Wpisy użytkownika m_max
Łącznie 2 069 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 581 184. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
aaaa... to mini... wiosna...to ja również uwielbiam mini... oglądać
...a ile kolizji będzie na drodze jak się ciepło zrobi ... przez te wasze mini
no to bardzo, bardzo supcio... ... ja akurat w mini nie gram.. jakoś tam liczb nie czuję i nie wiem co skreślać
...a znając moje szczęście jak wyślę mini i powiedzmy trafię 4... to wtedy będą płacić 12 pln za 4 - co pewnie w historii ts nigdy tyle nie płacili za 4
w mulit u mnie również ... do dupki ... październik, listopad, grudzień ... to był dobry czas dla mnie na multi
... a długość mini taka na jaką kobieta sobie pozwoli ... chociaż widziałem w tamtym roku mini, że nie nazwałbym tego mini .. uuuuu gorąco
...i.. mini o którym lorey pisała, bo wiosna idzie... i jak tu się teraz skupić na typowaniu
coś bardzo mnie ... hm... .. 5..3..8.. 13?hmmm za dużo tych myśli dziś
... nio kuźwa.. tę 6 dziś tuliłem, aby skreślić o 14.00.. skreśliłem i dała mi kosza.. więc na 21.40.. ja daje jej kosza
ostatnio byłem tu w lutym więc pytam ilu tu nowych mulitmilionerów mamy ?
ups.. myślałem, że tu rozmowa jest o typowaniu liczb w TS, ale po tym tekście powyżej widocznie pomyliłem adresy
jak więcej będą zarabiać to... my więcej oddamy ...
aktualnie (jak już nie większy) nasz dług publiczny rośnie o 9,3 mln zł na godzinę! (tak na godzinę) czyli 2568 zł na sekundę!
aktualnie (jak już nie większy) nasz dług publiczny rośnie o 9,3 mln zł na godzinę! (tak na godzinę) czyli 2568 zł na sekundę!
Współczucie dla nowo narodzonych dzieciaków ... tylko się urodzi i już ma długu 30 tys. zł
@5 547 620 multipasko: dobre 1/1 , lepsze było 6/6
« Poprzednie 100Kolejne »