Wpisy użytkownika m_max
Łącznie 2 069 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 535 405. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
lorey... hm... wytypować ... zostawić ... niech się "przegryzie" a na końcu przyprawić ?
że krasnalek jest - jak to sama przyznała jest "gorąca" to ma dziś 6/6 w lotto - lorey 5/5 w MM... a ja ?
krasnalek... tak wiem, że pytanie... a moje to retoryczne pytanie...
krasnalek - kolorowych czyli 10/10+... oczywiście jutro podaj mi te sen liczbowo
no to również zmykam ... po dzisiejszej pracy jestem zje...y jak koń po westernie
angierski ja C++ nie znam - jak dla mnie wkurzająca składnia ... więc nie wiem
teraz tak myślę, że nawet na takim poziomie znam, że mógłbym taki program napisać
a ja właśnie pomyślałem, że taki system powinien opierać się na bazie losowań
nno tak... ale tu musisz znów wiedzieć, kiedy dana liczba z tej pary zostanie wylosowana
hm...również tak myślę, ale faktycznie tych kombinacji jest uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..... i trochę
właśnie myślę, co taki program powinien posiadać... i tyle przyszło mi pomysłów do głowy, że już sam nie wiem
z drugiej strony delphi jest środowiskiem obiektowym ... więc jedna dobra klasa napisana i powinno być proste ?
analiza liczb losowanych po liczbie X..., szukanie najlepszej liczby do pary XY czyli 3/3... hm... no jest tego, jest
no muszę to przeanalizować - pomysły na papier, a później cosik z tego może powstanie
coś dawał pewnie będzie... ale tak myślę, że tyko statystykę .. nie wiem jaki algorytm będzie dobry... wyczucia maszyny nie nauczysz
teraz tak zerkam w mapkę ... i myślę, że nie ma sensu analizować, aż tyle losowań ... jedna odpowiednia procedura... tylko ile losowań brać pod uwagę ....?
ja również na spacerku z ze swoim psiorem ... chociaż bardziej to on wyprowadza mnie
Tadeo - jeśli o mnie chodzi to czym bardziej się przykładam do typowania to dupa z tego jest... a jak tak z wyczucia ... i 5/5 się trafi
lorey - ja jakoś w mini słabizna ... chociaż mam zasadę, że nie puszczam na chybika, ale mówię cóż...wysłałem 12 zakładów w mini i co... dupka, ... 1 x dwójka na 12 zakładów
lorey - ty 3/5 lub 4/5 i mówisz, że straciłaś talent ....
to w moim przypadku 2/5 na 12 zakładów jak można nazwać...chyba beztalenciem
to w moim przypadku 2/5 na 12 zakładów jak można nazwać...chyba beztalenciem
Tadeo - ale za to masz fajnie... każdą kasiorkę odbierzesz - spacerkiem 100m i kaska jest... a ja... 24 grudnia 5/5...a pani ma pan tu wygraną 700 zł, ale ja panu takich pieniędzy nie dam bo nie mam
Tadeo - o tym samym sobie pomyślałem, ja wysyłałem dziś MM... obym tak trafił... to bym powiedział coś w firmie
Tadeo - dobrze powiedziane ... to spotykamy się jutro wszyscy po odbiór wygranych - tylko duże torby zabrać
to nie jest taniec ... ale...
http://bebzol.com/pl/Blizniaki-ktore-jeszcze-nie-wiedza-ze-sie-urodzily.132681.html
http://bebzol.com/pl/Blizniaki-ktore-jeszcze-nie-wiedza-ze-sie-urodzily.132681.html
lorey - tak ciekawe...i wzruszające - i pomyśleć, że taki byłem mały
no co ty... bliźniakiem nie jestem... ale x lat temu pewnie byłem taki mały