Wpisy użytkownika maj
Łącznie 1 089 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 535 655. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Liczby następujące po sobie np 1,2 czy 3,4 itd rzadko znikaja dwie na raz na dłuższy czas
Nie wspomnę o ciągach np 1,2,3 .. itd to wszystko można wykorzystać na korzyść gracza i czym więcej ma takich pierdółek w arsenale tym bardziej rosną szanse żeby stracić 50 gr a nie 2,50
4 535 654. maj 2022-09-29 (21:37)
14,,16 w ostatnim loso sprzyja którejś z tych 11,,13,,15 chyba ze powt 14 lub 16 to nie
4 535 653. maj 2022-09-29 (21:32)
Na 79 lub 80 raczej ostatnie dzwonki, rzadko ociągaja się dwie na raz dłuższy czas
4 535 644. maj 2022-09-29 (21:21)
Brakuje liczby 07 w ostatnich losowaniach żeby być jako tako pewnym liczby 80 a liczba 13 całkiem, całkiem.
14,,16 w ostatnim loso sprzyja którejś z tych 11,,13,,15 chyba ze powt 14 lub 16 to nie
4 535 653. maj 2022-09-29 (21:32)
Na 79 lub 80 raczej ostatnie dzwonki, rzadko ociągaja się dwie na raz dłuższy czas
4 535 644. maj 2022-09-29 (21:21)
Brakuje liczby 07 w ostatnich losowaniach żeby być jako tako pewnym liczby 80 a liczba 13 całkiem, całkiem.
Jest taki watek na forum pt Sufitowe tam o Motylku coś nabazgrałem niedawno
Szkoda tej 01 a miałem napisać bo Bolek31 miał ją a ja zacząłem wtedy tu bazgrać
Sebastian i Turcja
widzę dużo niezdrowej zazdrości a zazdrość żre wam tak zwanego farta i zdrowie.
widzę dużo niezdrowej zazdrości a zazdrość żre wam tak zwanego farta i zdrowie.
Między innym przez zazdrość rusek zabija Ukraińca dla telewizora z płaskim ekranem.
kedzior ciesz sie że nie u władzy pełowcy bo byś już dawno nie miał na siedzenie tutaj czyli internet
ale jak tak się prosicie to kto zabroni
ale jak tak się prosicie to kto zabroni
Myślę że Polak to istota co to lubi dostać w D
i ta mentalność jak to pełowiec powiedział niejaki Radek o którym głośno ostatnio z wiadomych sprzedajnych przyczyn > " MURZYŃSKA MENTALNOŚĆ"
i ta mentalność jak to pełowiec powiedział niejaki Radek o którym głośno ostatnio z wiadomych sprzedajnych przyczyn > " MURZYŃSKA MENTALNOŚĆ"
Chcecie zapirdalać na szparagi u Pana Niemca proszę bardzo Lewactwo to załatwi moment ha ha ha
Zgadnij kedzior dlaczego tak było?
i dlaczego tak będzie jak lewaczki dorwą się znowu dzięki bożym barankom.
i dlaczego tak będzie jak lewaczki dorwą się znowu dzięki bożym barankom.
Prawdę pisząc to racja
z głupimi lepiej zgubić
a litość to zbrodnia.
szkoda klawiatury na zatwardzenie umysłowe
z głupimi lepiej zgubić
a litość to zbrodnia.
szkoda klawiatury na zatwardzenie umysłowe
Nic dziwnego ze jak przestaniesz być przydatny to wyrzuci cię do domu starców.
Janeczka
Porównaj z innymi i dokładnie przeczytaj wpis gdzie mowa o przejściu na inny tak zwany sposób.
Porównaj z innymi i dokładnie przeczytaj wpis gdzie mowa o przejściu na inny tak zwany sposób.
Oj przepraszam raz po wklejeniu podniecił się z przyczyn mi nie znanych niejaki mywiktory czy jakoś tak
Nie podnieca to tak gawiedzi jak obrażanie uczuć religijnych
ale ciśnienie tak samo podniesie
( Fotki Sebastiana )
ale ciśnienie tak samo podniesie
( Fotki Sebastiana )
Mewa >> "tym co widzę i nie mam zablokowanych"
ha ha ha dobre cały czas wszystkich " widzisz" po co ten cyrk? Dziecko jesteś?
ha ha ha dobre cały czas wszystkich " widzisz" po co ten cyrk? Dziecko jesteś?
Tak sobie myślę że Sebastian powinien wygrać i to nie jakies grosze typu 5/5 w mm
być może ktoś mu w tym pomoże
być może ktoś mu w tym pomoże