Wpisy użytkownika m_max
Łącznie 2 069 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 538 599. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
to dlaczego do wiadomości na nasze jest 3,200mld.. jak z tego 40% zapier....
angierski nasze TS zabiera 10%... chyba, że liczysz jeszcze 50% wpływów... ale z drugiej strony jakby sobie nie liczyli tego 50% to co z tego by mieli?
Janosik o ile jeszcze można, to takie małe pytanie... co sądzisz na 14.00 o
35,41,46,48,50,58,61,65?
35,41,46,48,50,58,61,65?
angierski 10% - to podatek czyli zabiera US (czytaj. państwo) ... czyli od wygranej powyżej 2280 zł
Janosik - oki... to zdrówka życzę, oraz szybkiego powrotu do zdrowia
to widocznie się minęliśmy ... więc oki... nie będę się narzucał ..
lorey - to faktycznie musieliśmy się minąć, bo po moim wpisie 2 538 718 już nie było mnie przy kompie
lorey jak jesteś to pomyśl o liczbach ... które będę podawał na "gorąco" ... na gorącą ,a ja taki dziś zimny
lorey ... jest chociaż jedna liczba Twoja w tych moich 5 które podałem ?
jak znam swoje szczęście w życiu ... - to pewnie będzie 5/5 jak nie wyślę
Andrew - Twoja kombinacja pewnie też była dobra... tylko wysłałeś w nie ten dzień
Jacek... spokojnie... nie ty pierwszy i nie ty ostatni ... ja tak nie raz zrobiłem... typowałem na "sucho" a tu bummmm trafiony .... dlatego tego nie robię ... a dziś właśnie zrobiłem
nad 37 się zastanawiam, .... hm... nie wiem czy nie bardziej 47 będzie
Gosia - krasnalki chyba nie ma ... no chyba, że milczy i inwigilację stosuję
podobno większe jest prawdopodobieństwo zostania prezydentem niż trafienie w powerball
ale, prawdopodobieństwo - prawdopodobieństwem, ktoś to trafi, ale lepiej niech będzie to kilka osób - od takiej forsy to można samemu zwariować i zero przyjemności będzie z posiadania takiej kaski
krasnalek ... to dziś trafisz i już nie będziesz musiała pracować
jacek... ale jak zagrała żona, to żona ma do kieszonki 120zł, a nie Ty