Wpisy użytkownika maj
Łącznie 1 089 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 515 963. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
RT1 wspomniałeś o ósemkach w typowaniu miałeś dwie 18 i 78 obie trafione ale żadnej nie dałeś w 5/5
Widzę ze Waldus nie należy do tutejszych chytrusków to dobrze. To bardzo dobrze.
Waldus nie chcę wiedzieć jak typujesz ( złota kura itd. ) chce wiedzieć czy potrafisz >> 4 516 379
https://www.msn.com/pl-pl/finanse/najpopularniejsze-artykuly/reparacje-polska-b%C4%99dzie-si%C4%99-domaga%C4%87-od-niemiec-6-bilion%C3%B3w-220-mld-z%C5%82otych/ar-AA11lGIW?rc=1&ocid=winp1taskbar&cvid=26de9504f00b4b46c57b4a48cfdfde6d
Inflacja, drogie paliwo, czy wojna nie jest winą ani PIS-u ani PO itd. jest winą naszej CHCIWOŚCI.
4 517 661. Janosik 2009 Nie dopisałeś ze jest to mąka z kasztanów jadalnych.
Tak własnie wygląda typowa MANIPULACJA a manipulantom nie warto wierzyć.
Tak własnie wygląda typowa MANIPULACJA a manipulantom nie warto wierzyć.
A teraz łyknij trochę wiedzy dlaczego jest za 16,51 i za 55,60 powodzenia
https://dziennikzachodni.pl/szok-w-katowicach-para-uprawiala-seks-na-lotnisku-w-pyrzowicach-na-oczach-ludzi-zapomnieli-sie-w-bialy-dzien-na-parkingu/ar/c1-16818017
Pierwsze losowanie MM grubo po 2000 losowań nie padła żadna liczba z tego losowania.
Moze "pobawimy" się i dorzucicie czasami dalszy ciąg tego spostrzeżenia?
Wujek chodzi o to że dopiero w 2176 losowaniu nie padła żadna liczba z pierwszego losowania.
w drugim losowaniu sytuacja na pewno podobna ale sporo liczb innych niż w pierwszym ITD.
Wiesz jak dla mnie możesz sobie wierzyć w latajacy makaron tylko bez poniżania innych.
Oki jak nie wiesz to może i rzeczywiście przypadek goni przypadek nie ma tematu trzymaj się ciepło i koś mamonę
Żeby tyle energii przeznaczyć na pomysły służące wspólnemu dobru co na żarcie się między sobą to Polska byłaby potęgą światową
Kogo nazywasz "pisuary" ludzi? gardzisz nimi? jaki masz zysk z tego?
Złem nigdy nie osiągniesz nic dobrego Andreas więc po prostu szkodzisz sam sobie.
Andreas myślę że zrozumiałeś, mnie nie obrazisz nie podniosłes mi cisnienia nawet o 1 mmHg
...a swoje ciśnienie lepiej zacznij kontrolować jak jeszcze tego nie robisz.
Andreas zmarnowałeś swój czas na nic nie znaczące. Nie szkoda Ci życia na to?
Teraz rozumiem dlaczego Admin nosił się z zamiarem zlikwidowania tego czatu.
Z drugiej strony bez czatu bez takich "mądrości" Multipasko prawdopodobnie by szybko traciło na......
Z "trzeciej" strony ludzie którzy zajrzeli pierwszy raz na ten czat nie znając tego portalu wcześniej zapewne w sporej części nigdy się na nim nie zarejestrują.
Też tracę teraz pieniądze nawet spore ale wiem kto sprzedał kraj a kto tego nie robi.
Emerytka szanuję Cię z pewnych względów, błagam nie pisz tego do mnie do prawie całej reszty tutaj jak najbardziej
Jesteś inteligentna i nie zacietrzewiona ale kumam po co to piszesz
Janosik
PO wczorajszym twoim wpisie widzę ze nie masz bladziuchnego pojęcia o ówczesnym polu walki ani o sprzęcie jakiego sie teraz używa nie wspomnę że wcześniej myliłeś 250 gramowe opakowanie mąki z 1000 gramowym. Nieźle
PO wczorajszym twoim wpisie widzę ze nie masz bladziuchnego pojęcia o ówczesnym polu walki ani o sprzęcie jakiego sie teraz używa nie wspomnę że wcześniej myliłeś 250 gramowe opakowanie mąki z 1000 gramowym. Nieźle
Jak chcesz dokopać pisiorom czy osobom wierzącym to przynajmniej podawaj jakieś sprawdzone info a nie takie dla mało-mózgowych
Bywalec napisz coś o przekręcie np. na Czajce jak potrafisz czytać i rozumieć co przeczytałeś
Twój mistrz też raz wierzy raz nie raz broni niemców przed reparacjami a za godzinę nie
To dla Galika dziwne pytania zadawał ostatnio Galik posłuchaj tego faceta z prawej on zna się na rzeczy.
Prze nas do wojny? Oki nie mam więcej nic do Ciebie trzymaj się ciepło Pa
4 519 868. panoramix
Chciałbym żeby tak było ale nie łudźmy się obaj wiemy jak tu jest i jak zapewne dalej będzie
Chciałbym żeby tak było ale nie łudźmy się obaj wiemy jak tu jest i jak zapewne dalej będzie
Bywalec
Polska to nie jedno podwórko a ty jesteś jak ten chłop co tylko swojej miedzy pilnuje a reszta może iść w pi.............
Tylko ze bez reszty twoje podwórko szybciutko zniknie dzieciaku.
Polska to nie jedno podwórko a ty jesteś jak ten chłop co tylko swojej miedzy pilnuje a reszta może iść w pi.............
Tylko ze bez reszty twoje podwórko szybciutko zniknie dzieciaku.
Janosik na forum jest wątek Polowanie na trafienie 13/20 przez 30 losowań od teraz podawaj ile będzie trafień w moim ostatnim tam wpisie.