Wpisy użytkownika max
Łącznie 7 747 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 907 755. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
deki..do tego mam akurat dobrą
Lila..no ta pisałem o tym ..ja rozmawiałem z Niuśka .ja pisałem o ocie a Niuśa o koniu
Lila..no ta pisałem o tym ..ja rozmawiałem z Niuśka .ja pisałem o ocie a Niuśa o koniu
krzysztof ..ja Ciebie słucham zostań usiądzem pogwazym tatuaze pokarzem
Niuśa ..a dlaczego mnie teraz zlałaś
Monet ..cos ostatnio omyłkkowo obstawiasz
Monet ..cos ostatnio omyłkkowo obstawiasz
cobra ..ty sie nie przyznawaj nawet ze jestes z Wawy karwa ..i napisałeś skąt baranie
Podobają mi się 18 ,28,39,80,13,33,36,5 i 7 ..ale mam jeszcze wybuch 78,79,80
13 zawsze robi grę to pierwsze skrzypce to jest pewniak nad pewniaki ..
Niusia ..70 to bedzie kiedy wejdzie 72 lub odwrotnie jak wejdzie 70 to skok jest na 72 co do 40 to trzeba było grac ja ja wchodziła 30 albo taką trójkę zagraj 20,30,40
Niusia ..70 to bedzie kiedy wejdzie 72 lub odwrotnie jak wejdzie 70 to skok jest na 72 co do 40 to trzeba było grac ja ja wchodziła 30 albo taką trójkę zagraj 20,30,40
e46..cięzko o zboczuchy ..jeszcze ze dwa losowania tak myślę {{usmiech}
e46..zostaw zboczuchy były wczoraj lekkie spięcia wiec 13/33/36 bedzie zawsze tak jest ..kiedy na mp rozruba to wkakuje ta trójka ..porównaj wpisy i zobacz losowanie
isia..23 też super z 32 i 13
isia..23 też super z 32 i 13
Mat ..jakiego masz pewniaka na dzisiaj
isia ..bo 13 tego zapuszkowali ..został sprzedany
isia ..bo 13 tego zapuszkowali ..został sprzedany
Co ten szeryf tu za reklamy daje
Wystarczy pić mieszankę wody z ziarnami przez 30 dni a orgazm jest jak nowy,bez toksyn i złogów
Wystarczy pić mieszankę wody z ziarnami przez 30 dni a orgazm jest jak nowy,bez toksyn i złogów