Wpisy użytkownika kocur
Łącznie 9 748 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 259 023. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
To jest wszystko teoria. A praktyka zna inne przypadki. Trzeba próbować za mniejsze kwoty żeby nie było rozczarowania.
Jeżeli uważasz że z tych chybił trafił jest jakiś pewniak to go zostaw a zmień inna liczbę.
Moja dziesiątka na losowanie o godz. 14
2,23,28,35,36,41,45,53,54,58
2,23,28,35,36,41,45,53,54,58
Na plusy przeważnie wypadają liczby które rzadko są wylosowywane ale na dziś dla odmiany 23..
Ja gorszy nie będę.
Dziś fileciki z kurczaka z ziemniaczkami i papryczka marynowana..
Dziś fileciki z kurczaka z ziemniaczkami i papryczka marynowana..
W mini się bardziej opłaca. Szybciej trafisz w mini niż 10/10 w multi
Ja powiem tak telewizora nie posiadam i nie zamierzam nawet jak trafię piątkę w mini lotka
Miałem fuksa bo czytnik się zepsuł i baba musiała wpisywać ręcznie a ludzi trochę było
To za mini............ coopera
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,nissan-na-torach-br-mini-na-chodniku,69241.html
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,nissan-na-torach-br-mini-na-chodniku,69241.html
Cześć wszystkim. Kondi jak miałeś niewiele do puszczenia to mógł ręcznie wpisać ja wczoraj tak samo miałem.
Zawsze wypisuję przed 14 a po czternastej korekta i na 22 jest jak znalazł.
Ja wysyłam też na wieczór, chyba że jestem ma zakupach to przy okazji wysyłam przed 14.
Mam więcej czasu aby zakreślić dobre liczby no gdzie ten dolar ? A jest
Pozostało trzecie sto tysięcy a kalendarzu. A tak poza ty to ładnie zrobili z ta zdrapką na stronie. Drapiesz i same choinki. Podniecenie idziesz kupić a tu dupa... tak miałem ch***je z tsu
unhappy Ja tak samo kupiłem raz. Według mnie to oni wiedzą jaka partia idzie do jakiej kolektóry
Dostają dane z kolektur że zeszła partia x zdrapek i wiedza czy ktoś trafił i tylko czekają na delikwenta
na 90% jestem tez pewien, ze wiedza tez, do jakiej kolektury idzie jaka paczka (o jakim numerze)... OCZYWIŚCIE
Taki kod to jak numer na banknocie. Wiedza gdzie jest każda pojedyncza zdrapka
A przy stu tysiącach to przecież nie muszę skanować zdrapki. A reszta numeru jest po zdrapaniu
Jak tego dokonać ? To było by jak atak łysych hakerów na serwery fabryki grzebieni
Totalizator zleca produkcję zdrapek. Daje numery kodów kreskowych, ilość wygranych, odpowiednią losowość wygranych, jak mają być posortowane, itd itd
Tak sądzę że tak jest. Na pewno dostęp postronnych ludzi jest bardzo ograniczony przy produkcji a maszyna nie wie co drukuję Maszyną steruje inny komputer
Maszyna drukująca jest tylko narzędziem. Zdrapki to takie inne banknoty dla TSa
TS pewnie udostępnia dane na czas produkcji a potem zabiera z powrotem
Zdrapkę taką za 5 zeta to kilka razy sprawdzam zanim wyrzucę a jeszcze sprawdzam w maszynie.
U mnie tylko w Domino 20 zeta jedna kostka i była by główna wygrana
Ja raz kupiłem początkiem roku jeszcze niektóre kolektury mają Domino
Ktoś wydrapał w Bitwie Morskiej 55 tyś a ta zdrapka już jakiś czas jest z nami
Wiedzą że dzisiaj ale nie podali gdzie. Chyba że podają po wybraniu wygranej ?