Wpisy użytkownika matycz
Łącznie 1 916 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 649. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Jeszcze jedno -może od jutra potypujmy te swoje dłuższe kombinacje na Forum. Dziś proponuje wejść na Forum i przeczytać "Coś na rozluźnienie i poprawę humoru" -ostatni dowcip -agencja towarzyska :)-niezłe, he,he
Dzięki Kaczor -zobacz tu w ostatniej pozycji jest FORUM. Tam także można zatypować, później także łatwiej odnaleźć niż w tym mini-chacie.
...a to dlatego ja "cząstkowo" wygrywam:) Pozdrawiam i życzę dobrej nocy, jutro większej mocy, pa
Bobiku Drogi, Richard Chamberlain, Elthon John czy George Michael to ludzie nadzwyczaj bogaci. Ty,myślę, ze swoją inteligencją,kulturą,tolerancją, chyba jednak pozostaniesz biedny.
Sorki,ale obruszyłem się wpisem 4668,chociaż kocham kobiety:)Maniek, jeśli będziesz patrzył jedynie na prawdopodobieństwo trafienia -to nie tylko w Plusa nie opłaca się grać. Na wszystko trzeba spojrzeć pod innym kątem -statystyk,map itp. Nie trzeba być aż takim pesymistą. Pozdrawiam
Tytan z chęcią pomógłbym Ci, ale opierając się na statystykach zakładamy,że wszystkie 80 liczb ML "wypadnie" w ciągu od 4 do kilkudziesięciu losowań. Jakże mamy mieć pewność, że ze statystyk "wyliczymy" liczbę Plus, skoro w historii naszego ML zdarzyło się, że maksymalna przerwa w wystąpieniu jednej liczby wynosiła 52 dni czyli prawie 2 miesiące? Zdarzają się niestety też grupy liczb na które musimy długo czekać. Dlatego nawet przy typowaniu pewniaka możemy mieć pecha, a co dopiero przy "obliczaniu" liczby Plus. Póki co musimy niestety zdać się w dużym stopniu także na swoją intuicję, czyli szczęście, czego wszystkim życzę, a przede wszystkim rozsądku w grze.Pozdrawiam.
...tak novy07 -teoretycznie jest szansa,że możesz mieć dochód 1500-2000zł miesięcznie -ale chyba najbardziej o takim systemie są przekonani ludzie, którzy sami zarabiają na jego sprzedaży. Jeśli ktoś poda mi taki system, będę mu dożywotnio oddawał 500zł:) Pozdrawiam
Dzięki Tytan, tylko dyskretnie,żeby się wszyscy się dowiedzieli, bo rzucą pracę i za jakiś czas nie będę miał np.pieczywa na śniadanie, bo piekarz ten system odkryje jako bardziej opłacalny od swojej ciężkiej pracy:) A na wkład do "systemu" już na pewno ma:)
Cześć Kaczor, a co byłoby gdyby jednak Wisła przegrała? Od takich kwot jak mówisz 12 tys. to już zaczyna się poważniejszy hazard. Pewnie,że można wygrać, ale również można przegrać. Sam kiedyś przy kasynie spotkałem człowieka, który błagał o piwo, bo ma tak jak Ty dwójkę dzieci i niestety, to nie była jego dobra passa. Pozdrawiam
Widzisz, Kaczor, zawsze traktowałem hazard bardziej jako zabawę niż jedyny sposób na życie. Grywałem w kasynach w Krakowie i Wiedniu przy Kartnerstrasse.Zawsze jednak przy zachowaniu zdrowego rozsądku udawało mi się "być do przodu". Na przekór "macherom od losu":) Gdybym jednak był nieroztropny, nie wiem jak byłoby teraz. Dalej jednak będę się bawił w gry hazardowe, ale rozsądnie. Tym,którzy żyją tylko z hazardu gratuluję, i życzę samych dobrych pass.
...no myślę Kaczor,że wcześniej czy później spotkamy się na "tangu w Krakowie" jeszcze z paroma osobami z Placformy Pasko:) Oby jak najprędzej.
Kaczor, pamiętaj,że losowanych jest 20 liczb. Wszystko jest możliwe. Broda też trzymam kciuki.
Do Tytana: z natury jestem człowiekiem sceptycznym. Masz możliwość zaprezentowania na Forum swojego dochodowego systemu, ale z dokładnymi kalkulacjami finansowymi i najlepiej przez okres nie mniejszy niż jakieś 2-3 m-ce. Wtedy uwierzę. Pozdrawiam.
Dobrze Tytan -nie musi być jutro -pośpiech jest złym doradcą. Widzisz Tytan chodzi mi o to, że od czasu do czasu, ktoś tu podaje np.parki,kwoty które wygrywa itd. Ale żebym był pewny opłacalności muszę niestety znać dokładny bilans danej gry. Bo co z tego jak ktoś raz na jakiś czas wygra jakąś kwotę, a w dłuższym okresie i tak ten bilans będzie ujemny lub zbliżony do zera. O to mi chodzi. Pozdrawiam i życzę szczęścia
...bo widzisz Broda jakąkolwiek liczbę by tu ktoś nie napisał -zawsze dałaby mu coś do myślenia. Uważam,że jednak najlepiej kierować się własną intuicją i rozsądkiem. Trzymam kciuki.
Cieszę się Broda, ja też kiedyś pracowałem tam gdzie Ty i zarabiałem dużo poniżej średniej, teraz jestem w trakcie zmieniania, tak że jeszcze gorzej. Też szlak mnie trafia, że taki mój pracodawca (właściel małego składu budowl.) ma ok.50 tys.zł dochodu m-cznie a bywało,że 4 razy więcej. Tym bardziej trzymam kciuki, może wspólnie jednak odkryjemy jakiś system "perpetum-mobile". Pozdrawiam
He,he dobre -tłumatyczenie, he,he. OKI -pozdrawiam. Ja przez tłumatyczenie, chce jak najlepiej dla Wszystkich z Placformy Pasko.Pozdrawiam
Dzięki Henio -dziś był wysyp trafionych parek -aż 26. Widzisz, Henio nie cieszy mnie to,bo gram przeważnie na 10/10, a tu potrzeba 5 parek skleić na 1 zakładzie:)Wysyp chyba był spowodowany tym, że większość stawiała na liczby rzadziej występujące ostatnio, w końcu musiały wypaść:) Też gratuluje wszystkim wygranym, a kto przegrał -jutro też jest losowanie.(nie tylko -namawiam do udziału, nawet tych, którzy też nie wierzą,że się coś zmieni:) -ja zawsze mam nadzieję. Pozdrawiam
Do Senatora -jak to jutro dopiero wybory,a Ty już się tytułujesz:)-pewność gubi:) -he,he,żarcik. Poważnie -nie płacą za 1 trafioną. Dobranoc
Dzięki Tytan, muszę to przemyśleć. Teraz idę wypuścić system 2+1. Na dwóch senatorów i jednego posła:) Żeby Polska kwitła i rosła:) Pozdrawiam
Opa30 to Ty? Czy to skrót od "okropnie pewny analityk:)?. Jeśli to drugie to Heniu już masz 10 parek 11-30,11-52,11-56,11-79,30-52,30-56,30-79,52-56,52-79 oraz 56-79. Żart Heniu, nie bardzo obserwuję parki -są tu więksi specjaliści od gry parkami.Pozdrawiam
Pozdrawiam Opa, co sądzisz o systemie Tytana? Tytan do Ciebie mam prośbę -niekoniecznie dziś, jakbyś mógł zamieścić jeszcze małą "instrukcję obsługi". Bo z tego wywnioskowałem,że dużo zależy od "formy" mistrzów. Pozdrawiam
Cześć Depesz, może wypowie się tu Geniusz, Pan Rembiszeski, albo Andy999 -trafił 7 parek w ciągu 20-stu losowań. Ja niestety jeszcze nie gram na parki, może zacznę, jak zauważę jakieś większe efekty. Pozdrawiam.
Tytan -przepraszam,ale już nie zgadzam się z pierwszym zdaniem -Totalizator nie manipuluje kulami, są jedynie raz na jakiś czas zmieniane zestawy kul. Trudność trafienia wynika jedynie z prawdopodobieństwa trafienia. Takie jest moje zdanie. Czy będziesz grał na 3 czy na 7 skreśleń i tak i tak MUSISZ TRAFIAĆ.
Depesz, też Cię przepraszam, ale chyba bardziej mógłbym Ci pomóc w wytypowaniu pewniaka,który nie padnie:) he,he. To też niestety nie jest ostatnio moja mocna strona:) Niech wypowie sie ktoś kto gra na "pewniaki". Pozdrawiam
Tak, Depesz, tylko cała rzecz w tym, gdybym tam zaczął grać to pewnie zacząłbym trafiać:) Czasami fortuna lubi być przewrotna:) Ale dzięki za podpowiedź, trzeba też przemyśleć.
Zawsze Tytan TS będzie na plus. Chyba,że ktoś poda tu 10 liczb z Plusem w ML, większość z nas zagra nimi za stawkę x10 -i będzie kilka tysięcy wygranych po 25 mln PLN. Wtedy TS mógłby mieć kłopoty. Ale to niestety jak na razie jest tylko teoria. Co do zmiany zestawów -i tak i tak wszystko zależałoby od Twoich typowań i szczęścia.
...chyba trochę przesadziłem:) -nie potrzeba chyba Plusa i aż tylu wygranych dla kłopotów Totalizatora. Ćwiczmy i analizujmy tak, żeby to kiedyś nastąpiło...
...dzięki Multipasko.pl wszyscy mamy szansę stać się bogatsi. Myślę,że potrzeba trochę obserwacji, cierpliwości, nie zrażania się porażkami i przede wszystkim rozsądku w grze. Pozdrawiam,pa
Nowy07, teoretycznie można. To spółka z o.o. W ML gwarantowane wygrane mogą przewyższać nawet budżet państwa, to wynika z regulaminu. Skoro upadła rentowna Stocznia Gdańska, dlaczego uważasz,że nie mógłby teoretycznie "paść" TS sp. z o o.? W naszym kraju wszystko jest możliwe.
Novy07 -he,nie bierz mnie za szaleńca - tylko rozważam to czysto teoretycznie. Wtedy w grę wchodziłby np.obcy kapitał i zmiana nazwy spółki. Ale nie byłby to już ten sam Totalizator Sportowy sp. z o.o. To jest w regulaminie takiej gry jak ML.
...źle mnie chyba zrozumiałeś -regulamin ML gwarantuje nam każdą wygraną - jeśli przykładowo taki pan Krauze zainwestował swój cały majątek (ok.4 miliardów złotych) -i postawił na pewniaka -TS musiałby wypłacić mu 4-ro krotność stawki -a to kupa kasy. Czysta teoria,hahah, wiesz o co mi chodzi?
...to było do Novego -nie czterokrotność -tylko 4zł za każde 2.5zł. (pośpiech)
Cześć Kaczor -tylko gra w piki daje wyniki:) -tak mówią. Właśnie czekam na wyniki za jakieś pół godzinki -dziś mnie to bardzo interesuje :)-pozdrawiam.
Przecież Novy07 już wielu z nim wygrało, może nie doprowadzili go do bankructwa TS, ale troszkę się wzbogacili. Tobie też tego życzę i pozdrawiam.
Opa -tak -całe zestawy są co jakiś czas wymieniane. Czekam na wyniki -później pogadamy, przerzucam się na TV, pozdrawiam
Wyniki dopiero o 21-wszej. Novy -nie wiem, czy w ogóle nie wierzysz,że ludzie wygrywają. Poczytaj tabele wygranych. W studio ogłaszane są jedynie główne wygrane. Sam byłem kilka razy bardzo blisko takiej głównej wygranej. W każdym bądź razie TS dużo na mnie nie zarabia. To mnie cieszy.
Cześć Broda.Nieraz na efekty niestety trzeba trochę dłużej czekać. Wtedy spotkamy się Kaczorku na tangu w Krakowie:) A Ty chciałbyś tak hop -z dnia na dzień. To jest hazard -raz -tak jak dziś wygrasz -gratulki, drugi raz niestety stracisz. Najważniejsze, żeby grać rozsądnie i ten bilans był dodatni, a jeśli jest inaczej to żeby jednak jak najmniej tracić -tego Ci życzę. Nad tym tu się zastanawiamy, no nie Broda?
Broda,teraz przeczytałem -proponuję Ci jak już tak chcesz grać stałymi -to np. wypuszczać 2 stałe i jednak w dwóch kombinować. Bo naprawdę,że w historii padło z jakiejś 10-tki -np.dziesięć 7-demek, to nie oznacza,że tak będzie nadal. Można trafić w przerwę, czego Ci oczywiście nie życzę. Kombinuj i okresowo zmieniaj liczby, bo dobrze Ci życzę.
Panie Wojnicki, ja też lubię prowokować:), czytałem Pana na forum. Cytat bardzo dobry. Pozdrawiam
Wszystko Broda zależy od tego jak ktoś kocha ryzyko, od zasobności portfela, no i oczywiście ile kto potrzebuje na utrzymanie:)
Nie wiem novy07 czy jesteś katolikiem,ale każda religia to tylko wiara. Tych religii jest kilka tysięcy na świecie. Jeśli Ty wierzysz w Chrystusa, a kto inny np. w Buddę, to nie oznacza, że jemu nie wolno wierzyć. Wiara czyni cuda.
No nie wszystkie cuda. Jest jednak wielu pseudocudotwórców. Ale jeśli chodzi o cuda techniki, wynalazki, postęp naukowy -to się zgadzam to ludzie-prawdziwi cudotwórcy. Kiedyś np. swoje obliczenia musiałbym robić na liczydle...
Właśnie Novy.07 -jeszcze kiedyś, wysyłając zielone kupony z przyklejoną banderolą nawet o tym nie śniłem. A teraz nie tylko mogę wymieniać swoje poglądy z ludźmi o podobnej pasji, ale także robić statystyki, wyliczenia przy pomocy PC. To cud. Pozdrawiam
Tak Kaczor,taki Nostradamus widział, co zdarzy się za 500 lat. Ale większość z nas nie jest jasnowidzami i musimy pomagać sobie statystykami, żeby zwiększyć sobie szansę na wygraną w LOTTO:) I czekamy cierpliwie na cud:)
Depesz, zawsze masz "nagrody pocieszenia na lizaki". Masz rację -jest cała gama różnych sposobów na zysk lub stratę pieniędzy. Oby na to pierwsze -pozdrawiam i życzę póki co dobrej nocy.
Gratuluję PO i życzę powodzenia. Oj ,widzę, że jest nas tu jednak wielu troszkę za bardzo naiwnych:) Pozdrawiam
Dla tych,którzy za bardzo "wierzą w cuda": Niemcy wojnę przegrały, a większości z nich już dawno żyje się lepiej, a niestety jedynie garstce Polaków- po 62 latach od zakończenia wojny. To dowód na to,że czasem jednak warto "pogrzebać" w historii...
He, Depesz -do wpisu 4893 -hahah -na razie ściągną emigranta z Szwajcarii -pana Krauzego, którego majątek szacowany jest na 4 000 000 000 (słownie miliardy) PLN. Mnie nie o takie "cuda" chodzi. Pożyjemy, poczekamy, może mniej majętni też wrócą...ja mam ndzieję.
Tak, panie Multicorka -całkowicie sie z panem zgadzam. Patrząc w przyszłość zawsze dobrze prześledzić historię, nie tylko w życiu, ale i w grach liczbowych. Pozdrawiam i życzę samych "cudów".
...bo gdybyśmy chcieli patrzeć tylko w przyszłość jak mówią niektórzy politycy -pozostawałoby nam grać wyłącznie systemem chybił-trafił i liczyć tylko na "cud". Co rozsądniejsi jednak zaglądają do historii... Pozdrawiam
Całkowicie się zgadzam, ten pierwszy wpis nie był skierowany do Ciebie. Też zawsze "wybieram" biorąc pod uwagę historię losowań. Mnie też się jeżą włosy na głowie, jak słucham jakie bzdury wygadują niektórzy politycy -ale co się nie robi dla władzy i pieniędzy:) Pozdrawiam serdecznie i życzę dalszych trafnych typowań i sukcesów w życiu prywatnym.
Cześć Depesz -też kiedyś byłem emigrantem, uczciwie ciężko pracowałem, tam uczciwą pracę jednak bardziej się ceni niż u nas. Mam nadzieję, że i u nas to się zmieni... Pozdrawiam
...ja też Depesz, jeszcze jest nas paru np. Broda, najwyżej wspólnie wyemigrujemy:) Ale trzeba wierzyć,że będzie coraz lepiej. Wszystkim tego życzę, pozdrawiam
Jestem człowiekiem wierzącym i chciałbym,żeby wszystkim uczciwym, dobrym Rodakom żyło i powodziło się tu na Ziemi po prostu lepiej, bez względu na przekonania polityczne, religijne, orientację seksualną, czy orientację w grach hazardowych:) Życzę, słodkiego, miłego życia -jest tyle gór do zdobycia:)
Dzięki Opa, mnie też jest czasem smutno... Trzymajmy się razem, łatwiej dzielić szczęście i nieszczęście. Może wspólnie coś więcej osiągniemy...Trzeba mieć nadzieję... Pozdrawiam
Oj,Tytanie -ale chyba sam rozbić TS nie jesteś w stanie:) To taki żarcik, obyś choć trochę uderzył w TS:) Trzymam kciuki.Pozdrawiam
Kiedyś był taki okres prawie dwóch tygodni,że codziennie coś trafiałem z 1,2 zakładów, trzeba czekać na dobrą passę. Teraz typuję 2,13,17,19,27,40,42,44,53,60. Może coś się sklei,ale w przeciągu kilku, kilkunastu losowań. Kto to wie? Ale trzeba mieć nadzieje i wcale nie być głupim:) Pozdrawiam
Witam k.j. -a nasza noblistaka Wisława pisała "Nic dwa razy się nie zdarza i nie zdarzy. Z tej przyczyny zrodziliśmy się bez wprawy i pomrzemy bez przyczyny..." Widać nie gra w ML:) Pewnie -wszędzie występuje cykliczność, okresowość,fazy(te ostatnie u wielu graczy,hahah:) tylko Totalizator jest rok do przodu, a ja stoję w miejscu:) Pociesza mnie fakt,że stadiony wybudują za część moich pieniędzy:) Pozdrawiam
...kj. -to żart -z pomyłką -noblistka. Ale Ty chyba też sie pomyliłeś. Dziś jest dopiero 23-10-2007. Podaj jeszcze raz te daty. Nieraz powtarza się nawet 14 liczb z losowania na losowanie. Nie trzeba aż rok czekać.
Cześć Depesz -właśnie grzebałem w statystykach, wydawało mi się, że kiedyś powtórzyło sie 14 liczb, pamięć jest zawodna. Ostatnio np.15 i 16 sierpnia powtórzyło się 9 liczb. Tak kieruję się historią, ale raczej tą bliższą. przyślę Ci jak chcesz na maila wyniki w Excelu, wysłałem Tytanowi. Nie wiem jak tam jego miary:)?
26-08 oraz 27-08 -2007 -też powtórzyło sie 9 liczb z losowanie na losowanie. A np. 15-07-2007 i 14-09-2001 -w tych losowaniach powtórzyło się aż 14 liczb. Tylko nie łatwo to niestety przewidzieć. Trzeba być jasnowidzem:)
Depesz, skoro co losowanie powtarza się średnio 5 liczb - (w większości losowań) -gdybyś "przewidział" 5 liczb,które powtórzą się z losowania na losowanie -to już nie musisz zaczynać od wybierania z 80 liczb, tylko z 20-stu -z poprzedniego losowania. To już zmniejsza Ci o wiele "pole manewru". To wynika ze statystyk.
Depesz pisaliśmy o "okresowości" występowania liczb. Gdybyś miał przed sobą wyniki losowań -liczba 60 kilkadziesiąt losowań wstecz pojawiała sie bardzo często. Teraz niestety pojawia się rzadko, a jest nawet najdłużej oczekiwaną. To jest właśnie ta okresowość. Podobnie jest z liczbą 17. Jeszcze kilkadziesiąt losowań wstecz pojawiała się często, teraz rzadko. Radzę Ci jednak bawiąc się w ML, bawić się w statystyki. Na pewno grając na pewniaki, łatwiej Ci będzie trafić typując liczbę, która częściej pojawia się w ostatnim okresie, chociaż też tego dokładnie nie możemy niestety określić kiedy zakończy sie jej "okres rozkwitu" a zacznie "okres odpoczynku" :)
Fajnie Ela,że się zgadzasz, bo w tym cały jest ambaras, żeby wtedy ,gdy chcemy "poleciały" naraz:). Pozdrawiam, i tak jak sobie i wszystkim życzę "trafiania w liczby"
...gdyby liczby były kobietami i z faz księżyca moglibyśmy określić kiedy wystąpią, to byłoby za proste:) Kolejny głupi żart, ale w każdym żarcie jest trochę prawdy.:) W każdym bądź razie liczby i kobiety potrafią czasem zawrócić w głowie:)
Dzięki Tytan -widzę,że ręczna, moja mapa to "automatyka":) Zaraz będę analizował, pozdrawiam.
Tytan, kiedyś pisałeś o Księżycu -że powinniśmy mieć 13 m-cy -co 28 dni,zgoda. Kobiety mają swoje "dolegliwości" -właśnie mniej więcej co ten okres,rytm biologiczny, ale co ma np.liczba 13 w Twoich mapach, tego totalnie nie mogę zrozumieć. No ale każdy może wierzyć w swoje teorie i metody, w każdej może być trochę prawdy. Ja jak pisałem jestem sceptykiem, i póki nie przekonam się "na własnej skórze", nie uwierzę. Z szacunkiem Tytan dla Twojego poświęcenia, życzę Ci abyś mnie przekonał, pozdrawiam.
Tytan,kiedyś nie wierzyłem w kody Mili, a tu proszę pani Emilia w Typowaniach, po paru losowaniach wczoraj 4/5. Gratuluję i pozdrawiam. Jednak w kodach Mili też coś musi być:)
kj -skąd wziąłeś to 2x20 =40 kul. Czy uważasz,że wymieniane są pojedyncze kule?
Teoretycznie TS może wymieniać zestawy kul codziennie według mnie. Jak często wymieniane są kule w poszczególnych grach?
"Kule wymieniane są wówczas, gdy uszkodzona zostanie chociażby jedna z nich w zestawie. Wymianie podlega cały zestaw do danej gry, a nie pojedyncza kula."
http://serwis.lotto.pl/183-41dbebb65b76e.htm
"Kule wymieniane są wówczas, gdy uszkodzona zostanie chociażby jedna z nich w zestawie. Wymianie podlega cały zestaw do danej gry, a nie pojedyncza kula."
http://serwis.lotto.pl/183-41dbebb65b76e.htm
Tak, z tym sie zgodzę, ale nie mogę zgodzić się, że jesteś wstanie przewidzieć kiedy i ile razy w roku zmienią te zestawy. TS na to stać, bo to bogata spółka. Wtedy nic się niestety nie przełoży na analogie czasowe. Dobrze,że sobie wymieniamy poglądy Kj, pozdrawiam
...i niech się nikt nie śmieje,że tu się tak zastanawiamy i filozofujemy -w grę mogą wchodzić MILIONY ZŁOTYCH.:) Powodzenia,pa
...dla mnie i tak największe znaczenie mają SERIE na banknotach NPB, które, bawiąc się, staram się wygrać:) Pozdrawiam, jutro też jest dzień, podyskutujemy, może jednak coś z tego wyniknie, ,pa
Tytan, a może Ty mi wytłumaczysz jak logicznie wnioskuje kj.- skoro TS w jednym roku może zmienić 10 razy zestaw kul, a w drugim tylko raz -farba będzie miała wpływ na wypadające liczby, Ziemia będzie się równo obiegać Słońce:) to chyba z tego jasno wynika,że losowanie z listopada zeszłego roku nie będzie miało wpływu na obecne losowania. Bo to już nawet zupełnie INNY zestaw kul. Przykro mi kj nie znajduje w Twoim rozumowaniu żadnej logiki.
Tytan, skoro tak wierzysz w daty i szczęście zapisane w gwiazdach graj na chybił-trafił. Wiem,że dużo w naszym życiu zależy od przypadku i szczęścia, ale czasem trzeba mu jednak dopomóc. Jednak myślę,że taka gra jak ML ma dużo wspólnego czystą matematyką i fizyką. Pozwolisz mi,że swój punkt widzenia, choć może czasem błędny, będę przedstawiał z takiej właśnie perspektywy.Może urodziłem się pod pechową gwiazdą,hahah. Ale gust nie podlega dyskusji. Pozdro
kj. -myślę,że Tytan się nie obraził, chodziło mi o to żebyśmy tak bardzo nie odbiegali do rzeczy nadprzyrodzonych, które też kierują losem ludzkim i czasem trudno je wytłumaczyć w sposób racjonalny.Tu mam na myśli m.in. jasnowidzów, wróżki itd. Kj -te "kasety z cyframi", to przecież chyba te zestawy kul, nic innego -znów nie wiem co masz na myśli. Tamta odpowiedź była na Twój wpis 4964 i 4991. Tyle wiem o zmianie kul co oficjalnie podaje Lotto.pl w linku ,który podałem.
Dzięki Tytan -doszło, ale jutro się tym zajmę. Jeszcze jedno -pamiętajcie,że liczby składają się z cyfr. A cyfry to 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9. (cyfry arabskie). A losowania np.ML to zdarzenia losowe,którymi zajmuje się probabilistyka zwana rachunkiem prawdopodobieństwa. Już mi sie trochę kręci w głowie, za dużo ostatnio wolnego czasu:)
Dziękujemy Pasko, pozdrawiamy, no i żebyś jednak kiedyś powrócił z emigracji:)
Do Tytana i kj. Spójrzcie,tu po prawej stronie jest piątka liczb 1,11,50,56,77. W latach 1996-2003 czwórka z tych liczb występowała razem przynajmniej raz w roku, aż do 22-11-2003, kiedy padła ostatni raz. I chociaż, np.w zeszłym roku trzy z tych liczb "skleiły się" 40 razy -jednak ani razu nie padła czwórka z tych liczb. I 22-11-2007 minie 4 lata od wystąpienia razem przynajmniej czwórki z liczb 1,11,50,56,77. Jak to odnosi się do "serii czasu" :) ??????????? Pozdrawiam
Tytan, parabola to w j.polskim inaczej przypowieść -Ty pięknie się tym posługujesz:) Ja niestety, nie zajmuję się probabilistyką, chociaż uczyłem sie kiedyś przez 12 lat matematyki i odnosiłem sukcesy. Co najwyżej mam licencję pilota wycieczek, a jak wiesz podróże kształcą:) i chciałbym Was trochę naprowadzić na bardziej logiczne rozumowanie. Póki co większość z nas nie ma zdolności paranormalnych, więc myślę,że w swoich "filozofiach" na temat gier liczbowych najlepiej posłużyć się czystą matematyką i fizyką. Musimy przecież fizycznie oddychać... pić, jeść...
Tytan, sam sobie odpowiedziałeś -skoro to nie są te same kule -jak możemy rozpatrywać "serie czasu" lub Twoją liczbę 13 w Twojej "matrycy". JP II jest dla mnie wielkim autorytetem, ale nie doszukujmy się "spraw boskich" w Totolotku. Zresztą nasza wiara jak pisałem odnosi się z wielkim sceptycyzmem do wszelkiego rodzaju wróżb, proroctw, jasnowidzeń czy horoskopów. To tyle, pozdrawiam
...to po prostu zwykłe przypadki i zwykłe zbiegi okoliczności. Błagam,zejdźmy na ziemię, bo jest wielu Napoleonów obecnie na ziemi:) Co boskie oddajmy Bogu, co cesarskie cesarzowi.
Kochany Tytanie, sam spotkałem się po śmierci ukochanej babci ze zjawiskiem paranormalnym, wielu z nas podobnie lub słyszało o takich zjawiskach. Każdy może rozpatrywać wyniki Lotto w kategoriach czysto "fizycznych" lub "parafizycznych". Każda metoda jest dobra, najważniejsze to wygrywać. Tytan prześlij na maila, opisz dokładnie.
Tytan z miłą chęcią bym Ci pomógł, bo wiem,że to Twoja pasja, ale obawiam się, że ktoś wykona to lepiej i zgłosi się. (Excel sam przy pomocy samouczka rozszyfrujesz, podobnie jak "serie czasu", tylko powoli:) głowa do góry.Pozdrawiam
Dav79 -ostatni raz ta trójeczka padła 2007-10-06. Suma cyfr=16. Dziś jest 2007-10-24.Suma cyfr też 16. Czy stąd tak wnioskujesz? Żart oczywiście. Czasem tak się złoży, ale to zbieg okoliczności. Oby poszła, powodzenia
...zgodzę się,że czasami odstępy pomiędzy wystąpieniami określonych liczb lub grup liczb "pokrywają się" z określonymi datami lub dniami tygodnia, ale według mnie to zwykłe przypadki. Szanuję Tych,którzy mają inne zdanie. Ale muszą mi to udowodnić na podstawie większości przypadków w historii losowań, a nie wyjątkami, które według nich potwierdzają tę regułę.
He,he Dav79 -wtedy Tytan będzie dla mnie nie tylko "odkrywcą serii czasu", ale współautorem nowej teorii na temat czasoprzestrzeni:) Powodzenia
...bo nie wszyscy kierują się statystykami, ale przesądami i zabobonami większość, ja też:) hahah, narka
Cześć Depesz, zaraz znowu obejrzę Miodowe Lata -Karol z Tadzikiem też się "miażdżą" a nie mogą żyć bez siebie:) Dlatego myślę,że czasem warto "miażdżyć" temat, bo albo z tego coś wyniknie, albo możemy się troszkę pośmiać, bo nie zawsze w życiu jest do śmiechu:) Pozdrawiam Depesz. (dziś też wytypowałem 60) narka
...no chyba,że kula z numerem 60 będzie dziś miała inny numer na sobie niż 19 dni temu...:)
...bo Depesz ja tak myślę,że ta kula z numerem 60 wypadła już kilka razy przez te 18 ostatnich losowań, lecz niestety miała inny numer na sobie:) Oby dziś było inaczej.
Koniec wygłupów -Tytan, pamiętaj,że trzeba ufać TS,że zmienia całe zestawy kul,ale gdyby nawet w ogóle nie wymieniali to w ML jest 80 kul -i tak nie tak łatwo byłoby trafiać.
Cześć Broda -no właśnie tego nie da się przewidzieć -ta piątka -co tu jest po prawej stronie wypadła 2x i od 2004 roku ani czwórki. Dlatego nie graj zbyt długo na stałe liczby, nie bój się,że polecą te Twoje stałe, tylko wymieniaj obserwując, jakie ostatnio lecą.Pozdrawiam