Wpisy użytkownika max
Łącznie 7 747 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 893 125. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Jetak ..i masz być grzeczna bo jak rano przewinę i będzie coś nie halo to wybije wszystkich
jociu ..mozesz koledze przekaz zeby tak nie robił ..bo ja ja to zrobie to znowu bedzie i tak dalej ..z góry dziękuję pozdrawiam miłego dnia i nocy
Mat..oczywiscie mozemy pozartowac ..bo o to chodzi zeby sie posmiac i pozartowac ..ale z tym całowaniem mi nie wyskakuj
cociu ..nie chodzę na szlak teraz jest przerwa ..wstałem doipiero odsypiałem weeend
Jetka..ale juz jestem nie smuć się ..a ta mi sie wydaję ze jak przewine to nie byłas chyba az taka smutna
Jadę jakieś zakupy zrobić ..na sniadanie wiec zmykam i nie przeszkadzam
Jetka..oczywiście dla Ciebie wszystko mogę nawet przenieść Kamień i Skarżysko
play ..ale takie zimne ssaki są gotowe na wszystko
Monet ..więc musimy zagrać razem w mm bedziemy my ich dymać
Monet ..więc musimy zagrać razem w mm bedziemy my ich dymać
Daria ..wiec tak moge podać Tobie coś tam na jutro na 14 ale muszę wiedzieć co padnie dzisiaj o 22 ..ok to wtedy podam
Wtedy mogli ale nie docenili zboczuszków 6,9,69 Lizaki 68 Ty mi raz ja Ci będę dłużny ..i 66 kolanko w kolanko
nowa ..dla mnie zawsze jest pełnia ..i biorę jak zawsze 06 i 69 do tego dodam 60
nowa ..przed chwilą napisałaś ze nie ma pełni ..a teraz jestes nerwowa i nadpobudliwa ..wiec
Napiasłaś ze Ty nie chcesz się kłócić ..nie ja wiec Ty jesteś nadpobudliwa i nerwowa ..ja jestem tropiący tropiciel bardzo spokojny
pesia to Ty masz kochana ja też studiowałem stosunki i nadal wykładam stosunkowość
To ja piszesz do mnie Max traktuje to jako ze masz ochotę na Lizaka
nowa Pani ..nieoficjalna piszemy razem ..wiec na wykładach pewnie spałaś
Monet ..Ty się zastanów czy aby na pewno odpowiada Tobie taka synowa
a apetycik wzrósł stosunkowo wysoko
a apetycik wzrósł stosunkowo wysoko
Jetka..wczoraj zapomniałaś przepraszałas ale wybaczyłem dzisiaj nie