Wpisy użytkownika maj
Łącznie 1 089 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 525 728. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
@4 525 727maj: no co TY ...w zomo robiłeś
Raczej pytanie powinno być >> zomo ( bez ro ) ....?
Raczej pytanie powinno być >> zomo ( bez ro ) ....?
Bo kazdy kto psioczy na mój ukochany PIS takim jest nawet jak o tym nie wie
Szanuję tylko prawdziwych Twardych Patriotów a resztę okrągło-słownych nijakich ..........mydłków...
Co do cyferek to taki towar zalega mi na półkach 13,11,53,29,,,,47,57,77,2,,,,,69-?
Teraz pomyśleć jak nie daj Bóg stanęlibyśmy w takiej samej sytuacji jak Ukraina
i czytając te płaczliwe teksty tych chłoptasiów >> od razu BIAŁA FLAGA ...............
i czytając te płaczliwe teksty tych chłoptasiów >> od razu BIAŁA FLAGA ...............
Co Ty chcesz mi udowodnić Brandi.... to że cykorzyna w chwili próby ..........?
A na razie bawcie sie w wielkie tajemnice cyferkowe i jak to nie zdradzać kury co złote jajka
chłopcy
chłopcy
waldus
nawet nie sprawdzam tej rewelacji ale daję uciąć paznokiec z najmniejszego palca u nogi że rzadkie to i słabe do wykorzystania.
nawet nie sprawdzam tej rewelacji ale daję uciąć paznokiec z najmniejszego palca u nogi że rzadkie to i słabe do wykorzystania.
Sporo tu piszecie że TS oszukuje więc po uj grać? sporo piszecie ze jak kudłaty losuje to uj albo chuda nie ma persi i też pecha przynosi
Po pierwsze jeżeli TS oszukuje to nie wygrasz jeden z drugim ani typując ani chybił trafił.
Z sufitu 3/6 i 3/7 ale najlepsze jest to ze dwie pierwsze w jednym jak i w drugim zestawie trafione
Pobawcie sie w sufit być może z czasem okaze się to najlepsze typowanie
Myślę że jak byśmy zaczęli zbiorowy gwałt na liczbach to TS straciłby cnotę
Liczby z sufitu na 10 sekund przed wpisem ślina przyniosła na język 26,53
Wrzucaj liczby z sufitu a nóż widelec odkryjesz w sobie większy talent niż Jackowskie Janosiki
Chciałeś Mulag UNI-? to teraz nie jęcz ze trzeba wykonywać kremlowskie prykazy za pomocą niemców
UNIA to niemcy w kieszeni rusa >> rus i niemiec naszym przyjacielem od wieków
Więc dalej pluj na PIS ( który jako jedyna partia nieco się temu przeciwstawia) i bądź jasnogrodowym .......i jęcz i płacz i płać i trać.
Oki głosujcie na niemca w kieszeni rusa
kto bogatemu w rozum zabroni
kto bogatemu w rozum zabroni
Tylko ze tych jęków Waszych tych wrednawych tekstów typu PISUARY << (tunie trzeba przeredagować tekstu widzę) żadna sieć nie udźwignie
Brandi..
dobrze wiesz o czym piszę dziwi mnie tylko te zacietrzewienie
dobrze wiesz o czym piszę dziwi mnie tylko te zacietrzewienie
POpłyniemy szeroką rzeką na szparagi u pana niemca
historia głupców nic nie nauczy
historia głupców nic nie nauczy