Wpisy użytkownika krys
Łącznie 2 307 wpisów w archiwum, pokazane od nr 826 379. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
TatraMocna - Mowisz, ze musiz opic wygraną To piwko bys postawil chociaz a nie
TatraMocna - to by się konta podało i przelewki , a ty tez trafiles 5/5 ?
Tatra - To ładnie, szkoda ze nie podowiles stawki to by bylo w 5/5 z 1300zl
Tatra - poświęc z 100ziko wez 100 zdrapek moze cos grubszego wejdzie ;PP
Tatra - Średnio 5/5 nie udalo się trafić , zazwyczaj to sie zwraca albo więcej, roznie....
Tatra - tyle lata sam.... ze male prawdopod... ze akurat twoj spadnie
Tatra - To tak jak jakbys mial trafić 6 w Lotto, tak z tym samolotem prędzej Cie trzasnie piorun niz trafisz tak mowią
gg36
Szkoda nie pusciles, tez tak mialem A masz jakies 5/5 na dziś ?
Szkoda nie pusciles, tez tak mialem A masz jakies 5/5 na dziś ?
Lila
Niby tak, ale i tak to nic nie daje, na 14 widze 6 i 11 bo jak nie to tedy trzeba wyciągnąc z tego bębna
Niby tak, ale i tak to nic nie daje, na 14 widze 6 i 11 bo jak nie to tedy trzeba wyciągnąc z tego bębna
Lila
Haha, to by nie starczylo miejsca na wylysowanie tego , zaliczyli by wszystkie w bębnie tez
Haha, to by nie starczylo miejsca na wylysowanie tego , zaliczyli by wszystkie w bębnie tez
Lila
A jak , mam pytanie wiesz moze czy mozna w nicku zmienić coś, probowalem ale nie dalo rady....
A jak , mam pytanie wiesz moze czy mozna w nicku zmienić coś, probowalem ale nie dalo rady....
Lila
No robiem tak, ale jak chcialem coś zmienic to odrazu wyrzucalo mnie do strony gł...
No robiem tak, ale jak chcialem coś zmienic to odrazu wyrzucalo mnie do strony gł...
Lila
Jakoś wole duze, przy zakladaniu konta robilem duze ale tak wyszlo ;/, byłoby tak bardziej estetycznie
Jakoś wole duze, przy zakladaniu konta robilem duze ale tak wyszlo ;/, byłoby tak bardziej estetycznie