Wpisy użytkownika kathy
Łącznie 21 369 wpisów w archiwum, pokazane od nr 130 027. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
xelom.witaj w klubie. u mnie cyferki wysłane na lotto były w mini. byłoby kilka trójek i czwórek

Adaś, 25 mam zawsze, a w pewniakach to tak sobie wpisuję
co akurat mnie natchnie. i nie broniłam tam zaglądać, znaczy w moje typowania 
co akurat mnie natchnie. i nie broniłam tam zaglądać, znaczy w moje typowania 
rysiek...ja tez dziś sporo miałam do zrobienia, ale Ty nawet na maila nic

oświadczam wszem i wobec, że mam w d.... wygrywanie. od dziś gram dla frajdy i po to żeby z Wami pogadać 

umówiłabym się z ryśkiem w tej kwaterze głownej, ale jak mi nie zależy na wygranej to jak to miałoby wyglądać hmmmm

bartek ok będziesz przyzwoitką, oczywiście jak ryszardos się zgodzi 

jak będzie Was dwóch na golasa to już nie zamkna bo pomyslą że to jakis maraton 

Robaczkutrzydziestyszósty (co kolowiek to oznacza)
mogę coś zaproponować po 12-tej

mogę coś zaproponować po 12-tej
mi się jeden spełnił...kiedyś ciągle mi się śniło, że kieruje samochodem (a nie miałam wtedy prawa jazdy)
i to mi się spełniło
i to mi się spełniło
no to nie za bardzo on kochany.... a jakby miał troche pomyślunku do tego to by wiedział, że wprawy trzeba
i by Ci głupot nie gadał
i by Ci głupot nie gadałSirMavins
"Wg mnie głównym problemem jest fakt, ze podczas jazdy kobieta myśli o zbyt wielu sprawach, facet o jednej. I tu leży sedno - skupienie się na TYLKO i wyłącznie jeździe daje o wiele lepsze efekty niż "głowienie się" nad wieloma sprawami na raz."
czy to znaczy, że ja jestem facetem?
"Wg mnie głównym problemem jest fakt, ze podczas jazdy kobieta myśli o zbyt wielu sprawach, facet o jednej. I tu leży sedno - skupienie się na TYLKO i wyłącznie jeździe daje o wiele lepsze efekty niż "głowienie się" nad wieloma sprawami na raz."
czy to znaczy, że ja jestem facetem?

belcia

ja od wczoraj olewam wygrywanie a ten bonus to wogóle mam gdzieś

ja od wczoraj olewam wygrywanie a ten bonus to wogóle mam gdzieś

tola, nie ma wymiany, albo przyjmujesz takie albo nie 
mag...a w du...z wygraną od wczoraj
byle zdrowie było 

mag...a w du...z wygraną od wczoraj
byle zdrowie było 
możecie gadać co chcecie, ale ja np dziękuje ts-owi, że jest bo gdyby nie ts nie byłoby multipasko, gdyby nie multipasko nie poznałabym fajnych ludzi 

a co tu sie dzieje? wystarczy na chwile opuścić szacowne grono i co ja widze? 

kuponiki zaś najlepiej wysłać tam gdzie się wygra
a kawa.... nie powiem
a kawa.... nie powiem

no niestety Robaczku, ale imprezki w każdy weekend jakieś są, znaczy koncerty i takie tam

tola pisałas, że cabrio sprzedałas to chyba masz kasę, chyba nie przegrałaś całego cabrio, co?

no kochani idę zainwestować w stadiony, bo jeszcze baltic areny nie zdążą wybudować i nie będziecie mieli co obstawiać u buka

oj Robaczku to ja rzeczywiście musze uważać bo ja na samym początku tego gdanska, myslałam, że może gdzieś bokami to bym spokojnie po ulicach chodziła 

jak miniesz pierwszą estakadę (dumna nazwa) od elbląga to ja juz w pobliżu