Wpisy użytkownika martini1906
Łącznie 129 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 793 613. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Dzis liczby typu 5,10,15,10... Wpada 9 i biorę 8/8
20*
Dzis liczby typu 5,10,15,20 sztuk 9 i wpada moje 8/8
Guten morgen
Nocki odbębnione i nalezy sie zapłata...o 14 ewentualnie 21:40 8/8 mm
Niebawem bonus zostanie rozbity za sprawa mojego systemu
Siemano
Czesc zag u mnie wczoraj 4/8
Jeszcz 147 minut do końca dniówki i losowania 8/8
Mój system na multi lotka
Wybieram sobie parke liczb Np 23 i 24
I do tego dokładam wszystkie kombinacje na 4 z 10 od Np 61 do 70 zeby zagrać 6/6 jesli wpadają 4 z tego przedziału masz pewne 4 na 6 jak do tego twoja parka 6/6 dziekuje za uwage
Bez komentarza
Dokładasz progresję do tego i wygrywasz
Większy wkład ale duzo większe szanse na trafienie czegokolwiek aniżeli takie skreślanie
Śledzę te stronę od kilku lat ciagle te same nicki i ciagle analizy a co losowanie tylko łapka w dół miłej nocy
Ale tez progresja i liczenie na minimum chyba 6 na 10
Majpan kultury trochę i spokoju ducha
Przykładowo dzis wybierasz 24 i 25 parke plus 2 z 10 przedział 70 tek i masz kilka 4/4
Inwestycja około 50 zł a zysk No wlasnie...
Nie ważne 3mta sie
Ja od jutra ruszam systemem za 180 zł na losowanie w ep Xd a teraz spadam spac rzyczac wszystkim trafnych skreśleń elo
Rzecz jasna życząc słownik w iPhone żenada xd
Witam wszystkich !!! Pragnę sie podzielić moja historia z TS. Przez ostatnie 36 losowań koszt 180 zł grałem ten sam kupon na liczby typu 5,10,15,20,25...do wczoraj wygrałem bagatela 12 zł 3 x 4/8. Dzis po pracy sprawdzam wyniki mm i co widzę oto sa 7/8. Zadaje wiec pytanie czy mam takiego pecha? Ależ nie...odpowiedz znacie sami pozdrawiam maszynę do multi multi i ten komputer napewno nie jest to amiga 600 dziekuje za uwage
Ja nie nazywam to pechem... Czy nie mamy przykładowo liczb na kuponie o 1 mniej lub wiecej otóż mamy :-))) nigdy w stronę grającego te liczby... Zreszta nie trzeba grać by to wiedzieć wystarczy zobaczyć ilośc wygranych typu 4/10 a 9/10 czy te dziesiątki tysiecy ma pecha, a No nie ale za co by Małysz na Dakar pojechał...
angierski pewna jest tylko śmierć i h...wa tesciowa
« Poprzednie 100Kolejne »