Wpisy użytkownika max
Łącznie 7 747 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 923 336. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Krzysztof ..to nie wiesz jak streszcz no karwa ..to jak sex tylko bez gry wstępnej i już masz streszczenie
Anzelka ..ten paluszek skierowany był do nosa czy do buzi a może wołałaś kogoś
Anzelka .ale coś zrobiłaś się spokojna ostatnio nie napisze
złoty ..oby był o xxx
złoty ..oby był o xxx
deki ..to i tak dobrze u mnie w min i nawet 1.5 nie ma
Lila..przyjąłem wyzwanie
Lila..przyjąłem wyzwanie
deki .a wyskoczyła takka mała kosteczka utrzymująca stope i do tego scięgno padło
deki ..ona musiała wrócić tam gdzie była ..i już jest nic się nie bedzie zrastać ..
deki ..ta już dzisiaj wróciła ..z zaskoczenia mnie wzieli zagadali i ***ął az wyprostowałem się ..myślałem ze mu z licia wyjadę
Mamciu ..bez tego bym nie zginął
hipo..to jak dojedzie do spięcia to musi byc to szybko błyskawicznie ..zobacz w mój profil tak to ma być
hipo..to jak dojedzie do spięcia to musi byc to szybko błyskawicznie ..zobacz w mój profil tak to ma być
nowa ..Twoje imię już dawno rozszyfrowane jest Nowa bo nowa ..T jest dla zmyłki wiec pozostaje ELKA
Mamciu ..ojciec się ostatnio dużo myli ..skreśla 11 a miał 12 więc po Tobie mam wszystko
isia ..6.9.69.68.66. zboczuchy do tego 60 i pewniak nad pewniaki 36 i znienawidzona 77
Dzisiaj pierwsze skrzypce zagra 36.69.77 nie wiem czy 13 się dołączy
złoty ..a wiesz jak płochliwe są przytulaśne ..jak się boją to się tulą
taka ..oj zmieniło się dużo ..teraz ja jestem masz wejściówkę tutaj dożywotnią ..jesteś jako Vip
Dzisiaj pierwsze skrzypce zagra 36.69.77 nie wiem czy 13 się dołączy
Gdzie jest pewniak nad pewniaki karwa
Gdzie jest pewniak nad pewniaki karwa
Mamciu ..jak bedzie trzeba poniosę zakupy to zadzwoń
a kare musi ponieść uczeń rozbrykał się
a kare musi ponieść uczeń rozbrykał się
Monet ..u mnie tez mogło być a nie jest trzeba było wstawic 77 moze się pomyliłeś znowu i 1 zamiast 7 wstawiłeś
Monet ..no to {{gitara} czyli nie jest aż tak źle coś tam szarpnąłeś
złoty ..i jest tez specjalna komora do władania rurki aż jajka się kurczą