Wpisy użytkownika m_max
Łącznie 2 069 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 541 629. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
..chodzi Ci o...
Mamrot- wyśmienite wino owocowe produkcji krajowej, bardzo słodkie,
z dużą zawartością substancji wzbogacających smak - głównie siarki.
Ze względu na swoje wyborne walory smakowe i niską cenę uwielbiane przez lumpów (tzw. kolesi)
Mamrot- wyśmienite wino owocowe produkcji krajowej, bardzo słodkie,
z dużą zawartością substancji wzbogacających smak - głównie siarki.
Ze względu na swoje wyborne walory smakowe i niską cenę uwielbiane przez lumpów (tzw. kolesi)
2 541 641. krasnalek 2016-01-12 (21:07) Białystok
mamrocik to się litrami pija na ławeczce
mamrocik to się litrami pija na ławeczce
2 541 659. krasnalek 2016-01-12 (21:11) Białystok
wasyl paliwo do rakiety lepsze
wasyl paliwo do rakiety lepsze
krasnalek - od Twoich tekstów to już mnie brzuch boli, a sąsiedzie to już mnie chyba mają dość
... mamrot otwarty ... więc jak zacznę mamrotać to proszę o wyrozumiałość
lorey ... z winogron jest super... no może nie tylko soczek ... bo ostatnio robiłem winko
zmykam na spacer z psem, a później do wyrka - kolorowych życzę wszystkim
Papa to luzik...po czasie będziesz widział, kiedy ile liczb i za ile
Papa jak chcesz to wykorzystaj moje liczby, ale czy z tego coś będzie to nie wiem , czy z plusem będzie lepiej tego również nie wiem
tak jak piszę angierski, typuj te liczby, - chociaż ja typuje tylko 5,8 i 10
tak Papa 5/5 to 1800 z+ - bez plusa to 700pln, ja wolę trafić 700 i wysłać dwa zakłady niż jeden
angierski - tak i nie, tzn. szansa jest zawsze mniejsza, ale nie wiem jak u Ciebie, ale jak jak wysyłam bez plusa (chociaż często na plus nie gram) to ten + wchodzi i wtedy jest niedosyt
Papa wcale długo w tym nie siedzę, trochę gram później przerwa i nawet długa przerwa
o Papa masze podpowiedz Janosika, że moje liczby z 520 są na NIE... oczywiście Twój wybór czy wyślesz czy nie
tak Papa ostatnia to plus... czasami fajna jest o ile ją trafisz , ale jak chcesz zagrać o ten + to musisz 2x zapłacić
Papa nie... ostatnia liczba to taka jaka zostanie wylosowana (czytaj. 20).. czyli jak skreślisz 10,20 i zostanie z tych Twoich wylosowana jako ostatnia 10 lub 20 to masz plus
to po co skreślać 9/10 jak według Ciebie 4/4 jest takie proste trafić... podaj nam te liczby 4 a my już będziemy wiedzieć jak je zamienić na lepszą kaskę niż 9/10
Papa ... i nic Ci nie powiedzą ... trzeba czuja, wyczucia, przeczucia ... krótko mówiąc nadal trzeba się uczcić .... jak to mówią przez cała życie
wow... lubię historię, ale tyle tego, że maja głowa by tego nie pomściła
... a to jak dla dziewczynek mini, to ja chce poznać dziewczynkę od mini
lorey ... fakt .. mini na wiosnę ... a 5/5 to jeszcze trafimy przed wiosną
ufff. a myślałem już, że źle trafiłem z tym rytmem do tematu ... ale dzięki
Papa tak jak lorey ... 34 nie mam, mam 35... ale pamiętaj wybór należy do Ciebie
Papa jak to mówią jest mętlik w głowie to znaczy, że głowa pracuję ...