Wpisy użytkownika max
Łącznie 7 747 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 903 696. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Więc w kuchni bardzo dużo pracuję przy blacie ugniatam cistko potem zabieram się za pączka ..i gotowe
Monet ..karwa posmaruj łapy pieskowi ..same poduszki i bedzie gitara jak nie masz wazeliny to masłem mozesz
Jetka ..ja uwielbiam taki mróz ..
Monet ..to dziwne ..ja swoim pieskom smaruje łapy i latają jakby się najarały
Monet ..to dziwne ..ja swoim pieskom smaruje łapy i latają jakby się najarały
Monet ..moze nie zabierałeś go na długie spacery ja to ze swoimi w nocy chodze tak z 1,5 godziny ..w dzień w dzień ..kondycje musza mieć sa wybiegane na maxa
A najbardziej mnie wkerwia ja widzę ja z pieskami wychodzą na minute ..zrobi susiu klocka i do domu ..ich bym ta wypuszczał
hej maxa ..sam pytaj jetta ..gdzie jest foto głowa ..nie taki foto szczaw w profil;>
Pintolu
Pintolu
Jetka ..pintol chciał zebys wstawiła fote a nie masz tam jakis szczaw
Lila ..już tyle razy pisałem do szeryfa i nawet tutaj go łapałem i napisał ze nie ..moze Ty cos zdziałasz
Jetka ..zęby mam ale ja spie to też tak język wystawiam
nowa ..wiec jutro będziesz musiała się wyspowiadać
nowa ..wiec jutro będziesz musiała się wyspowiadać
Jetka ..bedzie i termin .jeszcze musisz sie podszkolić zebyś nie była zaskoczona
Premier apeluje do wszystkich studentów stresujących się przed sesją ....uspokójcie się w Polsce i tak nie ma dla was pracy
Jetka ..bo Ty musisz być jak prąd ..czasem kopniesz czasem popieścisz
A szpagat musi być koniecznie ..zaraz wstawie w profil jak bedzie na testach
Mat..jeśli nie wiesz ja wygląda pozycja 68 wiec ..następująco ..wygląda to tak ..ona Tobie raz a Ty bedziesz jej dłuzny
deki ..karwa Twoje mapki kłamią ..gdzie Twoje 8 i 27 moje 32 i 40 wlazło ..i tak karwa jest 2/3
nowa ..pisałem wczoraj ze gram do 32 i 40 ..szukałem dalej i dei mi podał 8 i 27 ..wiec wybrałem 27 ...a potem pisaliśmy o 68 ..