Wpisy użytkownika masterszef
Łącznie 3 808 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 559 118. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
krzysio a ty byłeś z pieskiem na spacerze czy z kotkiem??
krzysio ...ty teraz gadasz ubierz mini ,a jest zimno i tylko minio można grać w tees live i dziiiida
qurwa w ch..ja te patafiany tees walom teraz to już za ch... nie dca sie wygrać cholerne patałachy tees 1/10/ 1/5 1/6
chociaż masz zwroty bo mi walom kulom w p[łoty
dusia
krzysio już po obiadku? bo ja przed
i 80
a może 3
elolotto ,mini,i te inne gady 0 zeta -----kaskaDa ,twój kot nie jest kotem wygrywającym a kiedy qurwa bedzie przeca tyla wiele myszy upolował i co????
ZAG,MAJPAN
noż qurwia szlag zwalił znowu qutasxy obokami poczęstowały-oby ten macher teesu przestał qurwa brużdzić w tych grach stale qurwia nic i nic cholera czy to losy czy kaskada czy kody kaskady czy mini dupa
idzie sie wqurwić
Robert a ty co wygrałeś?????
bandytyzm teesu nie zna granic
a ja jutro poluje na 9 melonów
jak qurwa u teesów sie wygrywa 2 razy dziennie łatwo 250 tys w multi to co narzekacie heh
wiecie jaki utwór ma ponad 100 mln wejść na youtube chyba najwięcej???
nie QUENN I want to break free
a radio gaga ma /tylko/12 mln odsłuchań
zdrapku
wczoraj qurwa 7 zł zwrot a wydane...szkoda gadać qurwia tees
zag-u 69
jeszce kawke mosz zdrapku do pączetów
eme
zdrapkuto se kup z 20 pączków za to
zdrapku ja 2/10 multi i 2/10 keno
torsan jak forma przed play off -jastrzebie słabe na jednej nodze ogracie
nic ale to nic za jarosława nie idzie qurwa wygrać a myślałem że tylko platforma sępi
torsan jak forma przed play off macie jastrzębie to na 1 łyżwie ogracie-a Unia w klasyku z Podhalem mam nadzieje że górą
krasnalek
a mi na e mail przysłali nawet 1263 zeta za ankiete-i pytanie 1 czy popierasz premier tak lub nie a potem pytają o smartfon a póżniej sie rozłączyłem bo mina była wybierz zestaw talerzy z bonusem 100 zeta ,pewnie dopłacic qurwea z tysiąc czy w tej pollandii to qurwa nie ma uczciwości na zarobek w necie tylko oszustwa?>??
jak wy se to numerami zdrapy wybieracie,mnie sami dają zdrape conajwyżej wyciągam,nie ma mowy o patrzeniu w numery zdrap?????
zdrapekjak tol z tymi zdrapami leci?przeca nie mówisz jakie numery chcesz czy które serie?
ale jajo sarne miałem meter od domu trawke skubała se
qurwia co kupie kaskade tozazwsze gdzieś 6 trafionych i qurwa numer tym razem oczywiście nie wygrałeś
nie grajcie bo i tak g....o wygracie
ida COŚ buka ustrzelić bo w teesie posucha ususzyłby tees gracza ciulik
podam wam jeszcze 3 na wieczór multi i zmykam do buka 14,50,62
krzysio hejka pintolku ,kupujesz ten tv ode mnie za stówke jużź tyle zeszłem z ceny ale niech bnędzie stówa i twój
bo nie mom na gre ,to weż tv i poryjesz paftemu gre
pokryjesz*
w strasznych pieniądzach straszne qurwa 1 zł
Robert ja wczoraj u buka prawie stówa a w teesie wiecznie nic https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDE2NDM4MzgwNDkwMDppfWNvJ8gRMneBZo8%3D&kind=MAIN
jakby skoki sie odbyły to 600 zeta mogło być szkoda
trza próbować ale ostrożnie nieprzypalać sie
bo by sie całom forse wysrało i na chlyb by niebyło
ale nawygrywaliszkoda że mnie takie wygrane omijają -ale nie mówią że tak będzie zawsze także może już dziś co bakne
zbigniewchyba nie paluszek?bo na dużom kupe to diabeł wali?
jakieś typy na jutro lotto?????
rooooobbbeeeerrrrttttt jak tam twoja bruneta?????
krasia
Mocna Kawo
lewy a ja szukam piniendzy to u buka to u teesa
dusia
a gdzie gwiazda wieczoru nasz krzysio?????
cholerny tees znowu nic
Beatato dasz jakom 5 tale na multi??
https://youtu.be/--AXvWSzRN4 na dzień dobry klip od paftego
a takie 11,22,55,79,80??/
https://youtu.be/--AXvWSzRN4 fajne te Brat Hankimiód dla uszów
może być BEA ale czy wyjdzie?
https://youtu.be/--AXvWSzRN4
zagu zdrówko
może być wieczór,nie ma sprawy
33
3/5 i bereta ,nie chcą dać 5/5 luje
qurwia od rana musze klnąć bo qurwa 6 zł wygrane a przegrane 18 i tak w kółko macieju
oddajcie coś kasy bęcwały tees a nie tylko pod swoją żyć ładować
Janosikmasz jakom 5 na multi pewnom?
a co sądfzicie tak piątala na MULTI???? 4,12,19,22,24
DUSIA
DOKTORZE zbadaj tą piątke
ładny qurwia pech oto liczby co dałem na mini lotto a wylażły w multi 2,9,11,22,41 i psiakrew nie dałem tego na multi czemu mnie taki pech prześladuje a tak kasy trzeba
witam państwatylko 2/5 w ex przekrencie 5 zł qurwa
nic nie idzie wygrać wpłacasz dwie dyszki wyciongasz 5 zeta albo nic
i tak wkoło macieju
to podaj doktorze jakom recepture na dziś w postaci dobrych zdrowych liczb
i jakąś osłonke na te liczby coby byki tees nie zoobokowały
nie no dsajcie jakom 5 multi na dziś bo już pół renty wczora poszło na buty i chlyb zostało 150 do końca miecha jak żyć panie prezydencie jak żyć
jakom prace jo na rencie
i to jeszcze z najniższej ok.600 zł ociupanom do 330 zł mam siąść i płakać wygrać nie idziew
kredyt bym wzioł żebym nie musioł potem spłacać/ kominy/
mrówka faraona akurat nie udaje ,sytuacja budżetowo domowa dstrasznie ciężka nie ze swojej winy nie chciałabyś sie zamienić
tak właŚNie Polaczki umią ,żadnego zrozumienia tylko kopa w d... czyś ty chory bezradny to se qurwa radż ot polandia pierd.....na a za granicą szwecja czy szwajcaria każdy obywatel ma dostać niemałą kasę a w polandii tylko wyciągnąć od bidoków jeszcze
jakby ci barachło ściągali z najniższej renty co ponoć niewolno ,to nie był byś wqurwiony??
jakbym qurwa był sam to 330 zł 3 dni i po piniondzach a gdzie reszta??to jest chore chory kraj gdzie chory musi bardziej kombinować niż zdrowy aby przeżyć
150 zeta do końca mioesiąca jak żyć panie prezydencie jak żyć???