Wpisy użytkownika kasika
Łącznie 1 756 wpisów w archiwum, pokazane od nr 266 076. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
KoCIO to aż dziwne bo przecież tracą na tym
ciekawe co im się popsuło
ciekawe co im się popsuło
W.N
pozdrowienia od Aniki poczta od niej wysłana ma problemy z kompem
pozdrowienia od Aniki poczta od niej wysłana ma problemy z kompem
W.N
to znaczy poczta wysłana od Aniki ale nie wie czy doszła do Ciebie
to znaczy poczta wysłana od Aniki ale nie wie czy doszła do Ciebie
Codee i oby nie było ale nie miej mi za złe że tak piszę to tylko osobiste zaszłości ...
witam i pozdrawiam tych co mnie lubią i nie lubią życzę wszystkim udanego dnia

a bo akurat dzialają mi te buźki a często jest tak że sama musze wpisywać między nawiasami
kosmaty co Ty mu tłumaczysz sam sobie poradzi chyba nie jest na internecie pierwszy raz...
jaras jak chcesz szybko awansować to musisz dużo klepać na chat tyle Ci mogę podpowiedzieć resztę sam będziesz umial na pewno z Ciebie jest bystry chłopak

Ryśku masz ładne zdjęcie też bym chciała wyjechać nad morze ale jak nie wygram to nic z tego
Ryszard ja wierzę w szczęście w swoje jak bym nie wierzyla to bym nie grała
ale fajnie by było jakbyśmy sobie zlot zrobili w realu ,co? kto jest za?
lila Ty taka otwarta dziewczyna jesteś i lubisz chyba spędzć z ludxmi czas, to mogłabys coś pomyslec o nakręceniu spotkania z ludźmi z pasko fajnie by bylo , co?
ja mogę przejechać do 200km nie wiecej i pod warunkiem że będzie to dobry szybki dojazd żebym mogła wrócić tego samego dnia do domu
lila- co Ty założyciel akurat będzie się bawił w organizowanie spotkania ,żartujesz chyba
no ludziska weźcie pomyślcie nad tym spotkaniem cieplutko się robi
to fajnie by było ...lila weź na poważnie pomyśl o tym nakręć ludzi na to ...
to fajnie by było ...lila weź na poważnie pomyśl o tym nakręć ludzi na to ...no to w końcu 43 czy 49 kto mi powie bo nie patrzyłam na losowanie
dupa i tak to nic nie zmienia a juz myślałam że ma 3 w systemie a to mam 3 w drugim zakładzie
Anika jestem zla na siebie bo na 14 mogłam coś większego wygrać ale jak zwykle źle połączyłam liczby i na 22 tak naprawdę nic nie czuję
ja żałuję że nie zagrałam dzisiaj po3 liczby bym miała po 54zeta a tak po 4 i 8 sama drobnica
no właśnie Rysiu jesteś tam gdzie ja bym chciała być więc korzystaj ...

PA