Wpisy użytkownika maxwelka
Łącznie 2 251 wpisów w archiwum, pokazane od nr 264 425. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
lila prrzestem jadlam na kolacja 4 kanapka a teraz druga 3 kanapka teraz jesc
lila najpierw gdzies podroz i odwiedzi albo spacery potem wykreslic moze szczescie
lila rano sama wykreslic wybierac 8 nie dawno z narzeczona jedziemy do kolezanka gadamy a nie uwazalam na 14 losowanie a wroce wieczorem i sprawdze tu multipasko i jestem szok szczescie kogos wyslij mi gralulucje mialam 7/10 tylko typowanie mutlipasko a mam kupon 5/8 i wez 20zl
wlasnie ale mialam nie ma czasu wczoraj i dzis bo musze szukam sobie suknia slubna lila
lila
wlasnie allegro suknia slubna ale ybierac to nie wiadomo nie pasuje wygladac albo wolne czy ciasno budowa
wlasnie allegro suknia slubna ale ybierac to nie wiadomo nie pasuje wygladac albo wolne czy ciasno budowalila
wczoraj mialam 5 inny salon suknia slubna i szukalam ubieraj
wczoraj mialam 5 inny salon suknia slubna i szukalam ubierajlila mowilam ci ze wczoraj mialam moja pewniak 60 i 66 a akurat dzis padl :/
lila wlasnie ale tak slabo dzien kiepsko i losowanie ale typowanie moj profil 72 pewniak
mialam pewniak zawsze licze sie matematyka a teraz licze sie ale niestety
lila wiem o tym ale wtracam go pokaz kupon ale on nic pokaz to znaczy klanie
deprim przedtem zza 5 minut przedtem losowanie to piszesz liczby a jestesmy ciekawego czy wygrasz?
deprim prosze podalad twoj kupon na twojej profil pokaz nas wygrasz to my wierze sie
deprim ze kogos bylo wygrane np 6/6 i ma kupon pokaz w profil a
wierze sie i jest prawda.
wierze sie i jest prawda.
nie bede losowanie a musze przedtem wychodze
a jak wroce to bede ogladac
a jak wroce to bede ogladacgralulucje malenstwo ale ogladalam twoj profil a wygrasz w realu?

a 1,9,20,48,54,55,56,57,63,72

??