Wpisy użytkownika leb
Łącznie 1 207 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 328 610. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
i to wszystko gram z chybika wiadomo tyly sa, ale nie takie jak w Multi i raz na jakis czas wpadnie ta 3 i 4 z chybil
Zbigniew rozloz ten zakladjeden na czyniki pierwsze, a konkretnie daj np.3930,36,10,3,29,8
Nie gram w Multi bo mie zniecheciło do siebieco skreslilem i wyslalem to obok wpadalo to juz nie gram od tygodnia
Wasyl to grobo wtopiles ,ale powaznie taka kwote czy z kosmosu wzieles, bo nie wieze ze przez 20 ponad lat liczyles dokladnie ile wtopiles
nie gralem skreslilem wytypowalem pol godziny przed losowaniem i jeszcze zmienialem ale i tak bym nie wyslala, bo nie mam cierpliwosci do tego
ja tak wypisalem u gory na forum miedzy innym 28-29-30-31-32-36 - mozna sprawdzic u gory na forum napisalem przed 14
Damian o glowna wygrana czyli z 10 i tez masza jako system 8 z 10 trafic to tez dobrze chyba 520zl
Wasyl jescze wtroche wyzej napisalem liczby ktore mogly wpasc na 14
Wasyl wiesz ik=le mialem takich kuponow co oboki mnostwo ich bylo w Multi
Damian czyl kiepsko musialo isc, jak pamientam to ty miales kiedys 11 z 12 w Kaskade?
z mojej rodziny gra na 8 i pokazywal mi kupon jak wszystkie omn=inely o jedno
sam wytypowal daty idt. standard teraz mial z dat popijaku wyslal bo tak to nie gra w Multi to mial 2x 5 z 8
jak by on i jego corka sie urodzily date jeden do przodu i do tylu to by mial i 8 i wiecej jak by gral na 10
wasyl przewaznie sie powtarza z pare liczb z poprzedniego losowania nawet 11liczb8,9
Wasyl nie patrzac na twoj wpis to tez mi tak wpadlo 11 liczb i napisalem
ja na przyklad robie tak jak jest 29 to w nastepnym loswani daje 29 i 30 lub 35 to i 35,36
sa przypadki ze ludzie nawet trafiaja 1 zakladem glowna juz nie mowiac miejsze wygrane ale tez ciesza
Damian a nie wiesz czy klijentka wygrala tym 1 zakladem z chybika czy wytypowala?
Zbigniew mowisz ze zagrales w lotto systemem z 7 i miales 6 x 3/7 w Lotto+ na 7 zakladow to albo masz duze szczescie albo bajki piszesz i to mowisz ze to wszystko z chybika no to powiem jestes w czepku urodzony, chcial bym tobie wierzyc ze na 7 zakladow system(7) trafiles 6 x 3/7 w Lotto+ , ale jakos mi cieszko w to uwierzyc, bo ja tez gralem i wiem inne przypadki i na prade jest cieszko trafic nawet systemem 7 to 3/7?
ja mam znajomego co gdzies zagral systemem z 10 razy 7/49 i wiem ze rasz mial 3 i 4 bbez plusa gral to zaplacil 21zl bez plusa a z to 28zl
Zbigniew to wzoc we wtork skana z Lotto+ ok, to uwierze , wtedy nie bende mial wyjscia
Zgrywus ok gra losowa ale lepiej grac w ta gre co szanse sa 1 do 1mln. niz 1 do 100mln. powiedz mi w co lepiej wkladac swoja gotowke?
nie mowie o inwestycjach realnych tylko o grach liczbowych np. co sa na cala Europe lub USA tak jak np 1 d0 120mln. szansa bo amerkanow jest 350mln.ludnosci
Zbigniew to mial duzo szczescia, mowi sie tak ze mial wiecej szczescia niz rozumu
ja raz wzyciu zagralem 3z3 gdzies 15lat temu i mialem 3z3 z chybika i to byl pierwszy i moj ostatni raz ze gralem w multi z 3/3, duzo sie zastanawiam ze by tak zagrac teraz ale co do czgo to skreslam naj miej z 6,7lub 10, poprostu mialem fart zaklad kosztowal w tedy gdzies 1,25 to wygralem =27zl 3z3 w multi na chybil
Zgrywus zgadza sie ale ostatnio mi nie wchodzi po 1 meczu nawet jak mi na jednym kuponie weszlo na 20 meczy 19 weszlo to jeden wdope i czlowieka szlak trafia
ale na razie jestem do przodu jesli chodzi u Buka tylko w te Multi same plecy teraz nie wyslalem ale bym mial 5z10
co wygralem te 27zl na tamte czasy kupon kosztowal wtedy 1,20czy1,25
i tylko raz tak poscilem i juz wiecej nie puszczalem gralem na 5 liczb w Multi ale ani razu nie mialem 5 w Multi
ale ja tez dlugo nie gralem bo nie umiem tak zyc totolotkiem,jak nie idzie pare razy to poprostu nie gram i .
nie mam cierpliwosci ,no kiedys nie mialem teraz na tym dluzej siedze z przerwami ale i tak juz gdzies tydzien nie gram w Multi bo mie wko . . a
dzisiaj skreslilem w Multi od jakiegos czasu i bym mial 5z 10 ,ale co to jest te 2`zl lub 4 oczywiscie na 1 zakladzie nie mowie o wiekszych wkladach ale jak bym rospisal to moze cos wiekszego by weszlo ale i tak nie gram szkoda kasy
Zbigniew te liczby tak z bamby czy troche czasu ci zajelo nad mysleniem co skreslic analizowales tak jak tu inni analizoja?
Czarek, albo dajesz do kadego typu x4 dodatkowej, albo sie trzymasz jednej np.2
ja nie rozumiem jak ja typoje no to daje jedna bo mysle ze wpadnie a nie w 1 w drogim 3 , a co bendziesz jak trafisz 5z 35 i ta dodatkowa bendziesz mial 1 a bendzie 2 no to tylko sie w. .
Czarek nie wiem jakim tropem jestes pewny ze w jednym zakladzie ta dodadkowa jest a w drogim inna i 5 liczb innych?
np.jestem pewny dodatkwej 2i4 to daje w tych samych zakladach te 2 rozlozone na 2 zakladach bo jak bym trafil wszystkie 5 i ta ostatnia z tych 4 nie wpadla bym no to lipa
mekykanskie totalizatora to juz wogule prawdopodobienstwo ze trafisz liczy 1 do 120mln. , a w USA mieszka 350 mln. ludnosci
czyli predzej cie meteoryt piepsznie niz ty tam trasfisz glowna, wieksze jest prawdopodobienstwo ze trafi ciebie meteoryt