Wpisy użytkownika kathy
Łącznie 21 369 wpisów w archiwum, pokazane od nr 122 801. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
belciu...to nieśmiało miało być... teraz
bo te niedobre znów wylosowały brzydkie numerki
bo te niedobre znów wylosowały brzydkie numerkihipcio...doradca na warunkowym i takie numery? wyleci na zbity pisk 
żarcia nie dostanie to zobaczymy jaki mądry będzie

żarcia nie dostanie to zobaczymy jaki mądry będzie

witam ponownie.
poszłam ci ja odwiedzić neptunka
i co widzę? chyba trzech panów myje toto po różnych częściach neptuniego ciała a on ani drgnie
zamiast pogonić i domagać się żeby jakieś babki go wyczyściły to stoi jak ten słup
poszłam ci ja odwiedzić neptunka

i co widzę? chyba trzech panów myje toto po różnych częściach neptuniego ciała a on ani drgnie

zamiast pogonić i domagać się żeby jakieś babki go wyczyściły to stoi jak ten słup

Gała... nie gniewam się...podam Ci nr konta i mi oddasz te 2,50 
gratki dla belci i ricardosa

gratki dla belci i ricardosa

belciu...miałam i co z tego jak ten kangurzy skok wszystko popsuł
mogłam skreślić twoje 14 lat w wawce, 34 z nicka, tak sobie pomyślałam ale nie skreśliłam
ricardos
mogłam skreślić twoje 14 lat w wawce, 34 z nicka, tak sobie pomyślałam ale nie skreśliłam

ricardos

hipcio...to chyba nie ma żadnego znaczenia, próbowałam to z keno i nici 

hipcio...ja myślę, że to po prostu trzeba mieć farta żeby wygrać, jakby człowiek wiedział kiedy wygra to by zagrał raz a porządnie

hipcio...dziękuję ale sama ją zjem
doradca ma ostrą dietę póki się nie poprawi w typowaniach
doradca ma ostrą dietę póki się nie poprawi w typowaniachricardos ...jak wyraziłeś zgodę na nowy regulamin NK to wspomniana NK będzie miała prawo korzystać z wszystkiego co umieściłeś w swoim profilu
Ryśku...będą mogli używać Twoich zdjęć do wszystkiego co im się przyśni...np. zobaczysz się w fakcie z pamelą anderson

ja nigdy nie korzystałam z NK i nie mam zamiaru korzystać ale niektórzy mogą mieć problem 

czy ktoś korzysta z poczty na WP? czy tylko ja mam problem czy to jakaś ogólna awaria? 

dziś zaszaleję w mini za radą dobrego przyjaciela 
wyślę 10 zakładów na ch/t

wyślę 10 zakładów na ch/t

pięknaja
od przyjaciela miałam dostać zestaw w południe i nie ma
więc tylko chybiki mi zostały
od przyjaciela miałam dostać zestaw w południe i nie ma

więc tylko chybiki mi zostały

hipcio...mówiłam Ci już dawno...graj stałymi
a jak zmieniasz to wyrzucaj te kupony od razu
a jak zmieniasz to wyrzucaj te kupony od razu