Wpisy użytkownika kasika
Łącznie 1 756 wpisów w archiwum, pokazane od nr 363 509. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
cześć mała
andro podaj przykład na dzisiejszym losowaniu z 14 proszę
andro podaj przykład na dzisiejszym losowaniu z 14 proszę
cześć wszystkim

lila a Ty najbardziej jakie liczby przeczuwasz że wejdą na wieczór

lila a Ty najbardziej jakie liczby przeczuwasz że wejdą na wieczór
u mnie też brak światła w okolicy drzewa połamane nie mówiąc o tym że zostawiłam okna pootwierane jak wychodziłam i mi się wejście od strychu przesunęło nie wiem jak dach zaczął przeciekać więc nie powiem że się nie boję bo deszcz zaczął ponownie lać
lunatyczka ...brawo za dżem też lubię ale znam ten ze starym wokalistą właśnie słucham tej piosenki którą masz w profilu
nigdy nie byłam na ich koncercie chętnie bym się wybrała może kiedyś mi się uda
lunatyczka ...szukam w internecie ale nie bardzo mogę znaleźć kiedy będą grali w Łodzi albo w Warszawie możesz mi pomóc
lunatyczka...dzięki wybiorę się na niego przynajmniej mam taką nadzieję że mi się uda 

a sorry kosmaty już podałeś ładna liczba może będzie ostatnio na chybił ją miałam ale jej nie było może dxisiaj padnie
I już myślałam że nie lubisz typować i pozostawiasz tą przyjemność Kornowi 

obym nie miała racji ale jakoś często jak spojrzę to się nie mylę lipa będzie tym razem jeśli coś wejdzie to będą to grosze
ja stawiam że przynajmniej 5liczb z Twoją zmienioną liczbą na bank będzie
14 losowań niby dużo ale jak będą źle dobrane liczby to i tak nam nic to nie da
kosmaty potwierdź jeszcze raz że chcesz liczbę 62 żeby Karol się nie czepił 

krysieńka ja na takim prawdziwym koncercie pierwszy raz w życiu będę
i zawdzięczam to tylko sobie
na chłopów nie ma co liczyć
i zawdzięczam to tylko sobie
na chłopów nie ma co liczyć
akurat na ten co ja idę to Warszawie w sali kongresowej z orkiestrą symfoniczną 14 października ale już kupiłam bilety bo zaraz ich w ogóle nie będzie
robal36 ...
może nakierujesz mnie dzisiaj troszkę jakie liczby obstawić
może nakierujesz mnie dzisiaj troszkę jakie liczby obstawić

wędrowca...
śniły mi się liczby które weszły mi parę losowań temu w mm i do tego śniło mi się że miałam lecieć samolotem z moim synem szymonem co to może znaczyć czy to tylko dużo myśli w ciągu dnia spowodowały moje sny...
śniły mi się liczby które weszły mi parę losowań temu w mm i do tego śniło mi się że miałam lecieć samolotem z moim synem szymonem co to może znaczyć czy to tylko dużo myśli w ciągu dnia spowodowały moje sny...
wen...
opisywałam ci swój sen wczoraj czy podawałeś mi może liczby
opisywałam ci swój sen wczoraj czy podawałeś mi może liczby
ok ale duży i mini ale mogłoby być lepiej no ale może niedługo się uda któż to wie

dzięki Rysiu wielkie dzięki bo jak niedługo czegoś większego nie trafię to z dziećmi wyląduję pod mostem
ale co Ci będę pisać Rysiu mam duże problemy jak większość ludzi w tym kraju 

wiem Rysiu też w to wierzę jakbym tak nie myślała to nie wiem nawet nie chcę myśleć co by to było ...
kurczę na 14 miałam zagrać ale nie chciało mi się iść były 2 trójeczki i 4 2/3 zastanawiam się czy je powtórzyć ile z tych liczb się powtórzy i które o to jest pytanie
no to co Rysiu chwilkę porozmawiamy i tyle

no to co Rysiu chwilkę porozmawiamy i tyle
ja mogę przyjść ze swoimi dziećmi razem możemy pozwiedzać po ponad rok mieszkam w piasecznie ale nie zwiedzałam Warszawy dzieci by miały radochę
lila...a co ty tak ręce zacierasz przecież 18 osobników tu siedzi mam tylko nadzieję że nie andromeda

no niestety ja też już uciekam spać dętka już jestem i raczej nie siędzę tak długo dzisiaj to taki malutki wyjątek
lila pewnie uciekła na moj widok
lila pewnie uciekła na moj widok

lila ...podaj jakąś trójeczkę na jutro proszę bo ja już nie mam siły do mm ...
cześć robal dzięki ale trafione tylko tutaj w realu 4/7 ostatnio od sierpnia posucha nawet w mini pozdrawiam
PASKO a TY co z PO jesteś że tak ich bronisz... jest WOLNOŚĆ SŁOWA a może NIE?!

zobaczysz będzie dobrze