Wpisy użytkownika mala557
Łącznie 23 646 wpisów w archiwum, pokazane od nr 195 544. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
tak jak kiedyś szczęściara napisała - myśląc pozytywnie przyciągasz same dobre rzeczy

dla każdego nadejdą dobre czasy, trzeba tylko być cierpliwym i czekać na swoją kolej

albinlotto ale to nie był dowcip to szczera prawda
zawsze coś wygrasz
zawsze coś wygrasz
albinlotto a dlaczego tylko na 14-stą? jesteś uprzedzony jakoś do godziny 22:15?

albinlotto kusi mnie, żeby wysłać numerki tylko z mojego przedziału
co Ty na to?
co Ty na to?mala1438 wygrana w Mini już odebrana?
Jakie masz typy na wieczorne losowanie?
Jakie masz typy na wieczorne losowanie?mala1438 dobrze, że nie spojrzałaś na numerki z chybika bo jeżeli zgubiłaś kupnik i wejdzie cała piąteczka to 
Ja dziś poślę 3 zakłady: 12,13,14,22,32
1,2,3,12,32 1,11,32,33,34

Ja dziś poślę 3 zakłady: 12,13,14,22,32
1,2,3,12,32 1,11,32,33,34

dziś jak wygram w Mini to dla wszystkich czekoladka w Manufakturze - tak jak obiecałam

korn748 musimy ciągle w myślach powtarzać 1,11... a na pewno wpadną

albinlotto kiedy znów będziesz miał widzenie trafnych numerów - daj znać jak tylko Cię taka wena najdzie

albinlotto kompiuter mi się psuje, pomóż mi wytypować 8 numerków, żeby móc kupić sobie nowy

...Kto wie czy z rogiem nie stoją Anioł z Bogiem i warto mieć marzenia, doczekać ich spełnienia...

daniel32a oczywiście, my możemy sobie tylko o takiej kwocie pomarzyć
wszystko z góry jest i tak ustawione
wszystko z góry jest i tak ustawione
daniel32a nie trzeba posiadać takich informacji, żeby wiedzieć co jest grane

albinlotto przeważnie TS robi tak, żeby nikt nie wygrał, a jak już padnie ta wygrana to też nie wiadomo czy to przypadkowa osoba czy....

najlepiej to by było poszukać jakiegoś dobrego hakera co by im ten systemik odrobinę pozmieniał

już mam 2 pukony wytypowane za niedługo idę je nadać do pobliskiej kolektury z nadzieją na ewntualną wygraną

no i oczywiście wezmę jakąś zdrapkę, jakby nie było to dużo szmalu dziś odbiorę

korn748 podoba mnie się Twoja 10-tka, tym bardziej, że podobnie typuję
biorę pod uwagę 9,32,33,78,79
biorę pod uwagę 9,32,33,78,79