Wpisy użytkownika lotto7
Łącznie 1 412 wpisów w archiwum, pokazane od nr 416 778. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
spook niestety tak bo glosują na PO które robi z nas i naszego kraju pośmiewisko 

multi multi pisz pisz ja się nie obrażam 
Ale trzeba wybrać PIS bo widzisz sam co PO zrobiło i chce sprzedać jeszcze LOTOS i to komu ? Rosji..

Ale trzeba wybrać PIS bo widzisz sam co PO zrobiło i chce sprzedać jeszcze LOTOS i to komu ? Rosji..
spook tak bo to kraj bohaterów.
Tylko my jesteśmy tak religijni mamy tyle symboli religii jak np.Jasna Góra
Tylko my jesteśmy tak religijni mamy tyle symboli religii jak np.Jasna Góra
Cieszę się że Trybunał konstytucyjny zabronił 2 dniowych wyborów!
Nie będzie fałszerstwa !
Nie będzie fałszerstwa !
PIS zamierza wysłać 25 000 ludzi aby chroniło i pilnowało komisji zęby nie było fałszerstwa !
nikczemnick a od kiedy to jest forum ?
Zapamiętaj sobie to jest czat o dupie marynie !
Zapamiętaj sobie to jest czat o dupie marynie !
no to jak tam Cię tego nauczyli to teraz rozumiem dlaczego tak pieprzysz
PiS domaga się od premiera Donalda Tuska wyjaśnień w sprawie podróży jego syna do Chin. Kilka miesięcy temu Michał Tusk pojechał do Państwa Środka na koszt Polskich Kolei Państwowych. Niedawno wyszło na jaw, że jego wyjazd sponsorowała też jedna z chińskich firm, będąca właścicielem konsorcjum COVEC, które niedawno zostało wyrzucone z budowy autostrady A2.
O sprawie napisała we wtorek "Gazeta Polska" - zobacz artykuł. Według dziennikarzy gazety, to nie koniec skandalu, bowiem firma brata prezesa PKP, który zabrał Tuska do Chin, wykonuje prace energetyczne i telekomunikacyjne na tej samej autostradzie.
Gazeta sugeruje tym samym, ze syn Donalda Tuska brał udział w potężnym, międzynarodowym przekręcie.
O sprawie napisała we wtorek "Gazeta Polska" - zobacz artykuł. Według dziennikarzy gazety, to nie koniec skandalu, bowiem firma brata prezesa PKP, który zabrał Tuska do Chin, wykonuje prace energetyczne i telekomunikacyjne na tej samej autostradzie.
Gazeta sugeruje tym samym, ze syn Donalda Tuska brał udział w potężnym, międzynarodowym przekręcie.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,73074,title,Chinska-draka-Michala-Tuska,wid,13629529,wiadomosc_prasa.html
Tu jest kolejny artykuł
Tu jest kolejny artykuł
anzu dzięki za gratki za TK, czytałem kiedyś czat bo czegoś szukałem i wpadłem na to przypadkiem 

Gigantyczna afera na Pomorzu? Może chodzić o dziesiątki milionów złotych
Oficerowie Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego wkroczyli do biura Agencji Rozwoju Pomorza S.A. Szukali dowodów na niegospodarność przy rozdzielaniu środków unijnych. Może chodzić o kilkadziesiąt milionów złotych - informuje portal Wybrzeże24.pl.
Cezary Szostak, szef Prokuratury Rejonowej Gdańsk Oliwa, potwierdził, że z początkiem maja wszczęto postępowanie. - Postępowanie dotyczy niegospodarności przy rozporządzaniu środkami publicznymi, przekazanymi z Unii Europejskiej na dofinansowanie projektów realizowanych przez podmioty gospodarcze z Pomorza - wyjaśnił.
Według informacji portalu Wybrzeże24.pl, może chodzić o 40 milionów złotych.
- Nasze działania dotyczą jednego z wątków działania Agencji Rozwoju Pomorza Gdańskiego - powiedziała ppłk Katarzyna Bernecka z gdańskiej delegatury ABW.
Prezes Agencji Rozwoju Pomorza Gdańskiego S.A. Łukasz Żelewski powiedział, że Agencja "z racji dysponowania środkami publicznymi oraz charakteru prowadzonej działalności, jest często poddawana rutynowym kontrolom m.in. instytucji audytujących wydatkowanie środków unijnych, Urzędu Kontroli Skarbowej, Państwowej Inspekcji Pracy, Najwyższej Izby Kontroli, Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego czy Centralnego Biura Śledczego". Dodał, że postępowanie prowadzone przez gdańską prokuraturę dotyczy "wdrażania I Osi Priorytetowej Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego 2007-2013".
ARP odpowiada za wdrażanie Funduszy Europejskich dla firm i instytucji. W Agencji Rozwoju Pomorza S.A. Jedynym akcjonariuszem jest woj. pomorskie - oprócz rady nadzorczej to urząd marszałkowski i zarząd województwa sprawuje nadzór właścicielski nad Agencją.
komentarze :
Już teraz wiem dlaczego PO miało na Pomorzu tak duże poparcie
.Złodzieje się kupy trzymają.
PO po prostu czuje się coraz pewniej przy robieniu przekrętów. wywalili Kurską z interesu, ale pewnie kobieta była sprytniejsza i zostawiła sobie dokumentację paru wałków pezesunia na wszelki wypadek. A facet PO prostu był zbyt chciwy. zostawiłby ją na etacie i miałby swięty spokój
Oficerowie Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego wkroczyli do biura Agencji Rozwoju Pomorza S.A. Szukali dowodów na niegospodarność przy rozdzielaniu środków unijnych. Może chodzić o kilkadziesiąt milionów złotych - informuje portal Wybrzeże24.pl.
Cezary Szostak, szef Prokuratury Rejonowej Gdańsk Oliwa, potwierdził, że z początkiem maja wszczęto postępowanie. - Postępowanie dotyczy niegospodarności przy rozporządzaniu środkami publicznymi, przekazanymi z Unii Europejskiej na dofinansowanie projektów realizowanych przez podmioty gospodarcze z Pomorza - wyjaśnił.
Według informacji portalu Wybrzeże24.pl, może chodzić o 40 milionów złotych.
- Nasze działania dotyczą jednego z wątków działania Agencji Rozwoju Pomorza Gdańskiego - powiedziała ppłk Katarzyna Bernecka z gdańskiej delegatury ABW.
Prezes Agencji Rozwoju Pomorza Gdańskiego S.A. Łukasz Żelewski powiedział, że Agencja "z racji dysponowania środkami publicznymi oraz charakteru prowadzonej działalności, jest często poddawana rutynowym kontrolom m.in. instytucji audytujących wydatkowanie środków unijnych, Urzędu Kontroli Skarbowej, Państwowej Inspekcji Pracy, Najwyższej Izby Kontroli, Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego czy Centralnego Biura Śledczego". Dodał, że postępowanie prowadzone przez gdańską prokuraturę dotyczy "wdrażania I Osi Priorytetowej Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego 2007-2013".
ARP odpowiada za wdrażanie Funduszy Europejskich dla firm i instytucji. W Agencji Rozwoju Pomorza S.A. Jedynym akcjonariuszem jest woj. pomorskie - oprócz rady nadzorczej to urząd marszałkowski i zarząd województwa sprawuje nadzór właścicielski nad Agencją.
komentarze :
Już teraz wiem dlaczego PO miało na Pomorzu tak duże poparcie
.Złodzieje się kupy trzymają.
PO po prostu czuje się coraz pewniej przy robieniu przekrętów. wywalili Kurską z interesu, ale pewnie kobieta była sprytniejsza i zostawiła sobie dokumentację paru wałków pezesunia na wszelki wypadek. A facet PO prostu był zbyt chciwy. zostawiłby ją na etacie i miałby swięty spokój
Gała tylko nie przegraj,bo łatwiej przegrać niż wygrać 
Niech Cię nie kusi na dużą liczbę zakładów
Grosz do grosza a będzie kokosza

Niech Cię nie kusi na dużą liczbę zakładów

Grosz do grosza a będzie kokosza

7 22 1 15 8 54 72 63 42 79 57 64 40 80 77 52 58 24 53 26
A to co ?
O to chodzi ?
A to co ?
O to chodzi ?
amour tak ale Darek mi wyśle tylko skan kuponu.
Ja nie będę grał tymi liczbami.
Ja nie będę grał tymi liczbami.