Wpisy użytkownika linoqe
Łącznie 312 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 919 692. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ktoś powiedział
kiedys żeby zobaczyć damską pupę trzeba było rozchylić majtki, a teraz żeby zobaczyć majtki trzeba rozchylić pośladki
kiedys żeby zobaczyć damską pupę trzeba było rozchylić majtki, a teraz żeby zobaczyć majtki trzeba rozchylić pośladki
witam, moje typy 2,4,8,22,27,31,39,41,52,57 albo padną, albo nie
gdybym mieszkał w małej mieścinie i taką kasę wygrał to następnego dnia bym zniknął mam nadzieje że samowolnie!?
ale mieszkam w mieście i rozdałem wszystko sąsiadom że by nikomu nic nie mówili
nie mają pojęci ci którzy nie wygrali dużo kasy, jaka schiza jest do momentu przelania kasy na konto
wtedy chyba jeszcze tak nie kantowali, ale! podzieliłem się z osmioma szczęsliwacami
fajne czasy, były teraz lipa 8/ 10 w mm w pażdzierniku, nie jocia maszyna wytypowała pewnie dla tego było jeszcze 8 zwycięzcó bo maszyna losuje te co nie powinny paść , a tu... zong przegrali
po cichu licze na jeszcze, ale "nie po polsku" nie stety ustąpię chetnie mieksca potrzebującym
ale na pocieszenie dodam że jest w czym wibierać więc do pracy miłe panie
jocia weż konturówkę do reki połóż się z nią do łózka, rano spisz to co zobaczysz w lustrze na pukon, zmyj nocny makijaż, i zacznij normalny dzień, na pewno coś trafisz. Choć może nie spij za długo bo jak kobieta śpi to dojrzewa!
dobra,żartowałem umówmy się ja wezmę konturówkę i jak już zaśniesz to namaluje ci te cholerne liczby. ok
póżniej ewentualnie 2 ósemki. No i dziesątka ile razy tem zechcesz stawka!
jocia no chyba wiesz że im większa stawka tym większe emocje, od 250 k do okoła
no fajnie było, super miłe towarzystwo, ale muszę iść bo za pół godziny do pracy, a jeszcze się nie położyłem
pozdrawiam, bez
pozdrawiam, bez
Witam, niepochamowanych jutro padną liczby ....
obok,
odwróćmy pukony i skreślmy zwierciadlane odbicie
obok,
odwróćmy pukony i skreślmy zwierciadlane odbicie
oczęta Twe nie skorne są do łez przed 3 nad ranem, NIE KŁAM!! co jutro padnie powiedz szybko i dobrej nocy
uwielbiam szczęście innych, ... jak stąd odejdę zostanę aniołem, bo na razie to tak bardzo lubie pogrzeszyć...
15 tak . to jest liczba która obudzi się znów dzisiejszego dnia i zrujnuje typy tych którzy poszli już spać, ale przedłuży dyżur tym zasypijącym już, przynosząc jednak komuś farta w niedziele
Jocia .... jak to na to wychodzi!? zrobiłaś rachunek sumienia? czy serce Ci nagle walnęło??
Czat zmusza ludzi do polityki, ale cieszę Jocia że zdrówko dopisuje
Jocia 99,7% jest pewne? bo będe bezlitosny dal czystych i sumiennych
aby zdobyć zaufanie, uważam że nie powinno, a raczej na pewno nie padną liczby poniżej 1 nki i powyżej 80 tki. MAM JEDNAK WRAŻENIE ZE 1-40 bedzie słabe, a wzmocni się o kilka więcej trafnych przedział liczb 20-60 ale sumienie mam nie czyste w przeciwieństwie do Joci jak na moje 18 lat, skreślajcie środki, bo mają pozytywne motki
ostatnia sobota karnawału sie kończy więc otwieram dla wszystkich zdrowia 0,7 łyżki
do Jocia "były kiedys w Katowicach w Galeri" nie lubie jak mnie kobieta oklamuje,
kłamałaś też, wcześniej , więc zrechabilituj się natychmiast( proces trwa - czatowicze- pasko -prezes-pasko-prezes-pasko) ja ) to troche trwa ale sumienie tak jak wcześniej pisałąś czyste - bezcenne
Jocia 10 wdechów jeden wydech, jak przeżyjesz odpisz, generalnie relaksujesz się tu na czacie 2 hałery dziennie więć siły odzyskasz, polakami sie nie przejmuj, a prawdziwi Polacy Ci nie ubliżą , bo po co
, prawie jak moje minolęm się tez z 77, choć nie bardzo wiem czemu, może.... albo nie.
http://www.youtube.com/watch?v=XqiJZ7Ss-pc&list=UUh0b3mtU1PuwWljJnkmazjw
Jocia numerologia zamkniętana swięta, rozumiem że nie czarujesz juz cyfrek i jestes - zostałaś na tem czacie dle rilaksu
Jocia chodzi mi o jego samo poczucie w rondelku, Youtuba dla Youci http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk
Jocia ja sie tu wysilam żeby po pół... nocy błedów gramatycznych nie robić, toś się miski czepiła, rondel brytfanna czy wanna - indor indyk czy indyczka wymoczona ma być p********
idę kończyć obierać jajka, zostało mi jeszcze ok 630szt.
mw swiąt
mw swiąt
w tamtym roku lepiliśmy zajączki ze śniegu, lub kulismy we w lodzie