo wyruszam służbowo w teren jako obstawa pracownika socjalnego
No i sobie znikłam Koleżanka musi namierzyć giganta więc jeszcze chwilę tutaj będę.
panoramix
Cyferki fajne, ale bardziej kluczowe pytanie ile dzisiaj będzie powtórek, bo kandydatów parę jest. A od tego ile będzie powtórek zależy przecież czy jakieś będzie miejsce na nowe cyferki w tym na 37 i 72 co to się czają jak czajniki jakieś razem z kolesiami czyli 13,43,79,35,63,45
panoramix
Cyferki fajne, ale bardziej kluczowe pytanie ile dzisiaj będzie powtórek, bo kandydatów parę jest. A od tego ile będzie powtórek zależy przecież czy jakieś będzie miejsce na nowe cyferki w tym na 37 i 72 co to się czają jak czajniki jakieś razem z kolesiami czyli 13,43,79,35,63,45
pieknaja
To ja proponuję by jeszcze owe czynaście plusem było bo dawno mu się taka przygoda nie zdarzyła a śpiochy lubią wykręcać nam graczom takie numery.
To ja proponuję by jeszcze owe czynaście plusem było bo dawno mu się taka przygoda nie zdarzyła a śpiochy lubią wykręcać nam graczom takie numery.
pięknaja
A może raczej Maciek gajwer po wizycie w dziale ogrodniczym
A może raczej Maciek gajwer po wizycie w dziale ogrodniczym
panoramix
Nie tyle wiosna co obowiązki służbowe a miejsce gdzie się udaję lasu nie przypomina ani z wyglądu ani z zapachu. No chyba, że weźmiemy pod uwagę leśny parking po odjeździe zakładowej wycieczki na grzyby wracającej do domu
Nie tyle wiosna co obowiązki służbowe a miejsce gdzie się udaję lasu nie przypomina ani z wyglądu ani z zapachu. No chyba, że weźmiemy pod uwagę leśny parking po odjeździe zakładowej wycieczki na grzyby wracającej do domu
panoramix
W miejscu gdzie się udaję papierzaków nie ma. Za to pustych flaszek i śladów po pokazach haftowania nie brakuje
W miejscu gdzie się udaję papierzaków nie ma. Za to pustych flaszek i śladów po pokazach haftowania nie brakuje
Lila
Fajnie by było jakby jeszcze 13 wyciągnęła z bębna 45 i 63 o 37 i 72 nawet nie wspomnę
Fajnie by było jakby jeszcze 13 wyciągnęła z bębna 45 i 63 o 37 i 72 nawet nie wspomnę
Lila
Niestety z uwagi na kiepską jakość surowców głównie z dolnej półki Tesco i Stonki trudno mówić o haftach w tych kategoriach
Niestety z uwagi na kiepską jakość surowców głównie z dolnej półki Tesco i Stonki trudno mówić o haftach w tych kategoriach
Lila
I w tej intencji św. Bębna i jego krasnoludzkich ts`owskich braci adorujących
I w tej intencji św. Bębna i jego krasnoludzkich ts`owskich braci adorujących
emeryt gdzieś nam zniknął w odmętach sieci a chciałam się podzielić wieścią, że u mnie wybór trunków dla piwoszów zwiększył się o "Fortuna czarne" i mam ochotę na mały eksperyment dzisiaj po pracy
Lila
Ja po zeszłym tygodniu to zrobiłam sobie weekendowy odwyk a wczoraj co... idę po zakupach koło ulubionej kolektury i dwie ósemki wysłane plus chybik na 5 skreśleń. A wieczorem oczywiście moje ósemki 1/8,2/8 a chybik 3/5. I jak tu nie dostać
Jak już będziesz szła na odwyk to daj znak to może nas w sąsiednich pokojach zamkną
A teraz naprawdę znikam bo koleżanka już czeka pod domem delikwenta
Ja po zeszłym tygodniu to zrobiłam sobie weekendowy odwyk a wczoraj co... idę po zakupach koło ulubionej kolektury i dwie ósemki wysłane plus chybik na 5 skreśleń. A wieczorem oczywiście moje ósemki 1/8,2/8 a chybik 3/5. I jak tu nie dostać
Jak już będziesz szła na odwyk to daj znak to może nas w sąsiednich pokojach zamkną
A teraz naprawdę znikam bo koleżanka już czeka pod domem delikwenta
Delikwent namierzony, decyzja o zwrocie środków przekazana i nawet obyło się rękoczynów i wizyty na komisariacie. Jednak koleżanka musi wrócić, bo chyba trzeba będzie dzieci stamtąd zabrać i mam nadzieję, że im szybciej tym lepiej.
monet
Jakbyś zobaczył to co my to miałbyś ochotę nie tylko kazać mu zwrócić kasę z odsetkami to jeszcze byś mu mu mordę skuł i patrzył czy równo puchnie
Jakbyś zobaczył to co my to miałbyś ochotę nie tylko kazać mu zwrócić kasę z odsetkami to jeszcze byś mu mu mordę skuł i patrzył czy równo puchnie
Lila
Moje koleżanki też, ale co zrobisz jak sędzia sądu rodzinnego daje się nabrać na obietnice poprawy
Moje koleżanki też, ale co zrobisz jak sędzia sądu rodzinnego daje się nabrać na obietnice poprawy
Dokładnie i przyłączam sie Lila , choć tylko duchowo bo w pracy jestem
a wracając nałogowiec jeden mijałam kolekturę i co ... mocne postanowienie powiedzenia dzisiaj NIE ts wzięło w łeb i dostałam takiego chybika 13,38,62,67,73. Fajne liczby, ale chyba nie na to losowanie.
Lila
I to gazowana
Lila
I to gazowana
A propos wody to przypomniał mi się taka anegdotka z czasów pracy w spółdzielni mieszkaniowej. Latem w czasie fali upałów pewien zaradny starszy pan przychodził do biurowca spółdzielni i w toalecie z ujęcia dla sprzątaczek napełniał dwa karnisterki i dwa wiaderka a następnie ledwie zipiąc wynosił swój łup. I tak rano i przed zamknięciem. W końcu natknął się na niego prezes spółdzielni. Mina gościa bezcenna jak się dowiedział, że woda nie jest za darmo, bo wodę zużytą przez takich pomysłowych dobromirów wrzuca się w stawkę czynszu
Dziewczyny nie ma jak Wojcieszowianka lub łatwiej dostępna Muszynianka
Do tej pierwszej mam sentyment z czasów dzieciństwa, bo ona i robione na jej bazie mandarynka i oranżada to moje pierwsze napoje gazowane.
Muszynianka za smak
Do tej pierwszej mam sentyment z czasów dzieciństwa, bo ona i robione na jej bazie mandarynka i oranżada to moje pierwsze napoje gazowane.
Muszynianka za smak
Tak sobie siedzę i dumam, że przy tak "fajnych" liczbach to rzeczywiście może być sporo powtórek
Witam wszystkich z deszczowego Dolnego Śląska gdzie jak wskazuje lepkie i parne poranne powietrze będzie dzisiaj *** i duszno
Odnotowałam wczoraj suksec w mini ... na wariata podałam aż ...1 liczbę czyli 42
kosmaty
Ja nawet nie grałam, bo nigdy jeszcze nie grałam w minika tylko jedna z dziewczyn rzuciła hasło, że szuka cyferek i tak sobie z głowy wrzuciłam 5 liczb
Ja nawet nie grałam, bo nigdy jeszcze nie grałam w minika tylko jedna z dziewczyn rzuciła hasło, że szuka cyferek i tak sobie z głowy wrzuciłam 5 liczb
Za to wczoraj po dwóch "sukcesach" chybika w MM na 5 skreśleń ( 2 x 3/5 i to pod rząd) wzięłam kolejnego no i ... 0/5, choć liczby bardzo sympatyczne 1,16,33,35,57. Gdyby nie to, że nie mam szans wyrwać się z pracy do kolektury to bym je dzisiaj puściła i kto wie
kosmaty
Chyba spróbuję jutro, bo masz rację gra jest niedroga, emocje porównywalne a nawet większe a wygrane może nie powalają na kolana, ale nawet 10 zeta za 3/5 puszczone za całe 1,25 jest naprawdę
kosmaty
Chyba spróbuję jutro, bo masz rację gra jest niedroga, emocje porównywalne a nawet większe a wygrane może nie powalają na kolana, ale nawet 10 zeta za 3/5 puszczone za całe 1,25 jest naprawdę
panoramix
kosmaty
A to ja na pewno spróbuję a że jak wiadomo debiutantom los sprzyja to kto wie
kosmaty
A to ja na pewno spróbuję a że jak wiadomo debiutantom los sprzyja to kto wie
kosmaty
Jeśli chodzi o liczby do mini to oto mój ciąg, z którego będę kombinować : 27,34,8,10,39,40,23,18,9,26,12,2
Jeśli chodzi o liczby do mini to oto mój ciąg, z którego będę kombinować : 27,34,8,10,39,40,23,18,9,26,12,2
kosmaty nie dziękuję by nie zapeszyć
Chyba naprawdę coś wykombinuję z tych cyferek a wynikami starcia z TS na pewno się podzielę
Chyba naprawdę coś wykombinuję z tych cyferek a wynikami starcia z TS na pewno się podzielę
kosmaty
Nie ma sprawy z tym, że jestem w pracy więc mogę wznieść wyłącznie , ale po pracy się zrehabilituję
Nie ma sprawy z tym, że jestem w pracy więc mogę wznieść wyłącznie , ale po pracy się zrehabilituję
Jak już tak rzucamy cyferkami to nie będę samolubem i wrzucam cyferki, z którymi chciałam pokombinować na 14, ale niestety z przyczyn praktycznych będzie wyłacznie zabawa intelektualna :
19,21,60,38,15,23,48,46,10,58,12,73,35,33,74 jak się komuś podobają to brać przebierać i wybierać
19,21,60,38,15,23,48,46,10,58,12,73,35,33,74 jak się komuś podobają to brać przebierać i wybierać
kosmaty
Nie ma sprawy nawet tak się składa, że mam sprzęt czyt. w lodówce
Nie ma sprawy nawet tak się składa, że mam sprzęt czyt. w lodówce
kosmaty
A jeśli 52 do powtórki to ona lubi 7 więc może się obie powtórzą
A jeśli 52 do powtórki to ona lubi 7 więc może się obie powtórzą
A jeśli można jeszcze zgłosić kandydata to 59 zamiast 60, którą obstawia pewnia połowa osób grających na powtórki, bo ostatnio jak wszyscy na jakąś liczbę liczą to wpada "obok"
emeryt
Czy ja dobrze pamiętam,że kiedyś rozmawialiśmy o na chacie i wkleiłeś link do informacji o piwie Fortu Czarne. Bo jeśli tak to mam pytanie czy to jest piwo warte spróbowania, bo właśnie się u nas pojawiło. A piwosz ze mnie żaden, choć ciemne lubię sobie podegustować
Czy ja dobrze pamiętam,że kiedyś rozmawialiśmy o na chacie i wkleiłeś link do informacji o piwie Fortu Czarne. Bo jeśli tak to mam pytanie czy to jest piwo warte spróbowania, bo właśnie się u nas pojawiło. A piwosz ze mnie żaden, choć ciemne lubię sobie podegustować
emeryt
Oczywiście herbacianych lub ogrodowych takich prawdziwych pachnących Rozmarzyłam się
Oczywiście herbacianych lub ogrodowych takich prawdziwych pachnących Rozmarzyłam się
emeryt
Czyli coś mi się pokiełbasiło No cóż czasami chat wymusza takie tempo czytania, że człowiek traci orientację kto i co kiedy mówił.
Czyli coś mi się pokiełbasiło No cóż czasami chat wymusza takie tempo czytania, że człowiek traci orientację kto i co kiedy mówił.
Lila
Dzisiaj bez problemu możesz mówić co nie siada, bo jestem i nie gram o 14 nie mogąc się urwać z pracy
Dzisiaj bez problemu możesz mówić co nie siada, bo jestem i nie gram o 14 nie mogąc się urwać z pracy
Lila
No to dobrze , że sobie odpuściłam, bo miałam ambitne plany co do 7,15,19 a tak mogę ze spokojem czekać na losowanie
No to dobrze , że sobie odpuściłam, bo miałam ambitne plany co do 7,15,19 a tak mogę ze spokojem czekać na losowanie
Lila
W nocy było naprawdę nieprzyjemnie, ale rano było już tylko pochmurno i parno. Teraz nie pada, ale niebo jest mocno zachmurzone, choć momentami słońce się przebija. Podsumowując nie pada, ale wszystko wskazuje na to, że będzie
W nocy było naprawdę nieprzyjemnie, ale rano było już tylko pochmurno i parno. Teraz nie pada, ale niebo jest mocno zachmurzone, choć momentami słońce się przebija. Podsumowując nie pada, ale wszystko wskazuje na to, że będzie
player
A dla lubiących "śpiochy" byłoby cudownie jakby jeszcze pociągnęło za sobą 35
A dla lubiących "śpiochy" byłoby cudownie jakby jeszcze pociągnęło za sobą 35
edi
Też to czytałam podczas porannej i.. każdy ma prawo mieć jakieś hobby
Też to czytałam podczas porannej i.. każdy ma prawo mieć jakieś hobby
robal
No cóż byli kiedyś spece od 300 % normy i narodowi pozostawili co nie co w spadku
No cóż byli kiedyś spece od 300 % normy i narodowi pozostawili co nie co w spadku
wojtas
Jeśli Lila ma rację co do oczka to może się też 38 powtórzyć, ale 19 lubi jego towarzystwo
Jeśli Lila ma rację co do oczka to może się też 38 powtórzyć, ale 19 lubi jego towarzystwo
mala
Zawsze szczerze gratuluję zdrapkowiczom, bo to jest naprawdę mistrzowska szkoła jazdy by wydrapać coś więcej niż zwrot za los
Zawsze szczerze gratuluję zdrapkowiczom, bo to jest naprawdę mistrzowska szkoła jazdy by wydrapać coś więcej niż zwrot za los
jocia
Gratulacje teraz tylko tak dalej
gg i szacunek za zasługi w drapaniu
Gratulacje teraz tylko tak dalej
gg i szacunek za zasługi w drapaniu
Witam wszystkich ponownie
Lila
rav444
krzysio744
profesor
panoramix
Lila
rav444
krzysio744
profesor
panoramix
deki
Jak tam gimnastyka a`la skrzypek na dachu obeszło się bez ofiar
Jak tam gimnastyka a`la skrzypek na dachu obeszło się bez ofiar
rav
Jak to mawiają starzy górale przepowiadając pogodę : zima bydzie abo i nie bydzie
A na poważnie to chodził za mną zestaw 7 16 24 29 62, ale zdecydowałam się na chybika i dostałam takie cudo 17 27 37 41 67 no i liczę, ze maszyna wiedziała co robi
Jak to mawiają starzy górale przepowiadając pogodę : zima bydzie abo i nie bydzie
A na poważnie to chodził za mną zestaw 7 16 24 29 62, ale zdecydowałam się na chybika i dostałam takie cudo 17 27 37 41 67 no i liczę, ze maszyna wiedziała co robi
emeryt dziękuję za kwiatki i pamięc o tym jakie lubię najbardziej
ryszard
A ja myślałam, że ty z klubu młodych w***ionych i emerytalnie wpuszczonych w maliny
A ja myślałam, że ty z klubu młodych w***ionych i emerytalnie wpuszczonych w maliny
Lila
No to miałam nosa w ostatniej chwili prosząc o chybika zamiast moich piątek z których druga wygląda następująco 8 40 59 62 63
No to miałam nosa w ostatniej chwili prosząc o chybika zamiast moich piątek z których druga wygląda następująco 8 40 59 62 63
panoramix
Jeszcze pod respiratorem w pampersie będziemy morsem poprzez mrużenie oka cyferki pielęgniarkom dyktowac
Jeszcze pod respiratorem w pampersie będziemy morsem poprzez mrużenie oka cyferki pielęgniarkom dyktowac
ryszard
Jako samodzielne przedsiębiorstwo już nie. Zakłady nadal pracują bo wykupił ją Global. I teraz jak go wykopali z produkcją z Radomia z uwagi na bezpieczeństwo i srodowisko to tam siedzi kadra zarządzająca a u nas smrody i produkcja, do której zatrudniają na śmieciowe umowy "białych" murzynów
Jako samodzielne przedsiębiorstwo już nie. Zakłady nadal pracują bo wykupił ją Global. I teraz jak go wykopali z produkcją z Radomia z uwagi na bezpieczeństwo i srodowisko to tam siedzi kadra zarządzająca a u nas smrody i produkcja, do której zatrudniają na śmieciowe umowy "białych" murzynów
panoramix
Z miłą chęcią i to nawet razy dwa... choć kurczę nie bo flaszka cała a mnie męskiej ręki do odpalenia korka brak
Z miłą chęcią i to nawet razy dwa... choć kurczę nie bo flaszka cała a mnie męskiej ręki do odpalenia korka brak
ryszard
To były dla mojego miasta dobre czasy, ale to się już ne wrati
Lila
A mój znajomy namiętnie ogląda na kanale Domo programy o aranżacji wnętrz i ma jopla na punkcie dopasowywania kolorów we wnętrzach oraz tego jakie elementy wystroju są akurat na topie. Do gatek mu nie zaglądałam, ale może on kryptokobieta jest
To były dla mojego miasta dobre czasy, ale to się już ne wrati
Lila
A mój znajomy namiętnie ogląda na kanale Domo programy o aranżacji wnętrz i ma jopla na punkcie dopasowywania kolorów we wnętrzach oraz tego jakie elementy wystroju są akurat na topie. Do gatek mu nie zaglądałam, ale może on kryptokobieta jest
Przepraszam żużel to ci goście na motorach co zasuwają po takim hipodromie posypanym żużlem ?
Lila
Bo nie ma nic durniejszego niż ocenianie człowieka i mówienie coś o nim na podstawie tego co ogląda w TV albo co lubi sobie poczytac do podusi
Bo nie ma nic durniejszego niż ocenianie człowieka i mówienie coś o nim na podstawie tego co ogląda w TV albo co lubi sobie poczytac do podusi