Wpisy użytkownika kathy
Łącznie 21 369 wpisów w archiwum, pokazane od nr 133 098. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
tola dzis w multi przy skresleniu 10/10 wygrało jakąkolwiek kwote 36.550 osób, wiele osób nie wygrało nic. Myślisz, że oni nie chcieli wygrać 10/10?
kiedyś na starych maszynach w Dużego Lotka to łatwo było wygrać.ciągle jakąs czwórke miałam, o trójkach nie mówiąc

właśnie wróciłam z kolektury i widziałam jak facet z ch/t wybrał 600 zł, kupon był za 5 zł. nie wiem czy stawka x 2 czy plus 

Dzień Dobry Jasiu.
wczoraj wieczorem włączyłam tele5
i tam też Wieleba siedzi....
niedługo będzie strach wogóle włączyć telewizor

wczoraj wieczorem włączyłam tele5
i tam też Wieleba siedzi....
niedługo będzie strach wogóle włączyć telewizor

neptuś z gdańska jest...
ma się chyba dobrze, bo na forum coś testuje
pewnie nie ma ochoty z nami rozmawiać
ma się chyba dobrze, bo na forum coś testuje
pewnie nie ma ochoty z nami rozmawiać

xelom...uważaj co byś nie wypadł z tego prawie mercedesa, bo sobie 4 literki poobijasz

Jasiu...mojej 5 dawno nie było....może
po tym jak wczoraj widziałam tego typa odbierającego od niechcenia te 600 stów z chybika, zastanawiam się nad sensem
myślenia nad liczbami
po tym jak wczoraj widziałam tego typa odbierającego od niechcenia te 600 stów z chybika, zastanawiam się nad sensem
myślenia nad liczbami

Jasiu....no ja nie patrze pod takim kątem
grunt, że wymachała pare złociszy tymi chudymi łapkami 
Rafał
grunt, że wymachała pare złociszy tymi chudymi łapkami 
Rafał

taaa, siedzi wielebny przed kompem i śledzi co tam kocio dzis typuje 

Adaś, nie liczę coby mnie głowa nie bolała, ale zaczęłam grać w styczniu i juz 5 miałam wtedy 5/5 i inne, razem 910 i tak co rusz cos, stratna nie jestem 

Monet... ja mam propozycje żeby sie powtórzyły i 1 i 2, dodatkowo te moje wczoraj z 14 
jesli wielebny czyta to niech ustawi

jesli wielebny czyta to niech ustawi

to niech lepiej z niej wylezie
wielebny dawaj, pokaż na co cię stać

wielebny dawaj, pokaż na co cię stać

witam ponownie
Jasiu sprawdź jeszcze raz Twoje statystyki z 14.00 wczoraj, bo co by nie patrzyć to moje 7 i 25 to 2 z 2
Jasiu sprawdź jeszcze raz Twoje statystyki z 14.00 wczoraj, bo co by nie patrzyć to moje 7 i 25 to 2 z 2

olejki i mascidła....trzeba bylo wczesniej powiedziec że potrzebujesz
wczoraj po raz pierwszy od nowego studia oglądałam losowanie z głosem....koszmar