Wpisy użytkownika masterszef
Łącznie 3 808 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 651 707. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
hejo zdrapku jak tam żyjesz ,a wygrane są?
robeeert musisz najpierw brunete poderwać to dopiero wygrasz
a ja jade na rezerwie,pusty bak tees wydoił do cna nie ma sie jkak puścić,może co na wieczór podleje
po co tu pisać numery ,wtedy tees ich niewylosuje?
podacie może jakiś program do wgrania mam opere i wtyczke flash wgranom a i tak po p;aru minutach gry i filmiki pomału chodzą co jest? wq... to
w miejscowości Końskowola koń z dużym łbem trafił ...do worka z owsem
qurwia 6/10 mom plus trafiony ale grane bez plusa,i 2 oboki 48to 49 i 55 to 53,54,56,57 i jak tu sie nie wqurwić a pierwsze 4 trafione odkrywam były i ...potem już tylko 2 trafne
...a to j..e bane 55 to na 1000 procent bedzie wiecór możecie to dawać ,ale nie biore odp.
witam wczora tylko ochłapy od teesa
...a gdzie kolega krzysio ...ruski rok sie nie oddzywa chyba wygrał kumulacje i olał czat
aheja -mom w zdrapie 6 słów czyli 20 zeta /s zabrakło byłoby chyba 12 słów no ale cóz gromy dalij
ostatnio grom za teesa ,ale grubszego cosik nie chcom dać
gryksu
lorey
zdrapek,bolek,zbych
mocie jakom 5 na multi na 14-00 tylko pewnom bo już mam dośźś po 2 zetas wygrane a tak naprawde to przegrane
na ch...ów sto znowu nic psionkrew
doktorzedaj diagnoze na dobre liczby i mojego qurwa pecha
a za chwile zaś qurwa polecą plansze ile to nie nawygrywali 100 tys mini keno 20 tys. zdrapy po 50 tys....tylko pafty zawsze ...2 zeta cholerne
uważaj uważaj nie rób głupstw lewsy .....w polandii króla jara nie ma żartów
gryksu
mocie jakie typyna 14--00 najlepiej pione na multi
...a ja chce gryksie 5/5
nie ...4/5
no to dobra cosik wybiere tylkko niezadużo ...bo tees lubi ....puszczac w skarpetkach
gryksie wybrałem wyselekcjonowałem twoje 2 piatale które nadam 50,56,62,65,66 i 17,20,24,38,51-----to ma wyleż ------brawo ty ,brawo ja
a wiecie co ... z krzysiem nie odzywa sie pintolek i sie martwie??????
idom plansze z wysokimi wygranymi ...tylko pafty zawsze multuje 2 zeta
zdygło by takie 260 tys. wq mini,a nie 2zł nogi świni
dawać kantowanko
jaki kocwur,jakie nożyska
gryksiealeś podał 1/5 i śtyry oboki ,ale może wieczorem?
popraw się
do życi z tym tsem
nie dajecie na tace i przez to niemożemy nic wygrać tylko ochłapy 2 zeta
czy wtyczka flash musi być zainstalowana ,bo podobno jest szkodliwas czy bez gry pójdą ,a jak nie to co instalować do gier internetowych?
znowu d u p ka czyli nic
witam -dawać kantowanko
łysa pała nic wam nie da jak wszyscy
torsan
zbierają kumulujom grubym prezesom na limuzyny
co łyty połknoł kule?
zawsze czegóś bolku brakuje robiom nas w wała
łysy zjadł ją na deserr
polecam przeglądarke SLIMJET bardzo dobra jest szybka nie muli nieścina polecam, pafty
polecam przegladareczke Slimjet bardzo dobra szybka -polecam pafty bks
slimjet the best
a mi ze snu qurna nie wyszły
polecam przegladareczke SLIMJET CHOdzi luksiasto szybciutko nie tnie
dusia ,jano
załóżcie se slimjeta super śmiga
witamporadzxi mi ktoś coś na kompa,pieron dżwięk wysiadł ,próbowałem slim driversem i cleaner ale nie pomaga ,youtube zacina i nie ma głosu ,jeszcze przy uruchomianiu się sprzęga dżwięk ale nie działa ?
podłączone ,dobre było i rano sie spiep.brzeczy sprzega w głośnikach a filmik na youtube muzyka troche idzie i kółko się kręci i ni uja ani glosu ani filmiku?
a mi jakieś buraki ad salem dzwonią stale ale nie odbieram
częśc zablokowałem to z innych buractwo dzwoni
no my tu gadu gadu ale pafty dalej nie ma głosu nie moge słuchać youtube i co inne ?jak to poprawić?
jest jakiś program co mi dzwięk głos przywróci/?
mam tego realteka ale nie ma głosu dalej ,tylko strzela w głośnikach jak włączam albo wyłączam, komp co to może być za franca?
jest za różowym od lewej w zielonym to dobrze?
jakby patrzeć z lewa to 3 wtyk zielony wtyknięty
po nim jest jeszcze zielony i różowy?
jaja są bo gdy włączam jk to idzie obraz 2 sek.i sie zwiesza i ni ma głosu i zatrzymany kadr youtube?
wie ktoś może gdzie znależć w kompie klucz rejestru ,potrzebny do aktualizacji sterowników?nie mam dżwięku od wczoraj
WITAMpotrzebuje porady zaktualizowałem sterowniki wszystko hula ,a nie mam dżwięku,filmiki nie chodzą na youtube??jak włącze filmik to kkółko sie kręci a nie ma głosu i obraz zwieszony
nie tylko zaktualizowałem driver boosterem
miałem póżniej na zielono że 36 sterowników zostało zaktualizowanych
w menadżer urządzeń mam że 1 urządzenie nieznane żółty wykrzyknik?
kontroler dżwięku video gier-1 sterownik nieznany ,jak pisze zainstaluj sterownik to wychodzi kod błędu 28
chce wgrac ale w każdym programie trzeba numer licencji jak wpisuje to jest invaliud error?
'
'
'
'
można skąś wgrać sterownik dżwięku bez tych kluczy porąbanych niewiadomo których?
ale na tych programach driverach zawsze trza nr licencji i dupa boi poidaje a zawsze złe?
który dobry klucz do tego??skąd go wgrać?
taka bida w polandii ...że nie dam zarobić informatykowi do końca a musze to zrobić
jak wgrać kontrolery dżwięku ,gier ,video już qurwica 3 dzien nad tym siedze ani nie mam czasu zagrać /może to i dobrze/ale zaktualizowałem stare sterowniki chodzi jak burza ale te od dżwięku dup;a coś sie nieda próbowałem różnymi drajwerami i ni uja zna sie ktoś to poprosze o rade
gryksie znosz sie dobrze na kompie?
to poradż paftemu
witamide na 8-00 na msze,dam na tace to może co wygram??///
jo 2 kosze ,1 mini koszyk ,wiecie co to za nowy kantwycior ta super szansa przewalić szympansa/???
gryksieco to ta superszansa?
pewnie...wygrane będą padać w milionach zł -tak jak w kaskadzie qurwia padają
...do kieszeni preziów
o dżises to dopiero kantówki zdzieraczke piniendzy wymyślił hrabia pierdzioszek totalizatora ja sie w ten kantwycior NIE BAWIE
...ZAPYTAJ...janosika
hejka do życi z tymi grami pisuary jeszcze bardziej przykrenciły przekręt na niewygrywanie to zbuje polskie
Maj panie rzuć Pan piątala na multi
Tak potrzeba kasy to qurwa wczora 4/5 miałem w Multi ślad zawalił chłolera
ślag
za ja ta jeszcze gorzej trafić jak za księcia Otto van Tuska
za kara
za jarosława
nie mam kompa to nie patrzę tego w naprawie na g9wnie smartfonie to niezabardzo
on tak gadał?to i sie zapatrzył
by to kruk ch...M tukł
go ma być a nie to g9wniane smartfony
Tusk reaktywacja?O nieeeeeeee
dajcie lepiej cyferki