Wpisy użytkownika leniwiec
Łącznie 591 wpisów w archiwum, pokazane od nr 694 437. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jak patrze na Ciebie to mi ciagle sie przypomina rondo w wyszogrodzie i płońsk i płock
dzzis widze ze znow pozno wszyscy ida dzis 13 i do pracy nie ida
a o sklepie nic nie wiem, poniewaz tak opgolnie to jestem spod białego
przed losowaniem w trakcie a po sprawdzeniu numerkow bedzie i zostanie sie tylko
oczywiscie ze koniec swiata a wtedy sie dowiemy w jaki sposob nas oszukiwali
moja byla tez tak mowila ale jak dostala bukiet roz to zmienila zdanie
piekne kwiaty dzialaja na kazda kobiete ale oczywiscie sie mowi ze ten bukiet kwiatow przy Tobie dopiero naieraja pelnego piekna
hej masz racje wszystko sie moze zdarzyc
przed losowaniem kazdy mysli ze sie uda wygrac i bedzie i w trakcie losowania sie zastanawia czy akurat to co trzeba wyslal i okazuje sie ze wszystko obok i czlowiek sie na TS i zostaje sie i sie pocieszyc ze jutro na 14 bedzie lepiej
przed losowaniem kazdy mysli ze sie uda wygrac i bedzie i w trakcie losowania sie zastanawia czy akurat to co trzeba wyslal i okazuje sie ze wszystko obok i czlowiek sie na TS i zostaje sie i sie pocieszyc ze jutro na 14 bedzie lepiej
WITAM wsxystkich Xnajomych i nienajomych
Lila
Kathy
Toja
13max
Madxia
Cxarna
i Innych
Pasko
Lila
Kathy
Toja
13max
Madxia
Cxarna
i Innych
Pasko
tak sie zastanawiam zatypowałem 10 jak zobaczycie po losowaniu ze leniwiec trafil 10/10 i to mnie tu wiecej nie bedzie hahahaha
Darencioo Ci co jezdza ciezarowkami to tez niektorzy nie spią po 48 a czasami 72
a niech mi ktos powie skad ten system wziasc na ekspres skrocony 12 liczb czy to o duzy chodzilo ze 12 liczb i na 9 zakladow rozpisuje
wiem wiem sam jezdze patelnia to max trzy dni i poszedlem spac nie dalem rady wiecej ale takie rzeczy to lekka przesada