Wpisy użytkownika lotto7
Łącznie 1 412 wpisów w archiwum, pokazane od nr 442 502. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ale jakbym miał blisko i pewność żebym się tam dopchał to bym poszedł
siemka a co myslicie o takie 8semce w multi
11,14,34,51,64,65,75,80 stawka razy 2
no comment
no comment
siemka a co myslicie o takie 8semce w multi
labo nie ..
c***owe

labo nie ..
c***owe

cholerka nie patrzę na Twój profil
Nie spodziewałem się że mogę tam to znaleźć
Nie spodziewałem się że mogę tam to znaleźć

Darek to wyślij następnym razem na mail i wystarczy mi jeden czy dwa kupony a nie wszystkie
anzu nic ciekawego ciągle ten frank i frank i rating i Usa ,giełdy itd.
krzys97119
"ale zwykle kilka wysyłam " to jak gram
a obecnie to nie gram już od 14 dni
"ale zwykle kilka wysyłam " to jak gram
a obecnie to nie gram już od 14 dni

ale typuję i piszę sobie na kartce typy jaki bym dal jakbym, grał i jak uznam że umiem typować dobrze to może zagram coś
jak narazaie zaoszczędziłem dużo i polecam Wam 
Czytajcie mój profil

Czytajcie mój profil
krzys97119
dla mnie to nie stres umiem porazić sobie z wieloma rzeczami
nie pierwszy raz robię taka przerwę
dla mnie to nie stres umiem porazić sobie z wieloma rzeczami
nie pierwszy raz robię taka przerwę
znam się na hazardzie i jak widzę ile ludzi tu przegrywa to mnie skłania do tego żeby reagować bo widzę że niektórzy sobie nie radzą albo nie są świadomi tego że tracą
lila jak Ty mi mówisz że puszczasz trójki które wg mnie jest ciężko trafić i to z taka stawką to ja Cię nie rozumiem
lila wiem ale nie sądzę żebyś była na plusie a dla mnie to jest wyraźny sygnał do przerwy albo do całkowitego zakończenia gry
***player***
każdy nalogowy hazardzista tak mówi a popatrz na przykład Wiśniewskiego od milonera spadł do zera
każdy nalogowy hazardzista tak mówi a popatrz na przykład Wiśniewskiego od milonera spadł do zera

ja miałem nauczycielkę od matmy która miała magistra za kasę bo kompletnie nic nie umiała
dobrze że to było w gimnazjum bo łatwy materiał i można było samemu się szybko nuuczyć
dobrze że to było w gimnazjum bo łatwy materiał i można było samemu się szybko nuuczyć
"normalna szanująca sie kobieta,która nie chce byc uzalezniona pracuje i w dupie ma kasę męża,poza tym kobiety teraz zarabiają więcej niż mężczyźni"
I takiej żony bym nie chciał mieć bo kto by się dziećmi zajął.
I takiej żony bym nie chciał mieć bo kto by się dziećmi zajął.