Wpisy użytkownika matti
Łącznie 134 wpisów w archiwum, pokazane od nr 96 353. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
lila ja jestem :):):):)
ale nie jestem Ci w stanie pomóc bo nie widzę co się dzieje,
poza tym słabo znam się na komputerach:-/
Pozdrawiam
ale nie jestem Ci w stanie pomóc bo nie widzę co się dzieje,
poza tym słabo znam się na komputerach:-/
Pozdrawiam
Kathy ja gram na 7 skreśleń :)
moje typy >> 2,10,22,27,29,59,60
ale nie zawsze wchodzą, moja taktyka to biorę zawszę ostatnie 10 losowań z kolektury, czekam około 20 minut, i po małej obserwacji modyfikuję czasami jakieś cyferki, ale to w zależności jakie najczęściej padają.
Pozdrawiam
moje typy >> 2,10,22,27,29,59,60
ale nie zawsze wchodzą, moja taktyka to biorę zawszę ostatnie 10 losowań z kolektury, czekam około 20 minut, i po małej obserwacji modyfikuję czasami jakieś cyferki, ale to w zależności jakie najczęściej padają.
Pozdrawiam
ok, życzę wygranej, ale zanim wyślesz poprzeglądaj wcześniejsze losowania:) bo nie zawsze się udaje.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witaj czarna71:)
Kathy w grasz w mm? jeśli tak to podaj jakąś 5 w mm;)
Pozdrawiam
Kathy w grasz w mm? jeśli tak to podaj jakąś 5 w mm;)
Pozdrawiam
czarna71 Tobie również (tylko takiej milionowej wygranej;))
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mam pytanie:)
Czy ktoś z Was zna stronkę, gdzie można sprawdzić np. czy wytypowane liczby w lotto np. dzisiaj, padły już w losowaniu kiedykolwiek?
Pozdrawiam
Czy ktoś z Was zna stronkę, gdzie można sprawdzić np. czy wytypowane liczby w lotto np. dzisiaj, padły już w losowaniu kiedykolwiek?
Pozdrawiam
Witam Wszystkich :)
Kogucik>> moderator to jest osoba która dba o porządek na forum , a moderator tematu to raczej jest to admin , który pilnuje żeby wpisy nie były wulgarne i nie obrażały nikogo. Ale to jest moje zdanie i może być inaczej(tak mi się wydaje)
Pozdrawiam
Kogucik>> moderator to jest osoba która dba o porządek na forum , a moderator tematu to raczej jest to admin , który pilnuje żeby wpisy nie były wulgarne i nie obrażały nikogo. Ale to jest moje zdanie i może być inaczej(tak mi się wydaje)
Pozdrawiam
mysia-pysia gratulacje, też miałem 3 na chybił trafił
20.21.23 bez plusa:)
Pozdrawiam
20.21.23 bez plusa:)
Pozdrawiam
Chciałem zapytać co sądzicie o metodzie chybił-trafił, czy to jest mozliwe że że wysyłając tą metoda system jest tak ustawiony że nie wybierze pewnej kombinacji liczb i wtedy sa tak zwane kumulacjie. I czy to jest mozliwe że samemu skreślając jest większe prawdopodobieństwo wygrania? Pozdrawiam
« Poprzednie 100Kolejne »

, pracowałem jakiś czas w kolekturze totka i czasami dało sie zauważyć że przy metodzie chybił trafił terminal sie "zastanawiał" zanim dał wydruk