Wpisy użytkownika m_max
Łącznie 2 069 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 550 548. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
EstyMy moi dziadkowie również już nie żyją,ale zawsze o nich pamiętam
... no proszę jaki zbieg okoliczności... sąsiadka dzwoniła i powiedziała, że jest w potrzebie ... ciekawe czy coś na dotyk
to było dobre "w szkole uczyłem się o trójkątach" .. czyli a2+b2 = c2
dlaczego od 18:46 nikt nie piszę ... ? przecież losowanie jest dopiero za 2 godzin. 45 minut i 56 sekund
hm..... kto gra na powtórki ... bo ja nigdy tak nie grałem... ale chyba coś bym dziś obstawił
Faral - co do ugranie ... to ja zawsze planuję ... ale cosik TS leci sobie w kulki ... takie "żółte" ... i nie losuje moich
MoccaCaffe - może to -> https://www.youtube.com/watch?v=NdYWuo9OFAw
MoccaCaffe -> muzyka / to zależy czy chcesz słuchać czy się ruszać i słuchać
MoccaCaffe -> oczywiście klasyka, a to -> https://www.youtube.com/watch?v=XmSdTa9kaiQ
mnie U2 - With Or Without You.. to przypomina film z `94 Eksplozja
MoccaCaffe - widocznie to Ty mój rocznik ... bo również to oglądałem w "ładnych czasach"
MoccaCaffe -> 885 "brucea lee ile to ja razy za małego deski rozkładałam wyimaginowanie albo ściany przebijałam ufff..."... tak dawno się nie ubawiłem ... oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu...
MoccaCaffe..... ... nie mogę --> wpis ... 900... może pisz mi tak zawsze rano jak muszę iść do roboty ... wtedy szef będzie mnie widział zawsze z taką twarzą na początek dnia
MoccaCaffe - ... "...nawet jak ze mnie się śmieją" -> nie w tym sensie mi chodziło jeśli o mnie chodzi ... a jak ktoś tak robi to nie wie o co chodzi i widocznie nie ten wiek
MoccaCaffe - jak lubisz się śmiać to proponuję film Ted... i Ted 2... uśmiałem się do
zbigniew -> wpis 927... to jeśli będziesz tak "bzykał" i się rozmnażał, to kto Ci da na te Twoje potomstwa?!!! za co będziesz je utrzymywał ?..
....tekst w stylu "bykowe' mnie roz***la <- to pewnie zostało ocenzurowane .. więc literuję r o z p i e r d a l a.... przykład... młodzi ludzie mają po 3 dzieci, nie mają co jeść .. państwo nie pomoże ... ale tekst ... mało w Polsce dzieci
jeśliby wprowadzili tzw. "bykowe" - to już nie 1/3 młodych ludzi ucieknie z Polski tylko 3/4
MoccaCaffe -> Ted i Ted 2 należy oglądać z dystansem ... zależy kto jaki humor lubi ... ja się ubawiłem na - co do filmy Seksmisja to oczywiście klasyk .. co jakiś czas wracam do tego filmu i oglądam do pełnego ususzenia uzębienia
oki oki oki.. więc od dziś, kto wygra daje 10% wygranej dla dzieciaczków w potrzebie
.. pewnie jeszcze nie znał jeszcze polski słynnych słów ... spi... cenzura .... laj
bez tego 2xjeszcze "pewnie jeszcze nie znał polski słynnych słów ... spi... cenzura .... laj"
zbigniew... czyli nie chcesz już, aby były w ogóle jakiekolwiek wygrane ?
zbigniew i Ty nie boisz się pisać takich tekstów...? - nie wiesz - u nas inwigilacja jest już legalna ! .. wszystko co piszesz jest znane dla ....
angierski -> płacisz podatek, że żyjesz, lub "bzykasz", ale nie "trafiasz"... ale jak trafisz ... masz fajnego potomka ... tylko teraz ... " WYCHOWAJ JE SAM " ... szukaj pracy... i najlepiej wyjedź .. to są słowa młodej matki ... której ostatni wysłuchałem
... i taka jest prawda... ludzie słuchają ... obietnic ... przed wyborami ... po wyborach.. dupaa... następne wybory ... młodzi ludzie, którzy mogę glosować nie idą ... "bo po co"... taki słyszę tekst
krasnalek -> 039 jeśli tak... to bez urazy ... ale to nie ojciec !